Jump to content

T-34 ghia tilasto


Recommended Posts

Eli olen ottanut tontin ylläpitää suomen T-34 tilastoa liittyen maailmanlaajuiseen http://t34world.com/ ylläpitämään t34 tilastoon.

 

Ja nyt tarkoituksena olisi kerätä (ja päivittää) loputkin T-34 ghiat mitä suomesta löytyy osaksi tätä tilastoa.

 

Tiedot joita kerätään ovat

-Runkonumero (jos ujostuttamaan jätä lopusta 3 numeroa pois ja korvaa XXX)

-Koneen numero

-Valmistusvuosi/malli (jos et tiedä mallia niin kerro onko ratti kummalla puolellla ja onko kattoluukkua)

-Valmistus kuukausi (täältä apua http://www.inerd.it/index.php?option=com_content&task=view&id=23&Itemid=35)

-Toimituspäivä/maa jos tiedossa

-Nykyinen maa jossa auto sijaitsee

-Omistajan nimi

-Auton kunto lyhyesti

-Auton väri

-Kuva autosta nykykunnossa

-Lisätietoja autosta (esim sisustan väri tms. pigallet ja teak sisutaiset erityisesti)

-Omistajan sähköposti tai muu kontakti tieto.

 

Tällähetkellä suomen tilastossa on hyvinkin suppeat tiedot seitsemästätoista T-34 ghiasta ja tiedossa on ainakin muutama joka ei vielä ole tässä tilastossa mukana.

 

Ja jos tiedät että autosi on jo rekisterissä niin pyytäisin ystävällisesti päivittämään tiedot koska hyvinkin monen auton nykyinen kunto ei välttämättä ole sitä mitä se on ollut esim 10 vuotta sitten.

 

Ja jos joku joka omistaa typ34 ghian ei tiedä millaisesta autosta on kyse niin tälläistä etsitään.

http://www.thesamba.com/vw/archives/pressphotos/64type34_a.jpg

Kuva: Thesamba.com

 

Ja tosiaan kyseiset tiedot voi lähettää minulle esim maililla, yksityisviestillä foorumille tai vaikka soittaen jos haluat

tanhis@sci.fi

0405464097

  • Like 1
Link to comment
  • 6 years later...

Mulla on tilastossa tiedot 29 eri autosta ja melkein kaikkiin löytyy runkonumerot sekä jonkunlainen kuva. Niistä varmuudella tiedän olevan suomessa jäljellä 20 ja loput on mennyt paaliin, saksaan tai lojuu jossain hyvässä piilossa :) Liikenteessä on tällähetkellä 6-8kpl

  • Like 1
Link to comment
  • 3 months later...

Kohta (niinkuin lähivuosina) on yksi lisää liikenteessa, Tanhiksella taitaa kyllä tuon tiedot jo ollakin, '65 Seeblau 1500S. Enemmän projektikuntoinen (viripaikkoja, yhhyh) mitä ostaessa luultiin, mutta tämä ei suuri yllätys ole.

 

Otettiin pitkäaikaissäilytyksestä (minähän ostin tuon jo 2010) ladosta sunnuntaina ja ruvetaan ropaamaan, katsotaan mihin asti päästään kevääseen mennessä.

 

Edit: Pannaan nyt linkkikin kun kuvia kerran tuli otettua, tilanne keskiviikolta:

http://kharon.suomiforum.com/www/ghia3/#2017-11

Edited by Kharon
  • Like 2
Link to comment
  • 1 year later...
On 7/10/2017 at 9:43 AM, -tipi- said:

Suomen Typ34 harrastajille semmosia terveisiä Belgiasta, että Jurgen Magdelyns teettää näihin korjauspeltejä ja muita osia.

 

https://www.facebook.com/pages/Jurgens-Type-34s/190964447749770?pnref=story

 

Jürgeniltä on peltejä ostettu ja olivat juuri sellaisia kuin piti. Eivät aluksi meinanneet istua autoon mutta sitten honattiin että autohan on ihan vinkkelissä (jigissä, ei nyt montaa senttiä ollut mutta uusien peltien kanssa huomasi) ja oikaistiin suoraksi niin alkoivat pellitkin istua niinkuin pitää.

