Jump to content

Jutta

Members
 • Content Count

  337
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Sipoo
 • Ajoneuvot
  Typ1 '60, Typ2 '68, Typ3 '71.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hahhaa! =D Yritys on kova päästä paikalle joten "Paras yritys" ainakin pitäisi olla taattu! ;)
 2. Voi hevoset ja rattaat noita uusia osia! Järestäen on saanu tuunata, säätää, kiroilla tai jopa palauttaa. Lopputulos on yks vanha kulahtanu kromirinkula ja yks uus bling-bling. Täydellisyyttä hipovan tuloksen pilaa myös vanha taustapeili sillä uus ei ole saapunut vieläkään. Koeajo on suoritettu kotiuttamisen ohella ja matkalla katos yhtä sun toista, mm vilkut ja jarruvalot. Pari mäyrääkin näytti persettä matkan varrella. =D Kyllikki on nyt kotona! <3
 3. Tänään alkaa kasaaminen! Yksityiskohtia, turhautumista ja panikointia voi seurata täällä: http://vw-kyllikki.tumblr.com/
 4. Noni, tähän on tultu... Kyllikki kuivattelee vielä tovin ja sitten alkaa kasaaminen! Ääääääääk, iiiiiiiik ja käääääääk elikäs ruattiks Kwack!
 5. Terkkuja sohvanpohjalta. Tääl mä oksentelen mutta projekti onneks etenee! Kohta tulee kiire ruveta kasaamaan, talviloma tulee tarpeeseen. Tuolta lisää detskuja: http://vw-kyllikki.tumblr.com/
 6. Kiitos! Kaikki noi nettikaupat on kyllä koluttu läpi mutta toi missattiin. Onnea projektiin! Mä sain Kyllikin vittä vaille purettua tänä viikonloppuna. Paljon hyviä yllätyksiä, ehkä jopa enemmän kun pahoja.
 7. Kysymys: Onko olemassa korjauspalaa liukuoven sisä-alareunaan?
 8. Pajalle käy palleroisen tie! Bitumipoiston myötä keveni 27,8 kiloa. Purkaminen jatkuu nyt sisätiloissa. Blogiakin päivitetty.
 9. Eilen löytyi aarteita! http://vw-kyllikki.tumblr.com/ Tammikuussa (aikaisintaan) homma alkaa tosi tohinalla. Siihen asti teen mitä pystyn mini-tallissani tai pihalla.
 10. Mä sain jo joululahjan, niin kiltti mä oon ollut! Tai itse asiassa Kyllikkihän tuon sai... Tästä se projekti vissiin sitten lähtee. Jos vaikka huomenna kerkeis ruveta purkamaan edes kesän retkivarustusta.
 11. Tiedän muutaman muun jotka on tulossa paikalle.
 12. Mullapa on nyt autotalli! =D Eihän sinne mahdu kun hätäsesti yks volkkareistani kerrallaan, mutta eipä tarvii enää olla mikään parkkipaikka-harrastaja. Jeee!!
 13. Jutta

  Ahistaako?

  Röllissä on käynyt kutsumattomia vieraita! Enkä tarkoita vain ampiaisia jotka ovat pesineet jonnekin etuluukun hoodeille (en jäänyt kattomaan tarkemmin kun yks tökkäs). Hanskalokero pengottu ja tyhjennetty lattialle, päävirtakytkimen avain rikottu ja virtalukkoa sorvattu ruuvarilla. Onneks siinä ei ollut ees akkua. Kiltisti se starttas vaikka virtalukko on hieman rujon näköinen.
×
×
 • Create New...