Jump to content

Tuomo Lehmikangas

Members
 • Posts

  1600
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tuomo Lehmikangas

 1. Onko siinä hintapyyntö ollut jossain vaiheessa esillä?
 2. Kun kaikkea pitää ihmetellä ja olla jotain mieltä, niin tässä eniten mietityttää että mikä hirmuinen työmäärä on tehty ja sitten nuo matkustamon ikkunat on tuollaiset puhkotut. Mutta hieno auto kaikkinensa.
 3. Olen hämmästynyt jos tuo oikeasti on museorekisterissä.
 4. Onko koskaan edes jännittänyt leimalle meno? Vaikuttaa että auto on niin hyvässä tikissä ja kaikki viimeisen päälle huollettu että taitaa olla katsastus ihan läpihuutojuttu.
 5. Mulla jää reissu myös väliin, jopa hieman samoista syistä. Jalat ja vähän koko kroppa kränkkää liiallisesta futaamisesta. SM-pronssi lohduttaa vaikka käveleminen on vielä vaikeaa.
 6. Oli kyllä mukavia heppuja keitä Ruotsista kävi Rovaniemellä Päättäjäisissä. Että sikäli kiinnostaa vielä enemmän lähteä, mutta ei tiedä vielä varmaksi.
 7. Geronimo ei ollut palkintoa ottamassa vastaan, mutta Raahen Autohuollon lahjoittama työkalusarja on annettu RrrrälläkäRanen haltuun. Tavoittanee Geronimon joskus.
 8. Se on keskimittainen ja sopusuhtainen. https://youtu.be/JG3SwKMurAw
 9. Tokmanni muistaakseni ilmoitti että vanhat varastot myydään pois, mutta eivät ota uusia.
 10. Bureå Camping, onhan siellä mökkejä, 10 kpl 4 hengen mökkejä jos oikein tulkitsin. Sivuilta bongattu myös tieto että alueella ruotsin suurin legomuseo ja siellä päässee myös rakentelemaan. En hest som springar, en springande hest.
 11. Onko tuolla mökkimajoitusta miten tarjolla vai onko pelkästään telttailua jos ei voi autossa yöpyä? Ne ei vissiin suomalaisia ainakaan katso kieroon jos vesijäähyllä osallistuu?
 12. Eli tämä kuva. Tuon yläpuolelle ei tullut enää kamaa?
 13. Mahtava esimerkki ja kiitos dokumentoinnista. Sehän se monia varmasti kiinnostaa että mitä muutos sähkölle suunnilleen kustantaa jos itse pystyy tekemään tämän verran mitä nyt teit. Lisäksi jäikö moottorin päälle suunnilleen tuon verran tilaa mitä eka sivulla on?
 14. Muodoissa on eroja ainakin siellä missä liittyy astinlautaan. Isot vilkut tuli -64 ja siinä muuttui siis hieman se sijainti. Kertokoot muut lisää tarkemmin ken tietää.
 15. Joskus näin kun kirpun kyydissä kuski ja apukuski nostivat aina pysähtyessä sateenvarjot ylös. Kuulemma ajoviima vei veden ajossa ja etupenkillä ei kastunut vauhdissa. Mutta ainoa oma kokemus on että kyllä kastuu, ehkä korimalleissa eroja.
 16. Kyllä se kiinnostaa, mutta oman osallistumisen tähän tiedän vasta lähtöviikolla. Eli jos ei vaadi mitään ennakkoilmoittautumista niin toistaiseksi vahva kiinnostus, sanotaan että vahvempi kuin koskaan aiemmin. Lähtöpäätöstä voi helpottaa jos on kyyti ja majoitus järjesteltävissä, mutta ei ole pois suljettu että omalla autolla. Tätähän siis kysyttiin.
 17. Mikähän tälle olisi järkevä hinta? Tonni tarjottu, tarjoaako joku enemmän vai miten lie?
 18. Liekö täällä ollut, mutta tuli joltain radiokanavalta niin etsin linkin. Meinas nimittäin vähän naurattaa...
 19. https://volkkaripalsta.com/keskustelu/topic/37486-paperillisia-kuplan-pohjalevyjä/#comment-297643
 20. Värisävy ei näytä Pastel Whitelle mikä enemmän kerma. Eli jos alkuperäinen valkoinen niin olisi Damuso White. Tätä ei ollut enää 1985 tarjolla, joka oli sama vuosi kun tuli syncrot, joten sanoisin ettei ole syncro kyseessä. Muutenkin olisiko ihan tuliterää ehditty heti saamaan kun tammikuussa nelivedot esiteltiin. Lisäys: jos olisi syncro niin kuvasta erottuisi varmaan Puch logo kuskin oven takaa. Muuten en näistä kuvista keksi.
 21. Mulla taitaa olla vika samassa paikassa, mutta niin päin ettei se aina tajua sammuttaa itseään. Onneksi varoventtiili toimii. Paikallinen harrastaja neuvoi kyllä että noita on ostettavissa irrallaankin, mutta jäänyt toistaiseksi sopiva etsimättä.
 22. Kajaanilaiset näyttää starttaavan aikaisin vappunakin. Hyvä hyvä.
 23. Näistä nyt on väännetty vuosikaudet eikä se siitä kummene. Joskus oli ihmisiä jotka ajatteli näitä autoja ensisijaisesti harrastuksena ja monilla oli ehkä yhteinen tahto että harrastuksen mahdollisuuksia tarjotaan myös esim nuoremmille joille ei ole mahdollisuutta maksaa samoja summia kuin ehkä jollakin toisella. Mutta ilman muuta jokainen myyköön ja ostakoon sillä mihin molemmat on suht tyytyväisiä.
 24. Volkkarin vuosimalli vaihtui tuohon aikaan vuosittain elokuun alussa joten, runkonumerosta 218 000 001 alkaen on vuosimallia 1968. https://www.thesamba.com/vw/archives/info/chassisdating.php
×
×
 • Create New...