Jump to content

pattis

Members
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  turenki

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Samalla on hakusessa kyseisen kuplan rakentaja. Jokusen vuoden seisonnan jälkeen pitäis ruveta kuplaa parsiin ajoon🙂 Vaikea etsiä osia, kun kaikki ei ihan perus kuplakamaa. -94 vuoden V8 lehdessä mainitaa silloinen omista ja kuplan rakentaja, mutta sillä nimellä ei haut ole tuottaneet tulosta. Auto siis ollut meillä jo yli 20 vuotta.
 2. Joo, vilkut sain pelaan kun riittävästi vaihto johtoja ja löysi oikeat paikat kaikille liittimille... hätävilkut ei pelaa, mut ei kyllä tarvikaan. Meinaan silti nykiä v.....n koko hätävilkkuhässäkän, on muutenkin noi johdotukset päin persettä =) Johtoja on enemmän kun uudessa autossa. Mut pääasia että mamman pahna toimii taas.
 3. Toi onkin siis ilmeisesti joku USA malli? Kannattaisko toi hätävilkkuhässäkkä repiä hevonv.....n ja normaali vilkkurele tilalle?
 4. No niin, eilen meinas palaa koko pahna. En tiedä menikö vilkunrele jumiin, mutta vilkkujen johdot suli ainakin. Vaihdoin kaikki johdot uusiin mutta vilkut ei pelaa silti. Vilkun kun laittaa päälle, niin merkkivalo palaa ainoastaan, mutta vilkut ei. En tiedä sitten tuliko kaikki johdot oikeille paikoilleen enkä löydä ,mistään järkevää sähkökaaviota tohon laitteeseen? Kupla on -65 ja 12v järjestelmä. Ihmetystä tuo lisää, kun siinä on hätävilkut ja johtoja niin perkeleesti. meinasin jo repiä koko hätävilkkuhässäkän helvettiin, mut jätin vielä. Onkos se vilkunrele semmonen kantikas noin 6cm leveä, 7cm korkea ja 3cm paksu. Ihmeellisen näköinen? Ainakaan "normaalia" vilkkurelettä ei löydy!! Nyt olis hyvät neuvot tarpeen...
 5. juu kaussille en mee =D tarvii siis mennä sinne A-katsastukseen kokeileen onnea... tattista vaan =)
 6. noista ei ole kokemusta, mutta ite käytin hämeen dieselissä ja laittovat helicoil kierteen ja on pelannu... eikä maksanu kun 35e!
 7. no nii, taas tää joka vuotinen riesa... kupla pitäs saada leimattua ennen talvisäilöön laittamista, mutta kun ei taas jaksais tota keulaa veivata ylös alas... onkos minkälaisia kokemuksia hämeenlinnan konttoreista ja matalan kuplan katsastamisesta.... juu ja kaussia ei tarvii edes mainita kun siellä ei mene edes rullakaasupoljin läpi ;)
 8. Nou hätä, talven yli pyörii tapaamiset Riihimäen ABC:llä joka parillisen viikon tiistai klo 19, joten päästään vielä ihaileen sun vanteitakin tän vuoden puolella ;) nooh, ihailusta tiedä mut liikenteessä kuitenkin... =) tarvii näköjään tulla siellä sitten käymään jos tökötin vaan kestää ja jos ei kestä nii tullaan hinauksessa =D
 9. voehan helvetinkuustoista.... vihdoin kun uudet vanteet alla ja pannukin taas vaihteeks kasassa niin enkös nyt tän sitten missannu =( noooh, ens vuotta odotellessa
 10. jos se on historiaa niin ois mukava saada jonkinlainen virallinen paperi... ei nimittäin tienneet asiasta akessa, eikä muilla hämeenlinnan konttoreilla? olen nimittäin eräänkin kerran saanut hylyn kyseisestä aiheesta, viimeks tänä keväänä!!!!
 11. nii ja onkos noissa ennen -70 omat säädökset kun on muuttunut valojen korkeus?
 12. joo o, taidan seuraavan kerran kysellä ensin kun ei aina jaksais veivata ylös alas tota keulaa... en tiiä sitten onko siinä jotain muutenkin vialla kun sen laskee alas niin ei jousta enää yhtään?
 13. joo ja siihenhän se vetoskin kun ei ollu koskaan nähny semmosta... ekalla kerralla lehto meinas että muutkin polkimet pitää vaihtaa kun ei arvon inssin jalka muka meinannu sopia polkimien väliin, sanoin sille että ne sentään on alkuperäiset =)
 14. joo mutta eipä pykälissäkään inssin mukaan määrätä polkimen mallia!!!!
×
×
 • Create New...