Jump to content

Minna

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Minna's Achievements

  1. Tyttäreni avioituu 3.8.2024 Sastamalassa/Häijäässä. Haluaisivat hääautoksi siistin kuplan. Väri saisi olla valkoinen, beige, vihreä (ei tumma havu) tai vaalea sininenkin menettelee. Auto ja kuski tarvittaisiin ilmeisesti koko päiväksi, koska osa kuvauksista tehdään jo ennen kirkkotilaisuutta joka klo 13 (Karkun kirkko) Olen kysellyt jo kuukausi sitten ko asiaa ja nyt kokeilen uudelleen kun paikka ja aika yms varmistuneet. Eli jo kutsun minulle viestiä laittaneet : viestikäähän uudelleen! Jos on intoa päästä maalaishäiden tunnelmaan osalliseksi niin viestittelehän !
  2. Tyttäreni avioituu 3.8.2024 Sastamalassa/Häijäässä. Haluaisivat hääautoksi siistin kuplan. Väri saisi olla valkoinen, beige, vihreä (ei tumma havu) tai vaalea sininenkin menettelee. Auto ja kuski tarvittaisiin ilmeisesti koko päiväksi, koska osa kuvauksista tehdään jo ennen kirkkotilaisuutta joka klo 13. Olen kysellyt jo kuukausia sitten ko asiaa ja nyt kokeilen uudelleen kun paikka ja aika yms varmistuneet. Eli jo kutsun minulle viestiä laittaneet : viestikäähän uudelleen! Jos on intoa päästä maalaishäiden tunnelmaan osalliseksi niin viestittelehän !
  3. Etsinnässä olisi joko vihreä (ei havu eikä räikeä lehmus) tai beige/valkoinen kupla kuskin kera hääautoksi 3.8.2024 Häijääseen (Sastamalaan). Muutkin värit hätätilanteessa huomioidaan, joten kannattaa olla yhteyksissä. Kuvia ja tietoja odotellen Minna p.0407406929
×
×
  • Create New...