Jump to content

BZZ

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Jyväskylä
 • Ajoneuvot
  VW Westy -84, Vespa Primavera -72, Jopoja

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Turhan panttina pyörii nurkissa. Voin lähettää kuvia vaikka multimediaviestinä tai aähköpostiin. Tarjoa jotain...
 2. Tuo virtalukko on ainakin yhden silminnäkijän mukaan myöhäispalloon käypänen, ei varhaispalloon... KÄYTTÖOHJEKIRJA MYYTY.
 3. Myydään tarpeettomana suomenkielinen, alkuperäinen Pallo-käyttöohjekirja. Sisältää jopa värikuvia! Pyydän 15€ + postikulut, tai nouto Jyväskylästä. Löytyy myös hyvä varhaispallon takaluukkuteksti, krominen "volkswagen" sekä NOS-virtalukko avaimineen, en ole ihan varma, onko varhais- vai myöhäispalloon.
 4. Voiko olla mahdollista että jossain vaiheessa olisi ennen tätä ollut bussina Suomen kilvissä ja paljonko tuo mahdollinen muutoskatsastushistoria vaikuttaa tilanteeseen tai ennenkaikkea tuohon verotukseen nyt? (; Mikäli historiasta löytyy aikakausi henkilöautona, on autosta maksettu myös autovero = palautus henkilöautoksi ilman autoveroa onnistuu. Kannattaa soittaa AKE:een, minä ainakin sain tosi hyvää palvelua sieltä. Vanhan auton tietoja ei saa heti, vaan he kaivavat ne vanhoista arkistoista = mikrofilmeiltä ym.
 5. Hei! Minulla on 1970-mallin kombiwagen, jossa on mielestäni ehkä kuitenkin uudempi, yläviistosta pujotettava virtalukko - avainta ei siis laiteta ainakaan ihan kohtisuoraan ohjausakselia kohti kuten käsittääkseni pitäisi vuosimallin mukaan olla. Avainta ei ole, joten olen porannut lukon auki... Kysymyksiä: Käykö vanhemman rattiputkimallin virtalukko uudemman version virtalukkoreikään? Hyllystä löytyy sivustatyönnettävän virtalukko avaimineen. Miten iso duuni olisi vaihtaa koko ohjausputki toimivine virtalukkoineen jostain elintenluovuttaja-autosta? Voiko ohjausputkeen vaihtaa uudemman tai vanhemman virtalukko/rattilukkopaketin irrottamatta ohjausputkea? Onko hyviä ideoita, miten helpoimmin saisi toimivat lukot ja avaimet tällaiseen, jossa on avaimet hukassa ja virtalukkotilanne yllä mainittu? Kiitokset etukäteen avuliaille tietäjille!!!!
 6. Mun tietoni ovat viime syksyltä ja siis tuo 500 egee arvio veron määrästä nyt. Vero perustuu auton ikään ja veron määrään, mikä autosta olisi maksettu uutena vuonna 1970, mikäli se olisi ollut henkilöautoksi katsastettu silloin. Tästä summasta juoksee tietyllä prosenttikaavalla sitten vero alaspäin auton vanhetessa. Näin ymmärsin AKE:n setien selityksen...
 7. Mun ´70 palliksen veroksi muodostui n. 500€. En siis ole vielä muutoskatsastanut, vaan tuo 500 drakmaa on AKE:lta pyytämäni laskelman tulos = pakettiautoksi rekisteröidystä 1970-kombiwagenista retkeily-kleinbussiksi.
 8. Jes, kiitos! Raha ei ole ongelma, vaan se, josko päällisen pitäisi olla 140 cm vai 160 cm ja mistä löydän kahdeksanpuolaisen rosteriruorin. Hirvee nahka sopii maailmaa nähneeseen pakuun loistavasti ;o)
 9. Ihan jackpotia ei vielä ole tullut, yksi hieno NOS-vinyyli Maltalla thesamban kautta, mutta heikkilän maili tuli takaisin, kun yritin gutefahrtin kautta mailailla..
 10. Mistähän sellaisen vinyylisen saisi, sekin kelpaisi vallan mainiosti rupuratin päälliseksi?! En tarkoita niitä, joita on halpamarketit täynnä, vaan hienompi, esim. nepparikiinnitteinen tai vastaava..
 11. Olisiko vinkkiä, mistä löytäisin vintage-henkisen, aitonahkaisen ratinsuojuksen varhaispallon ruoriin? Himos-meetissä niitä tuli ihailtua Volsussa jos toisessa, mutten tajunnut kysellä, mistä ovat kotoisin..
 12. Jos OIKEIN fiksu olisi, niin blocket.se vaan auki ja sieltä paras mahdollinen pallisbussi laivalla yli, mutta kun tuo punavalkoinen -70 on jo tossa pihalla ja tyttäret on sille jo antaneet pusuja ja halauksia kylkeen... kai se vaan on koitettava tosta väsätä ja maksaa mitä karhu haluaa;-)
 13. Tiedustelin hiljan AKE:lta, paljonko pitäisi maksaa autoveroa, mikäli muutoskatsastaisin 3+3-penkkisen pakuwagenin henkilöautoksi. Eli tällä hetkellä on kolme pehmeää jakkaraa edessä ja luvat vanhan liiton vaneripenkeille taakse. Autoveroa tulisi maksettavaksi n. 900€. Tämä siis AKE:n tekemä laskelma vuosimallin 1970 pakuun. Monet tuntuvat näitä pähkäilevän ja puhutaan usein superkalliista operaatiosta ja että ei missään nimessä kannata, kun maksaa niin pirusti. Mutta siis tuo ylläoleva summa antanee osviittaa aika hyvin, mitä esim. keskiverto-varhaispallon muutoskatsastus autoveron osalta kustantaa. ja vieläkin kalastelen tietoo eli p.s. Osaisiko kukaan T2-guru kertoa, käykö 72:n ohjausputki heittämällä 70-malliseen ja onko karukin homma tehtäväksi? Ei huvittaisi ostaa sopimatonta putkea suotta...
 14. Tiedustelin AKE:lta, paljonko pitäisi maksaa autoveroa, mikäli muutoskatsastaisin 3+3-penkkisen pakuwagenin henkilöautoksi. Eli tällä hetkellä on kolme pehmeää jakkaraa edessä ja luvat vanhan liiton vaneripenkeille taakse. Autoveroa tulisi maksettavaksi n. 900€. Tämä siis AKE:n tekemä laskelma vuosimallin 1970 pakuun. Monet tuntuvat näitä pähkäilevän ja puhutaan usein superkalliista operaatiosta ja että ei missään nimessä kannata, kun maksaa niin pirusti. Mutta siis tuo ylläoleva summa antanee osviittaa aika hyvin, mitä esim. keskiverto-varhaispallon muutoskatsastus autoveron osalta kustantaa. ja vieläkin kalastelen tietoo eli p.s. Osaisiko kukaan T2-guru kertoa, käykö 72:n ohjausputki heittämällä 70-malliseen ja onko karukin homma tehtäväksi? Ei huvittaisi ostaa sopimatonta putkea suotta...
×
×
 • Create New...