Jump to content

PeKes

Members
 • Content Count

  122
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  kiikoinen
 1. Löytyisikö 1300 kuplan koneeseen pakoputkea?
 2. Nyt saatu taas kerran moottori pelittään ja testi lenkit heitetty. nyt odotellaan jatkettua takapuskuria kromauksesta ja 30 kiihdytyspumpunsuuttimia ac:lta. talvisäilöön pitäisi viedä viikon päästä...
 3. Vakio keinut vaihtui 1.25 scatteihin, kiitokset vielä NordBling:lle vaihtokaupoista!
 4. Muistaakseni empi ja ostettu keiteleen koneesta.
 5. Vaihdelaatikko jumpattu paikoilleen, moottori valmiina säädettäväksi, mahd. Viikon päästä pääsee säätään. Hihnapyörä on nyt vakiokokoinen. Kattotelinettäkin soviteltu, on ihan näin näköinen mutta saa nähdä jääkö tähän autoon (sinkissä käynyt) .
 6. Jep! Ajatuksena oli ettei hiekkapöly tukkisi tuota jos sen sijoittaa eteen, Takana hiekkapölyä on Ehkä enemmän. En tiedä onko eroa mutta saa öljytilavuutta vähän lisää.en ruvennut kääntämään toisin päin kun joutuu uusia reikiä poraileen ja vanhat jää auki... näillä mennään, ja jos ei jäähdytä Tarpeeksi niin ostaa sitten vaikka tuulettimen lisäksi tuohon.
 7. Juu ei ole laskettu, hyvä huomio! Keskityin vain letkujen laittoon...
 8. Ei mikään paras paikka, mutta kai tuulenvire tonnekkin pääsee...
 9. Nyt saatu putki runkoon liitettyä vielä muutamat letkuvedot ja jäähdytin nokalle...
 10. Hyvä pointti! En huomioinut tuota asiaa, tarvitseekin hommata suurempi hihnapyörä Mitähän mahtaa jäädä kierroksia koneeseen tuolla laatikko/rengas yhdistelmällä 80/100 km/h nopeudessa?
 11. Tuon 1500 pitäis kuitenki olla pidempi Välityksellinen kuin tuo 1200 mikä siinä kiinni oli, vai olenko väärässä? Ja renkaiden halkaisija kasvoi niin eikös koneen kierrosten pitäisi pienentyä eikä kasvaa? 1200 sessa oli 80 nopeudessa kierroksia n2400 rpm muistaakseni. Korjatkaa jos teoria väärä...
 12. Takarenkaat ostin uudet koolla 225/70/15 muhkean näköiset ja peräkin nousi hyvin ylöspäin. Vaihdelaatikko vaihtuu 1500:ksi, kun alkoi kierrokset ottamaan korviin. Öljyn laihdutin tulee sijaitsemaan etuakselin edessä ja tulee ihan putkesta linja rungon sisäpuolelle, kun on laatikko Irtonainen helppo tehdä.kuvaa huomenna...
 13. Päivitetään tätäkin välillä. Suojaksi tuli n 1mm alumiini levy, joka tuli kiinni 6:della m5 pultilla, niittimutterit tuli auton runkoon. Kaasuttimet saa mukavasti "säätökuntoon". Tiiviste on ihan perus uratiiviste.
 14. Vanhassa stefassa merkintä B1F 002 jos oikein luin. mistähän tuollaista metsästää?
 15. Eli ei saa 2276cc lle katsastettua. Nyt otteessa on 1680cc muistaaakseni. Huolto luukut tehty ja 1776cc koneeseen nurkkakaasuttimet tehty..
×
×
 • Create New...