Jump to content

Mikä moottori P-012082 ?


Recommended Posts

No niinhän tuo ilmanputsarissakin näköjään lukee porsche, varmaankin osat kalliimpia kuin volkkarin vastaavat? Tosin vaikuttaa kone aika täydelliselle osiltaan ei puutteita, imusarjat tuplille saatavuus? Lieneekö porsche/volkkaripiireissä miten haluttuja koneita.

Link to comment
varmaankin osat kalliimpia kuin volkkarin vastaavat?

Kyllä

 

imusarjat tuplille saatavuus?

Esim. tuolta: http://www.csp-shop.de/products/21172a

 

Lieneekö porsche/volkkaripiireissä miten haluttuja koneita.

Joku olskool hemmo saattaa halutakin, mutta kuplan konetta vaikeampi laitettava kuplan persuksiin. Osat kallimpia ja konehuoneen pellit ei sovi leikkelemättä, ja lisäksi teollisuuskoneessa ei ole kuplan konetta enempää tehoa. Mutta toiset silti haluaa sellaisen :)

Link to comment

Noissa teollisuuskoneissa on muutamia sisäisiäkin eroja alunperin autokäyttöön suunniteltuihin koneisiin, mm. valurautanostajat, nokka-akseli jne.(erot mallikohtaisia, ei ole vain yhtä teollisuuskonemallia) Noista valunostajista varoitellaan paljon ja niitä suositellaan vaihdettaviksi teräksisiin autokäyttöön.

 

Aftermarket osien saatavuus on merkittävästi huonompaa kuin VW-koneeseen ja kuten todettua osat on pääsääntöisesti kalliimpia tai paljon kallliimpia.

 

Käytettyjä imusarjoja tuplille löytyy myös pienellä haeskentelulla, tehtaalta on saanut Solex P11 tuplilla ja jälkivalmisteena on tötteröitä mm. IDF ja IDA jaollekin.

 

Aki

Link to comment

Autokäytössä Normaalissa on valurautanostajat,Superista ylöspäin teräksiset.

616/3 on Porshen ensimmäinen 1600 teollisuusmoottori,vastaa sisäisesti -50 luvun jälkipuoliskon Normal moottoria sillä poikkeuksella että puristussuhde on vielä alhaisempi(matalammat männät),Normaalissa 60 hv,tuossa ehkä 55 apulaitteiden vaihdolla.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...