Jump to content

Mitä ostit tänään?


Recommended Posts

Tällänen herätyskello tarttu rompetorilta vitosella matkaan.. Uudet paristot sisää läks kello tikittää ja pienellä kopautuksella lähti svengaava herätyskin rokkaamaan ja helevetin lujaa että etuvalotkin sytty.. :-) Katonkin saa auki kesäks, ei puutu ko etuluukun lista..

post-1811-0-84781200-1413654233_thumb.jpg

Link to comment
  • 2 weeks later...

Posti-Pate toi Ebay.co.uk:sta löytyneen uuden skoda UP!:in airbagin kuoren talvipystärin rattiin. Nyt pitäisi enää löytää räjähtänyt bagin runko tai viihtyä harrasteen ääressä ja rakentaa jotain millä kuori alkaisi pysymään ratissa kiinni sekä tööttö laulamaan.

 

t%C3%B6%C3%B6tt%C3%B6.jpg

Edited by Ketsa
  • Like 1
Link to comment

En ihan tänään vaan viikko sitten:

http://kharon.suomiforum.com/www/412/

 

Talvisäilössä kevääseen, saa nähdä mitä sitten tehdään.

 

Maalausta on jo visioitu ja parit puuttuvat listat pitäisi ropata paikalleen heti maalauksen jälkeen. Pölykapselit vielä jostain ja sehän alkaa näyttää ihan autolta. Ainakin päällepäin. Sisustan kanssa onkin enemmän tekemistä, ainakin matot pitää uusia kaikki.

 

Ahkeran nettiselauksen tuloksena tuo ei taidakaan olla Sumatra Green (kuten vaikkapa pakussa) vaan Tropical Green (L60A).

 

post-830-0-99569500-1416086684_thumb.jpg

Edited by Kharon
Link to comment
Guest lehtimäki

Tälläinen tipahti tänään talliin. Ihana kallista, mutta tosi toimivan oloinen. Huomenna asetentelua Ruskon lepakkoluolassa.Titan Engineering VW T1 1950-79 Beetle & Ghia Ful…:

Link to comment

Tälläinen tipahti tänään talliin. Ihana kallista, mutta tosi toimivan oloinen. Huomenna asetentelua Ruskon lepakkoluolassa.Titan Engineering VW T1 1950-79 Beetle & Ghia Ful…: http://youtu.be/B0IjrIlvM8Y

850£ bolt on ilmajousituksesta taakse ei mielestäni ole paha ellei kotosalla satu olemaan jotain värkkiä millä saa helposti polteltua oman mielen mukaiset pussin kiinnikkeet. Mutta tuota 1950-1976 sopivuutta en ihan heti uskoisi.

Link to comment
Guest lehtimäki

No keskiviikkona jäi asentelu kesken mutta tänään saatiin velipojan kanssa häkkyrä kiinni. On kyllä asiallinen ainoastaan iskareitten kohdalta piti laikata sisäpuolelta sentin siivu pois pokkauksesta. Ja jarrutken kannake on liian lähellä pusseja ne on vielä siirrettävä tai sitten Taitettava toiseen asentoon. Hienosti on eklannin poika keksinyt järkevän tavan laittaa pussit.

 

Jarno

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...