Jump to content

Juge

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Juge's Achievements

  1. Kiitoksia :) Laitetaan hiontaan
  2. Akseli on irti moottorista eikä laakeri mahdu akselin uraan leveyssuunnassa koska on 0,1mm leveämpi. Mä en oo mistään löytänyt myytävien laakerin leveysmittoja (enkö ole vain osannut katsoa ja siksi ostanut vääränkokoiset laakerit?). Yli ja alikokoja lohkoa ja nokkaa vasten olen nähnyt… niiden mittojen pitäisi olla kohdallaan. Mitä karkeutta vesihiomapaperia kannattaa käyttää?
  3. Kiitos vastauksista :) Onko eri valmistajilla siis eri levyisiä laakereita? En osannut tällaistä sopimattomuusongelmaa arvata niin laakereihin tuli pientä nirhaumaa kylkeen kun nokka-akselia paikalleen sovittelin eli epäilen että ei kelpaa palautukseen. Hionta ei ole ongelma kylläkään. Lähinnä mietin että onko kyljissä kovaa tavaraa vain pinnassa ja hionta vie sen pois (vai tuleeko tähän kohtaan edes hirveesti rasitusta). Miten hienoa hiekkapaperia kannattaa hommassa käyttää?
  4. Kasailemassa ekaa kertaa kuplan konetta ja tuli tilanne eteen johon en löydä vastausta. Nokka akselin ensimmäinen laakeri on leveämpi kuin nokka-akselin ura eli nokka-akseli ei mene paikoilleen. Nokka on ilmeisesti joku virinokka (merkinnät kyljessä K2 CWC C-4 D-4 ja päässä C-35). Tönärillä kun mittaan akselin uran niin se on 28mm ja laakeri on 28,1mm. Onko laakeri oikean levyinen? Näitä ei ilmeisesti ole eri levyisiä eli ainoa ongelma laakerissa voisi olla että on valuvikainen? Akseli on ollut aikaisemmin kiinni koneessa ja toiminut eikä kyseinen laakeri ollut ongelma koneremonttia varten. Voiko laakeria hioa kapeammaksi vai mitä tässä tilanteessa kannattaisi tehdä? Jos voi hioa niin paljonko kannattaa jättää välykseksi?
  5. Varmaan ärsyttävän rookie kysymys mutta oonkohan tilannut väärän kokoiset laakerit kuplan moottoriin?
×
×
  • Create New...