Jump to content

tuomokoo

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tuomokoo's Achievements

  1. Porin kupeesta olisi tarve saada vanteet lähemmäs Lappeenrantaa. Tärppäisikö tätä kautta? Maksu kyydistä toki.
  2. Juu, voi se helpottaa. Näitä olen sovittamassa, classic line tarrat niissä on: https://osakauppa.com/product/1044/lampokotelo-lampoaukoilla-sisaputkella-vasen-t-1-867-768 Ja valmistuksen ajankohta osuu sivuilla mainitun 8/67->7/68 välille.
  3. Osakaupasta hankittuja lämpökoteloita sovittelin pohjan päälle. Kuuluuko reunoista, joista kappaleet on pistehitsattu yhteen, leikata ylimääräinen lieve pois että lattian verhoilu istuu siististi sitä vasten? Pohjan muotoon nähden siinä on ylimääräistä ehkä 15mm. Vai miten olette näitä tehneet?
  4. Etupalkki vaihdettu. Tein kuitenkin vielä jigin jonka pulttasin vaihdekepin sekä polkimien paikkoihin. Tarkastusmittauksissa oltiin 1mm sisällä lähtökohdasta. Leikkauskohta olisi pitänyt osata mittailla ja leikata hieman tarkemmin. Vaikka katkaisin ensin tarkoituksella n. 20mm päästä oikeasta katkaisukohdasta niin lopulta oli vähän turhan isoa rakoa hitsattavana.
  5. Kiitos kommenteista, sain hyvin kiinni miten olette tehneet työn. Täällä on myös menossa vaihtoon etupalkin lisäksi napoleonin hattu ja molemmat pohjalevyt. Neoretro toimitti IGP:n osan. Ilmeisesti tuo on mitoiltaan samaa kokoa nykyisen runkotunnelin kanssa eikä mene esimerkiksi sen sisälle?
  6. Totesin oman vm 68 etupalkin ja sen pohjan siltä osin niin työlääksi korjata, että ostin neoretrolta uuden täydellisen palkin. Löytyykö kuvia edellä mainitusta jigistä? Tai ohjetta kyseiseen työhön? Google haku vei ulkomaan foorumeille ja sieltä jotain löytyikin, mutta lisäohjeet ei olisi pahitteeksi, että saisi varmuutta vaihtoon...
  7. Kyllä voit laittaa. Tässä osoite: tuomokoo@gmail.com
  8. Kyllä on tarvetta vielä. Tässä parempi kuva kankaasta.
  9. Nousi tuollainen ajatus, kun saatan joutua pitämään projektia välillä ulkona ja olisi jokin väliaikainen suoja pinnoilla silloin. Kerralla sitten maalailisi enemmän epoksilla.
  10. Oletteko käyttäneet puhtaaksi hiotun pellin tai hitsaussaumojen päällä jotain suojaa ennen epoksin (esim temacoat gpl-s) ruiskutusta? Voiko sinne alle laittaa ja jättää esim 2k happopohjamaalia spraypurkista tai vastaavaa?
  11. Ostaisin kuskin penkkiin verhoilun kuvan mukaisella kankaalla. Myös koko penkkiä tai laajempaa kokonaisuutta ko. kuosilla voi tarjota. Tarjoa! Yhteydenotot YV, kiitos.
×
×
  • Create New...