Jump to content

Alusta vinossa????


Recommended Posts

Eli tilanne seuraavanlainen:

 

Eteen asennettu droppiolat ja takaa madallettu jokunen napsu. Nyt kuitenkin etupään kuskin puoleinen rengas kahnaa lokariin kiinni ääriasentoihin käännettäessä. Hanttarin puolen renkula mahtuu mukavasti pyörimään eikä kahnaa mihinkään.

 

Yritin tuossa mittailla niin kuskin puoli edestä mitattuna on noin 3cm matalemmalla mitä hanttarin puoli. Takapäätä en huomannut mitata, mutta olisiko mahdollista jotta tuo takapään madallus mennyt jotenkin ketuilleen ja toinen puoli on hiukka alempana kuin toinen? Mistä taasen johtuis jotta takapää vääntää keulaa mukanaan toiselta puolen alemmas.

 

Vai pitääkö alkaa purkamaa etupäätä? Mikä siellä droppiolkien asennuksessa olis voinu mennä näin reilusti pieleen?

 

Itse en ole autoa vielä ehtinyt räpläämään vaan ainoastaan nauttinut komeista ajokeleistä. Niin juu auton vuosimalli on 63 jos se auttaa ongelman puintia.

Link to comment

Katso että onko sulla samanlaiset lokarit molemmilla puolilla. koska välillä noi lokareissa voi olla hyvinkin paljon heittoa jos ovat tarvikkeet.

 

Sitten tosiaan takapään madallus voi todellakin vaikuttaa etupään korkeuteen. Ja ei siellä etupäässä pitäisi saada mitään niin vituralleen asennettua että se vaikuttaisi vain toisen puolen korkeuteen. Mutta sellainen voi olla että jos sulta on jousisauvoja poikki etupäästä voisi kyseisen vian aiheuttaa mutta ennemmin epäilisin sitä takapäätä.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...