Jump to content

Jesse M

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jesse M

  1. Maksaisko joku tommosesta rahaa? Onko 300 mahdoton? PELKKÄ KOPPA JA POHJALEVY, ei luukkuja/lokareita. Kuskin puolelle sisälokariin paikka sekä kuskinpuolen lämpökotelo. varapyöräkotelo puuttuu, mutta siihen saa uuden keulan korjauspalan, joka paruzzilla maksaa sen 160e. Muuten todella hyvä. Ylimaalattu joskus. Porissa! Runkonumero leikattu irti, mukaan saa runkonumeron jonka voi hitsata tilalle ja paperit siihen. Oman näkemyksen hinnasta saa myös esittää, sekä paljon muuta kuplan osaa löytyy myös niin voidaan niitäkin neuvotella kauppaan mukaan.
  2. Ostaisin nelipulttiset levitetyt kuplan vakio peltivanteet! Vaihdossa on tarjota kaikennäköistä kupla osaa tai rahaa.
  3. Elikkäs, kuplaan tommonen lasikuitunen korisarja, lisää kuvia saa kysymällä! Löytyy myös luukku jossa volkswagen teksti sekä spoileri. -Etulokarit 50e/kpl, vähän tekemistä mutta vähän kuiduttamalla saa vielä vallan mainiot -Takalokarit valojen kanssa 60e/kpl, toinen hyvä toisessa myös ihan vähän kuiduttamista -Takaluukku 80e virheetön -Astinlaudat 60e/pari hyvässä kunnossa mutta huonoissa maaleissa -1300 Moottoriluukku tosi hyvässä kunnossa vaaleanvihreä 30e -Joku toinen moottoriluukku tasaisella alaosalla 20e -peräpala vaikka 100e 0453279611 Porissa, voidaan lähettää ostajan piikkiin ja ostajan vastuulla. Hinnoista saa esittää oman näkemyksen!
  4. 64vm ovet löytyy molemmat, hyväkuntoset! edit, punaset ja vähä huomioo vaatii, mut tehtävissä.
  5. eteen tuolta löytyikin iskarit, ihan ok hintaan vielä.. Mutta ite en löytänyt että miten takapää toteutettu, onko sinne jotain valmiita iskareita vai pitkääkö tommosesta noiden sivuilla myytävästä palkeesta ite väsätä?
  6. Mikäs nykyään olisi järkevin tapa tehdä kuplaan itse ilmajousitus? Taikka lähinnä että mistä ja millaiset pussit on laitettu. Edessä säätöakseli, edessä vois laittaa pussin säätämään etuakselin korkeutta siitä keskeltä, mutta entä takana? Saako jollain ilmaiskareilla riittävän matalaksi, sekä sopiiko jostain vehkeestä ilmaiskarit suoraan pystäriin? Ohjain on jo, sekä letkut, säiliö yms. varsin yksinkertaisia. Mietityttää vain, että mistä porukka on hommannut värkit alustan tekemiseen...
  7. Eli ostetaan 70vm kuplaan säädettävä palloniveletuakseli, sekä vaihdelaatikko vetareineen ja jarruineen. Etujarruvärkit kiinnostaa myös. Porista, mutta Satakunta/lähialueilta nouto tai muuten lähetys.
  8. Eli ostetaan 70vm kuplaan säädettävä palloniveletuakseli, sekä vaihdelaatikko vetareineen ja jarruineen. Etujarruvärkit kiinnostaa myös. Porista, mutta Satakunta/lähialueilta nouto tai muuten lähetys.
×
×
  • Create New...