Jump to content

Takakannake vaiko eikö?


Recommended Posts

Pakuun pitäs sovittaa kuplan kone, lohkossa ei takakannakkeen paikkoja mites noita on tehty vaiko eikö oo tehty?

Muistan kyllä nähneeni jossain myynnissä sellasen öp-kannen jossa ne "sarvet" sivuille ja alas vaan ei nyt tullut vastaan.

Jättääkö roikkumaan lootan varaan vai jotain muuta? Juniksissahan ei tota kannaketta taida ees olla(?) eli pallis kyseessä.

Ei nyt heti tulis mieleen öp-kannesta ripustaa kun se muutenkin on "hiukan" vuotoaltis paikka.

Link to comment

Mun pakussa tehtiin näin. Huonoja kuvia mut eiköhän nuista selviä ajatus. Yhdelle alkuperäiselle pultille tehtiin kierrereikä ja sitten neliskanttisesta putkesta muotoiltiin tuohon yhteen lohkonpulttiin sopiva kiinnike. Ja kiinnike hitsattiin tuohon takakannakkeeseen kiinni. Tuli niin jämpti sovite, että en viitsinyt sitä irroittaa enää edes maalausta varten. Mutta nyt kun kahtoo sitä niin taidan sen irroittaa ja maalata kunnolla.

post-1577-13888364527537_thumb.jpg

post-1577-13888364527708_thumb.jpg

Link to comment

Eli pikkasen mielikuvitusta kehiin niin peaceofcake eli Kaken kakku. toi CSPn kannake oli just se mitä funtsasin mut menee leikkimiseksi kun pitäs löytää myös sileä öp-kansi tai laittaa sikapitkät pinnapultit et ekaks kirrais öp-kannen ja sit tuo adapteri ja musut perään, lakkaa kohta siimapyörän peltikin mahtumasta. Ja tuo estää FF:n ja sdtöljypumpun käytön. Mihinkäs välii tossa Viltsun mallissa tulee joustot vai onko "kova" kannake?

Link to comment

^Juurikin näin. Oli jo ennestään sen verran rujon näköinen ja myöskin ennestään jo hitsailtu tuota rautaa, niin oli ihan sama muokata tuosta. Jos haluaa orkkiksen kaltaisen koneen takasi, niin sama hommata uus tukirauta.

Link to comment

Päät auki näissä takakannakkeissa, niin paska makaa sisällä, mullaki kaks varhaista pallukkaa ollu ja molemmissa kannattimet hitsattu.

Itelläki nyt modaus edessä kun ei ole lohkossa paikkaa ja pumpun kannessa vieläpä putkilähdöt, ni joutuu ohentamaan vähän roikotinta...

Link to comment
Eli pikkasen mielikuvitusta kehiin niin peaceofcake eli Kaken kakku. toi CSPn kannake oli just se mitä funtsasin mut menee leikkimiseksi. Tuo estää FF:n ja sdtöljypumpun käytön.

tää on samanlainen kun tuo CSP:n

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...