Jump to content

Mika

Members
 • Content Count

  138
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Hyvinkää

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Laho pää niin en meinannut muistaa ottaa kuvaa. Tässä rattiakseli, josta lukko puuttuu... Helpottaako tunnistamisessa?
 2. Puuttuu '69 papereilla olevasta kirpusta rattilukko. Ei tietenkään varmuutta onko rattiakseli samanvuotisesta, mutta tuonikäisessä taisi jo olla katsastusvaruste. Juu ja avaimet pitäisi olla mukana...
 3. Moi, Olisiko kukaan tulossa trailerin kanssa etelään päin lähiviikkoina? Pitäisi kirppu saada sieltä uudellemaalle. Toki jos lähemmäksikin onnistuu, niin varmasti onnistuu. Esim nyt viikonloppuna Tampereelle ollaan menossa. Yvllä tai puhelimella saa kiinni 04oo-73i123kuus
 4. Ja sitten ei riitä pelkkä töpseli, jollei halua kokeilla kuinka nopeasti 100V vehje paahtaa täkäläisellä jännitteellä :)
 5. Olisiko kellään menijällä tilaa autossaan ottaa vaihdelaatikko kyytiin? Korvausta vastaan tietenkin Yv:llä saa parhaiten yhteyden. //Mika
 6. Tätä muistelin, http://www.volkkaripalsta.com/keskustelu/topic/20982-wanha-typ2-kromi-keulamerkki-ei-virheetön-myyty-tommille/?fromsearch=1
 7. Jos muistelen vanhoista, kun päättyminen :00, viimeinen hyväksytty :59....
 8. eipä tämäkään ole linkattu tänne kuin puolenkymmentä kertaa... jos epäilee linkkiä laittaessaan, voisi edes kokeilla ilmon numerolla: "3497523" ;-)
 9. Kyllä siihen museoautoon saa laittaa aikakauden lisävarusteita, eli katselee vaan sen tyyliset peilit mitkä olisi voineet olla autossa sen ollessa uudehko. Peruutuskameroita saa vaikka rekkaritelineeseen tai takalasille, en usko siitäkään tulevan ongelmaa.
 10. Illalla saavuttiin Losiin ja ei ole oikein ollut aikaa katsella missä voisi poikkeilla. Varsinkin viikonloppujen tapahtumat helmikuun ajalta olisi kiva löytää. Ollaan täällä kolmisen viikkoa, mitä nyt välissä poiketaan Hawaiilla ja muutenkin ajellaan ympäriinsä. joku grilli oli missä on kokoontumiset?
 11. juuri tuota samaa tarkoitin, kyllä 300W:n vahvarin perään voi laittaa hyvinkin pelkän diskantin, se on nimenomaan tuo särö mikä rikkoo sen elementin. nuo kajarien "watit" on suurelta osin myyntimiesten keksimää mainospuhetta, edelleen tuossa toimii hyvin herkkä (iso herkkyys) kaiutin. Mitä pienempi dB/1W luku on sitä suuremmalle pitää volumea kääntää ja silloin ääni säröytyy helpommin ja Tanhis saa ihan itse harrastaa kuvan mukaisia juttuja ;-)
×
×
 • Create New...