Jump to content

KariT

Members
 • Posts

  388
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pieksämäki
 • Ajoneuvot
  RS Octavia / Golf GTi

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  050-4009610

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

KariT's Achievements

 1. Myydään hyvin pidetty, pirteä VW GTI KR 16V Golf. Tällä hetkellä säilytyksessä lämpimässä tallissa, ei ajossa. Nettiauto linkki: http://www.nettiauto.com/volkswagen/golf/6584898 Hinta: 3500€ Sijainti: Pieksämäki/Niskamäki Thure Kari 050-4009610 thure.kari (miuku) gmail.com Pieksämäki
 2. Jäi se lämmitys sitten laittamatta, kun auto vaihtoi eilen omistajaa...
 3. Nyt se lämmitys laitetaan kuntoon. Tarve: - moottoripellin<->lämmönvaihtimen välinen putki, molemmille puolille - lämmönvaihtimen<->akselinylitys väliset putket, molemmat puuttuu + Akselin ylitykset, molemmat löytyy + Puhallin ja putken konehuoneeseen löytyy + Kojelaudan alle tulevat osat löytyy puhaltimen sähköt ja sen kaaviot löytyykö jostain?
 4. Puhallin ja sen päähän tulevat putket löytyikin hallilta. Ladattiin akut ja testattiin miten käynnistyy ja eihän siinä mitään ongelmia ollut. Pitää ottaa auto nosturille ja vilkaista, mitä kaikkia putkia tarvitaan. Takaakselin ylitysputki on ainakin paikoillaan...Muistaakseni. Edit: Löytyisköhän jostain kuvia miten ja mitä ilmakanavia auton alla ja keulassa alunperin on?
 5. Pitää viikonloppuna käydä hallilta etsimässä konehuoneessa ollut puhallin. Muistan testanneeni sen toimivaksi... Lämmönvaihtimien ja puhaltimen väliltä puuttuvat metalliset putket molemmilta puolilta. Ostetaan, jos joltakin löytyy.
 6. Ihan vahingossa tuli katsottua, hauska pätkä.
 7. Normaali n.20h risteily olisi kiinnostanutkin, mut joku toinen kerta.
 8. Akut ja laturi on kunnossa ja tarkoitus olisikin saada muutama aste lisää lämmintä sisälle. Pakkasella ei tällä autolla ajeta. Viime kesänäkin, olisi lämmitin ollut tarpeen useamman kerran...
 9. Kysehän on kesäautosta (ajokausi toukokuu<-->syyskuu) ja konehuoneesta löytyy jo 2kpl 100Ah akkuja. Tarkoitus on saada sisälle vähän lämmintä ja lasit pysymään "auki".
 10. Matkoihin menis 8h, jätetään välistä. Turhan lyhyt reissu omalle kohdalle.
 11. Lämmitystä tuohon miettinyt, kun siinä ei niitä lämmönvaihtoputkia enää ole. Toimiskohan ajon aikana esim. 1000w invertteri ja siihen sopiva auton sisätilalämmitin kojelaudan alle kiinnitettynä?
 12. Ei ainakaan ole ajallisesti liian pitkä reissu, 13h....
 13. Projekti siirretty myyntiin...
 14. Eilen käytiin ottamassa kuvia mun pakusta, mut kuvat ei ole vielä minulla. Voin laittaa ne sitten samantien sinulle.
 15. Ei tuntunut enää montaa mökkiä vapaana olevan. Tosin en niitä leirintämökkejä edes kysellyt...
×
×
 • Create New...