Jump to content

Tuomo Lehmikangas

Members
 • Posts

  1580
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tuomo Lehmikangas

 1. Värisävy ei näytä Pastel Whitelle mikä enemmän kerma. Eli jos alkuperäinen valkoinen niin olisi Damuso White. Tätä ei ollut enää 1985 tarjolla, joka oli sama vuosi kun tuli syncrot, joten sanoisin ettei ole syncro kyseessä. Muutenkin olisiko ihan tuliterää ehditty heti saamaan kun tammikuussa nelivedot esiteltiin. Lisäys: jos olisi syncro niin kuvasta erottuisi varmaan Puch logo kuskin oven takaa. Muuten en näistä kuvista keksi.
 2. Mulla taitaa olla vika samassa paikassa, mutta niin päin ettei se aina tajua sammuttaa itseään. Onneksi varoventtiili toimii. Paikallinen harrastaja neuvoi kyllä että noita on ostettavissa irrallaankin, mutta jäänyt toistaiseksi sopiva etsimättä.
 3. Kajaanilaiset näyttää starttaavan aikaisin vappunakin. Hyvä hyvä.
 4. Näistä nyt on väännetty vuosikaudet eikä se siitä kummene. Joskus oli ihmisiä jotka ajatteli näitä autoja ensisijaisesti harrastuksena ja monilla oli ehkä yhteinen tahto että harrastuksen mahdollisuuksia tarjotaan myös esim nuoremmille joille ei ole mahdollisuutta maksaa samoja summia kuin ehkä jollakin toisella. Mutta ilman muuta jokainen myyköön ja ostakoon sillä mihin molemmat on suht tyytyväisiä.
 5. Volkkarin vuosimalli vaihtui tuohon aikaan vuosittain elokuun alussa joten, runkonumerosta 218 000 001 alkaen on vuosimallia 1968. https://www.thesamba.com/vw/archives/info/chassisdating.php
 6. Mielummin vaikka noinkin kuin että samat supersiistit vuodesta toiseen.
 7. Jos on tarjolla kuvia tästä tapahtumasta, niin laittakaahan linkkiä.
 8. On se Matilla varsin viihtyisän oloinen talli. Kelpaa siellä touhuta.
 9. Pohjalevystä kuva jos vaikka herättäisi rakenteluintoa.
 10. Oliko tämä joku kuva-arvoitus juttu?
 11. Eli siis tämä pitää luukun ajon aikana paikallaan, mutta niin että on alaosastaan raollaan? Onko tarkoitus pitää näin siis lämpöjä alempana?
 12. Hintaa nostettiin keinotekoisilla huudoilla ja piti hylätä ettei kauppaa tarvitse toteuttaa ja maksaa provikkaa huutokaupat.comille?
 13. Päättynyt, tarjous hylätty. Eli myyjä ei ollut hintaan tyytyväinen? ... vai ---->
 14. Korkein tarjous 4 550 € Tila Päättynyt, tarkistetaan tarjouksia Saapa nähdä hyväksytäänkö tarjous.
 15. Edellinen on Helsingissä. https://goo.gl/maps/Bet3uEvurDXvay3LA
 16. Saattaahan jollekin olla kellä esim on ne paperit ja runko. Tai ehkä kiva tehdä kilpuri tai ihan muuten vaan rakentelun ilosta. Minkälainen kori olis?
 17. Onko tuo edellä linkitetty rödi lyhennetty takapenkin osalta ja siirretty korin keulaa taaemmas? Jos on rakentelukuvia jne niin mielellään näkisi. Tyylikäs joka tapauksessa.
 18. Mulla oli uretaanit kuplassa, ei mitään kattoverhoilua tai äänieristeitä. Ei siellä yli 90 vauhdissa voinut keskustella.
 19. Oli sen verran hieno kulkine tuolla Kerholaisten pirssit osastossa että piti kysellä onko Rodiprojekti on lähtenyt liikkeelle?
 20. Hyvältä näyttää. Tuleeko ihan sellainen showlava? Että uskaltaako sinne edes rojuja heitellä sitten ettei kolhi?
 21. Noh, korjataan tai lisätään että jossain siirtymävaiheessa on olemassa 12 v moottoreita jotka menee suoraan yksiin vanhemman vivuston kanssa. Tai ehkä käyttämäni moottori oli Amerikan mallista. Tietääkö joku kertoa vivuston muutoksista, missä vuosimallissa vaihtuu.
 22. Itse vaihdoin ovaaliin muistaakseni -67 mallisen 12 voltin moottorin. Sai samalla kaksi nopeutta. Jos ei ollut -67, niin infona kuitenkin että tehtävissä ilman erikoisempia sähkötöitä.
 23. No kai sulla jotain kuvia on laittaa. Janoamme informaatiota.
 24. Itse ajattelisin että jos olis tunnearvoa niin eihän sitä sitten myydä. Tai jos myydään, niin tunnearvo tekee sen että mielummin myydään vaikka tutulle "hyvään perheeseen" ilman maksimaalista voiton tavoittelua. Mutta siistihän tuo auto ihan on ja plussaa että museorekisterissä.
 25. Isohko projekti tarjolla. Sisältää suunnilleen sen mitä linkin kuvissa autossa on. Eli: Huono -51 kori, ovet, lokarin jämiä, takalasit, tankki. Kori on joskus vaurioitunut ja esim kojelaudan alla näkyy rujo hitsaus. Tuskin on kaikinpuolin mitoissaan. Tuotu sisälle 15 vuotta sitten ja hiljattain siirretty eri varastoon, siksi kuvattu ulkona. Kuvat pitäisi näkyä täältä. Pohjalevy johon lattiapuoliskot vaihdettu, hieman muokattu (uudempi vaihdelaatikon etukannake ja säädettävä keskimurikka), päällä POR-15. Tästä ei nyt kuvia mutta on ihan hyvä. Paperit kunnossa. On kuvissa paperillisen -64 pohjalevyn päällä jonka voi halutessaan ostaa mukaan niin on noin rullaava. Oulussa. Tiedustelut/tarjoukset YV tai viestillä 050 486 3513 (vaikka soittopyyntö aiheella). Hinta 3000e tai mielekkäin tarjous. Samaiseen autoon on irto-osia eri puolilla varastoja, mutta niiden löytyminen tai kauppaaminen on sitten eri tarina.
×
×
 • Create New...