 

Myös tukevaa peltiä, ei ole huijattu pellin paksuudessa niinkuin tarviketoimittajat usein tekevät. Tällä toki oli hintansa, mutta jos 34-osia saa kaupasta rahalla niin se on aina halpaa, toinen vaihtoehto kun on tehdä itse.

Link to comment
  • 2 years later...

Tuli aloitettua ilmavolkkariharrastus suoraan syvästä päästä kun hommasin Ruotsista T34:sen. Tästä on joku jo aiemmin korjannut ainakin ovien ja lokasuojien alareunat ja siinä vaiheessa tuo kyljen pokkaus on kokonaan kadonnut. Eli vaihtoon menisi kummaltakin puolelta lokasuojien kulmat ja oven alareuna. Oliko täällä joku vaihtanut noita ovipeltejä? Kyselin tuolta Jürgeniltä ovipeltejä ja ei suoraan löytynyt, mutta selvittelee saisiko tehtyä. Saa nähdä mitä muita yllätyksiä maalin alta löytyy...

 

 

IMG_20210613_204217_2.jpg

karmann_ovi.JPG

Link to comment

Jurgen saksasta ainakin tehnyt alareunan peltiä pokkauksen kanssa eli ainakin matalaa palaa on tarjolla jolla saa korjattua. Koko oven pellin jättäisin kyllä melkein vaihtamatta ellei jotain nos peltiä jostain löydy sen verran haastava projekti taitaa olla. Ja toisaaltaan aika usein on sopurahaan hyviä oviakin myynnissä euroopassa.

 

Laita projekti topikki pystyy niin sinne kivempi kommentoida.

 

Ja jos haluat tulla kurkkimaan paria kolmenelosta niin Rauman puskissa olisi muutama säilössä.

Edited by Tanhis
Link to comment

Joo voisin tulla kyllä katsomaan ja kuvaamaan jos onnistuu. Tossa tuli mukana jätesäkillinen uusia tiivisteitä, joista puolistakaan en vielä tiedä mihin kuuluu. Täytyy yrittää etsiä jos löytyy käyttökelpoisia ovia, se ois ainakin helpoin vaihtoehto.

Laitetaan nyt yks kuva tästä, projektitopicin voisi kyllä tehdä kun tuon projektin aloittaa.

karmann.jpg

  • Like 6
Link to comment
  • 1 month later...
On 6/15/2021 at 8:09 AM, TeemuM said:

Joo voisin tulla kyllä katsomaan ja kuvaamaan jos onnistuu. Tossa tuli mukana jätesäkillinen uusia tiivisteitä, joista puolistakaan en vielä tiedä mihin kuuluu.

 

Projektitopic joo ja tiivisteistä kuvia, juuri toissatalvena kasattiin maalauksen jäljiltä *ihan kaikki* tiivisteet takaisin niin on vielä jonkunlainen muistikuva siitä että missä oli minkäkinnäköinen tiiviste.

Link to comment
  • 2 months later...

Tiedättekö saako tuohon takavalon kulmaan korjauspalaa, vai mahtaako tämä kuvassa oleva olla itsetehty? 

Aloin hiomaan autoa pellille, niin kummallakin puolella oli parin sentin pakkelikerrokset noissa kohdin. Ilmeisesti tuo koko takapää on joskus vaihdettu, ja sovitus kylkiin on tehty pakkelilla.

1618990.jpg

Link to comment

Joo ehkä noi sais tehtyä itekkin. Itsellä ei kanttikonetta ihmeellisempää pellinmuokkausvänineistöä ole, et käytännössä pitäis vääntää polven päällä. Kyselin Jurgeniltä ja vaikkei löydy hänen nettisivuiltaan niin voi kuulemma tehdä. Täytyy vielä ottaa sieltä muitakin pellinpaloja, niin jos noi ei oo kalliit niin vois sit samalla ottaa nekin.

 

Meneekö toi kyljen ja perän sauma alunperinkin tuossa missä se tossa kuvassa menee?

Link to comment

Multa löytyy tätän korjaamokirja missä on ainakin jonkunlainen kuva missä saumat alunperin olleet. Mutta TeemuM voisi perustaa sen projekti topikin niin ei tarvitsisi tätä stikyä sotkea. Vaikkakin koko stiky menettänyt jo osittain merkityksensä.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...