Jump to content

jarza

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kauhava
 • Ajoneuvot
  T1 -57

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0505279316

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lähdössä ollaan,Waasalainin kyytiin ajetaan junis ja seilataan yli
 2. Patinoitunu yleismallin kattoteline,säädettävät jalat,yksi kiinitykseen tarvittava peltilirpake vastakappale kadoksissa. Kuljetus kesäkauden päätäjäisiin Emolahteen onnistuu. Nyt hukkununeen kiinitys palan tilalle löytyi korvaava osa. H.50e 0505279316
 3. Taitaapi olla mun jemmassa,myyjä oli Harri ja lähipiiristä löytynyt Heimoveli oli aloitellut peltitöitä,mutta luovutti.Penkit Hartsa oli kiikuttanut heimosisaren verhoomoon,jonne jäivätkin.Auto edelleen samassa jamassa,mukana tulleet korjauspellit käytin toiseen junikseen.
 4. Eli pop-outin orkkis karmi,yksi ruosteeton tai pari huonoa josta leikkaamalla/liimaamalla saa yhden ehjän. 0505279316
 5. Eli junista muuttamassa 12v sähköille ja valojen vaihtaja rele hakusessa, perus 5napainen rele toimis muuten mutta pitkät ei jää päälle kun viiksi on sellaista palautuvaa mallia. Mistä rele?
 6. etuovissa pintaruostetta ja vähä lommojakin,rottikseen täydelliset h.40e. yht. moottoriluukku melko hyvä.25e.
 7. Olisko 1.8 mootoriin sylintereitä? 66x93 koko satsi tai yksi ehjä.
 8. 1.8L mylly johon Syöpyneen sylinterin tilalle yksi ehjä,tai voi tarjota myös ehjää ylikoon pytty mäntä satsia.
 9. mulla on leveäluukkuinen ampulanssin raato jossa sellaiset lattarautapitimet ja siinä ainaski luukku roikkuu hivenen auki olessa,ilmeisesti kuuluu olla niin.
 10. typ 27 löyty pohojanmaalta. ollut savottamiesten tauko kämppänä reen päälle nostettuna, ei tietoa onko ikinä ollut siviili liikenteessä armeija uransa jälkeen. perus mätä ja tekniikkakin kadonnut,mutta tehtävissä,niin pitihän se kotio reheta.
 11. moi. onko toinen vauhtis vielä myymättä? tarvetta ois,on tarkoitus sovittaa 1.8 l. t-4 kone junis bussiin,kuplan laatikkoon ja vauhtipyörä puutuu. T Jari H.
 12. Eli ensimmäistä kyselyä,Trafikilta tuli ote rekisteritiedoista ja auto on poistettu rekisteristä -85,auton omistaja on kuollut. Pitäisi löytää joku läheinen/kuolinpesään kuuluva keneltä saisi nimen paperiin että sais siirrettyä omiin nimiin, onko jotakin mistä näitä saisi tietoon? Tee papru jossa myyjä ilmoittaa omistaneensa auton yli 10 vuotta ja ostajan/myyjän allekijoitukset ja parin todistajaa kans. sen paperin kanssa sitten katsastamaan aikanaan kun auto on sitä vaille.
×
×
 • Create New...