Jump to content

VW-Kesäsprint Kotkassa 2011 ?


-AP-

Lähtisitkö ajamaan Volkkarilla sorapinnalle?  

31 members have voted

  1. 1. Lähtisitkö ajamaan Volkkarilla sorapinnalle?

    • Ilman muuta!
      9
    • Ehkä, jos ei sada.
      1
    • Liian rankkaa, auto kärsii.
      9
    • Istun kesän mieluummin retkituolilla auton vieressä.
      13


Recommended Posts

Talvisprintin saaman suuren suosion ja positiivisen palautteen innoittamana lähden kysymään, että olisiko vastaavalle kesätapahtumalle tilausta? Ajo jokkisradalla, puolet asvalttia, puolet sorapintaa, samalla periaatteella kuin mitä Talvisprintissäkin ajettiin, yksi kerrallaan. Onko liian rankkaa, priima-autot kärsii kiveniskemistä? Vai löytyykö kiinnostuneita sen verran, että kannattaa tapahtumaa ryhtyä suunnittelemaan? Mukaan ehkä myös nuorten luokka 12-17 v.?

Link to comment

Mielenkiintoisesti etenee tämä galluppi, kiitos tähän mennessä vastanneille!

 

Nurmikollaistujat olivat aluksi selvästi aktiivisempia, sillä sarallahan on pitkät perinteet volkkariharrastuksen piirissä. Auto sammuksiin, kaljakori auton viereen, ukko korin päälle ja pikkuajassa mies sammuksiin ...

 

Soranpurijat aktivoituivat hieman hitaammin, mutta ovat kirineet hyvin kiinni autonsäästäjien etumatkan.

 

Tässä vaiheessa voisin heittää hieman täkyä Pohjois-Kymenlaakson suuntaan. Kouvolassa ajettiin edellisellä vuosituhannella lukuisia kertoja erinomaisia Mutka-ajopäiviä Tykkimäessä, mistä tapahtumalle saataisiin uusi alku? Täältä etelästä saisimme kyllä mobilisoitua ajanoton kohtuurahalla mukaamme ja varmasti voisimme luvata sekä osanottoa että toimitsijoita, kunhan vaan paikallisesti löytyisi se pääjärjestely. Toimintaa, Kouvolan seutu, asvaltilla ajo olisi autoa säästävämpää, vähemmän keliherkkää ja kaikissa tapauksissa varmasti oikein hauskaa!

Link to comment
Guest ville ropponen

Niin... Kyllähän asfaltti olisi kova sana. Mutta ei meillä Kotkassa ole kuin tämä äänestyksessä oleva moottoriurheilukeskuksen rata.

 

Sitten, VW-Kesäpäiviä haikaileville tiedoksi, että ainakin toistaiseksi pitäydymme talvwi tapahtumassa, jota voisimme harkita hieman laajennettavaksi (= hivenen ajoaikaa pidemmäksi ja hivenen ilta ohjelmaan sisältöä/ muuta pientä tai isompaa oheistouhua..)

Perinteikkäitä leirintäalue karkeloita on mielestämme Suomen mittakaavassa reilusti ja paikallistasolla suurin ongelma lienee Santalahden paisuminen sen kokoiseksi, että ainoastaan bif:n tuonti tänne saattaisi herättää omistajan yhteistyöhalukkuuden... Muutoin siellä menee "liian hyvin".En sano, että ei koskaan, mutta tällä haavaa tilanne siis tämä.

 

Ja tosiaan, Kouvola-yhteistyön toteutuessa se asfalttiratakin onnistuisi, siihen yhteyteen olisi sitten mahdollisuus rakentaa leirintäalue -juttuja, tykkimäen huvipuistoa jne... Kotkasta käsin operointi vain turhan hankalaa ilman apuja.

 

 

t. VR

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...