Jump to content

Jesse M

Members
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pori
 • Ajoneuvot
  -70 kupla ja kakkis

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0453279611

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jesse M's Achievements

 1. Ostaisin nelipulttiset levitetyt kuplan vakio peltivanteet! Vaihdossa on tarjota kaikennäköistä kupla osaa tai rahaa.
 2. Elikkäs, kuplaan tommonen lasikuitunen korisarja, lisää kuvia saa kysymällä! Löytyy myös luukku jossa volkswagen teksti sekä spoileri. -Etulokarit 50e/kpl, vähän tekemistä mutta vähän kuiduttamalla saa vielä vallan mainiot -Takalokarit valojen kanssa 60e/kpl, toinen hyvä toisessa myös ihan vähän kuiduttamista -Takaluukku 80e virheetön -Astinlaudat 60e/pari hyvässä kunnossa mutta huonoissa maaleissa -1300 Moottoriluukku tosi hyvässä kunnossa vaaleanvihreä 30e -Joku toinen moottoriluukku tasaisella alaosalla 20e -peräpala vaikka 100e 0453279611 Porissa, voidaan lähettää ostajan piikkiin ja ostajan vastuulla. Hinnoista saa esittää oman näkemyksen!
 3. 64vm ovet löytyy molemmat, hyväkuntoset! edit, punaset ja vähä huomioo vaatii, mut tehtävissä.
 4. Eli porissa, lähettääkin voin. Nopeasti pois nurkista! - Hyvä pohjalevy, jossa uudet puolikkaat ja muutenki korjailtu hyväksi. Uudet molemmat lämpökotelot. Papereista en vielä tiedä sanoa, paperittomana 80e - Makaavalamppusen hyvät umpiot orkkis osilla, toisesta puuttuu pohja 20e - Yllättävän hyvät paksutolpan ovet ikkunoineen kahvoineen päivineen, alettu täyttämään listareikiä tms jo, 30e kpl/ 50e molemmat - Käärmeenpesä pakoputki ilman laippaa, muuten ehjä 20e - Hiekkapuhallettu ja pulverimaalattu olkatappietuakseli uretaanipuslilla 80e - Täydellinen ja hyväkuntoinen palloniveletuakseli levyjarruilla ilman ohjaussimpukkaa sekä raidetankoja 100e, pintaruosteessa mutta tosi hyväkuntoinen - Takaluukku 1300 merkillä 30e - Etuluukku 20e - Ok kuntoiset ovipahvit MYYTY -Paksutolpan korin voin myös myydä, hintaa en osaa sanoa mutta pelastettavissa järkevällä työllä vielä. Voin myydä myös pelkän katon jos joku tarvitsee Tankki, peräpala, varapyöräkotelo myyty. Jos osat kiinnostaa, niin pyytämään lisäkuvia ja tarjoamaan vaan rohkeasti!
 5. eteen tuolta löytyikin iskarit, ihan ok hintaan vielä.. Mutta ite en löytänyt että miten takapää toteutettu, onko sinne jotain valmiita iskareita vai pitkääkö tommosesta noiden sivuilla myytävästä palkeesta ite väsätä?
 6. Mikäs nykyään olisi järkevin tapa tehdä kuplaan itse ilmajousitus? Taikka lähinnä että mistä ja millaiset pussit on laitettu. Edessä säätöakseli, edessä vois laittaa pussin säätämään etuakselin korkeutta siitä keskeltä, mutta entä takana? Saako jollain ilmaiskareilla riittävän matalaksi, sekä sopiiko jostain vehkeestä ilmaiskarit suoraan pystäriin? Ohjain on jo, sekä letkut, säiliö yms. varsin yksinkertaisia. Mietityttää vain, että mistä porukka on hommannut värkit alustan tekemiseen...
 7. Eli ostetaan 70vm kuplaan säädettävä palloniveletuakseli, sekä vaihdelaatikko vetareineen ja jarruineen. Etujarruvärkit kiinnostaa myös. Porista, mutta Satakunta/lähialueilta nouto tai muuten lähetys.
 8. Eli ostetaan 70vm kuplaan säädettävä palloniveletuakseli, sekä vaihdelaatikko vetareineen ja jarruineen. Etujarruvärkit kiinnostaa myös. Porista, mutta Satakunta/lähialueilta nouto tai muuten lähetys.
×
×
 • Create New...