Jump to content

biblo

Members
 • Posts

  232
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Turku
 • Ajoneuvot
  Polo '96

biblo's Achievements

 1. Tarjoukset kannattaa esittää myyjälle suoraan. Ottaa mielellään puhelut vastaan. Jos koitit jotain hassuttelua niin epäonnistuit hyvin vahvasti.
 2. Tuolla lisätietoa ilmoituksessa-> http://www.tori.fi/varsinais-suomi/Orion_Liikuteltava_oljynjakelija_16962752.htm?ca=16&w=1 Pomon tiliin myyn mutta toimin välikätenä. Myös tarjoukset huomioidaan.
 3. Tuollainen Tamco on nyt hyllyssä jokusen kuukauden pönöttänyt https://www.youtube.com/watch?v=w9gACgRTf3I
 4. Noihin 145/65r15-kokoisiin 125/15-sisuri on melko hyvä. Joka tapauksessa sisuri on väärän mallinen, koko mikä hyvänsä jos renkaan profiili alle 70-sarjalainen. Silloin kumista tulee kantikkaan muotoinen ja sisuri paisuu aina pyöreäksi. E: Muutenkin vyörenkaissa sisuri kuluu/hajoaa nopeammin kuin rättirenkaissa.
 5. Kerropa koko niin tarkistelen saatavuuden jollet nyt sieltäpäin jostain löydä.
 6. Vaihdossa menisi 4*108-jakoiset aluvanteet 14"-> / peltivanteet 15"->. Foorttiin menossa eli kr 63.4mm tai aluissa voi olla muukin. Ne kun saa puljattua sovitteilla.
 7. Otsikon koot ylimääräisenä. Millit joka pyörässä 5-6mm. Hankook Winter Radial W400 3kpl ja yksi 145/65r15 Hankook Icebear W440. Vaihdettu siis yksi myöhemmin, kiitos pullojen rikkojat. Kuvio tässä yhdessä kuitenkin lähes identtinen. Alla kuvat renkaista. Laitetaan pyynniksi 60e. Nouto Turusta tai jos MH niin hintaan lisätään jotain+MH kulut. Jonne / 044279yksyks48
 8. Tuohonhan on talven aikana rakentunut ilma-alusta. Muistaakseni tuo meni viime kesän rautajousilla.
 9. Noista muutoskatsastuksista en tiedä, mutta eiköhän nuo jarrutkin mene nykyään parantelun piiriin?
 10. biblo

  renkaat

  On sitten vanteen jalkaosan mallistakin kiinni kuinka helppo asennus. Bazookalla menee aika varmasti. Jos kuplaan takapäähän noita kaavailet niin suosittelen hieman muuttamaan tuota kokoa.
×
×
 • Create New...