Jump to content

tomi seppälä

Members
 • Posts

  159
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tomi seppälä's Achievements

 1. Myydään putkirungon päälle pilkottu 1952 kuplan kori. Mukaan alkuperäiset kunnostuskelpoiset lokarit(takalokarit sovitettu nostetulle pyöränaukolle), etu- ja takaluukku, nenä, uudet takavalot ja jotain muita nippeleitä. Kori Kangasniemellä ja muut osat Helsingissä. hinta 3800 euroa koko kasa tai 1800 euroa pelkkä korihylsy. 0503095896 / yv
 2. Ostan ehjän T1 IRS laatikon. Mieluiten 3.88 perällä mutta kaikki käy. o5o 3o9 5896 / yv
 3. Kaksoiskartiotyökalulla siihen saa tartunnan, ei sitä ole mikään pakko kiristää loppuun asti. Eli siihen saa kyllä letkun paikallaan pitävän laajennuksen aikaiseksi, mutta jos hakusessa on juuri kuvan mukainen, niin sitten ei tietysti toimi ja siihen kannattaa ostaa joku muu työkalu kuin toi IiroH:n linkittämä. Sehän tekee putken halkaisijasta pienemmän jos oikein tulkitsin.
 4. Ihan vaikka kaksoiskartiotyökalulla. Löytyy esim. Sepänkadulta.
 5. Miten mulla on sellainen muistikuva, että jonkun suomalaisen VW- osakauppiaan piti joitain vuosia sitten käydä jokkiskuplalla kokeilemassa. Tuliko siitä mitään?
 6. Mun pointti tässä oli se, ettei ehkä kannata kiihdytysvolkkariprojekteja jäihin pistää sen takia että yksi rata mahdollisesti häviää. Ajopaikkoja kyllä löytyy senkin jälkeen. Ja se 200 metriä on ainakin volkkarikiihdytyksen katsojille ihan hyvä matka, ei tarvitse kärsiä niin pitkään niitä katsellessa. Ja kuskitkin tykkää kun ei ihan niin pahasti ehdi tylsistyä.
 7. Yritetään pitää sama tahti yllä myös vuonna 2018.
 8. Onhan noita Poria ja Kalajokea jossa aika kovaa mennään ja toisessa noista SM osakilpailut tänäkin vuonna.
 9. Aina tarvitsee hyvän cromo-rungon, senhän voi tehdä vaikka katuauton sisään. Aika hurjia laitteita täällä kyllä on, jos ei lentokentillä uskalla ajella.
 10. Taitaa olla kohta edellisen päivityksen vuosijuhla, eli aika päivittää. Auto etenee edelleen samaa tahtia kuin ennenkin, eli ei juuri ollenkaan. Nyt kuitenkin kävi niin, että toinen harrasteauto taitaa jatkaa eloaan uusissa käsissä, ja resursseja vapautuu reilusti. Voisi siis vähän enemmän paneutua tähän talven aikana. Kesän aikana vaihteisto vaihtui sekventiaaliseen Mendeolaan, kun Jyrki rikkoi omassa autossaan noita samoja rattaita kuin 091:ssä on. Ja kun tehotavoitteet on vähintään samat kun Jyrkillä, niin vahvempi oli saatava. Maalarille kävi haaveri itsensä kanssa, mutta pohjat on tehty ja maalaus jatkuu lähiaikoina. Runko saa parhaillaan peltejä Janne's Garagessa ja kunhan se kotiutuu, alan kasaamaan. Itse olen vähän vapaa-ajan salliessa kasaillut jarruja ja muita, eli ne alkaa olla valmiina.
 11. Täähän on hieno projekti ja hyvä on tahtikin. Näitä ei varmaankaan ikinä ole liikaa ja tullee olemaan mielenkiintoiset kahinat kun kaikki Suomen keskeneräiset ja jo valmiit kiihdyttimet on yhtä aikaa samassa paikassa.
 12. Meillä on tallilla toi Peten linkkaama RA253A ja kyllä sillä aika paljon parempi on hitsata ruosteista autopeltiä kuin meidän vanhalla valovirtakoneella. Oikeestaan ekaa kertaa hitsaaminen migillä on välillä jopa mukavaa.
 13. Kiitti vaan Roope tarjouksesta, ton halvemmalla on vaikea saada, mutta ahdin on jo valittu. Pitää vaan tehdä noita ilmaisia juttuja ensin pois alta. Ja moottorin kimppuun käyn muutenkin vasta kun auto on oikeesti rullaavana jarruineen yms.
×
×
 • Create New...