Jump to content

puslan vaihto


Recommended Posts

Eli vaihdekeppi heiluu kuin hullun m..kku mielettömän pers..ä.Eli oon vaihtanut puslan siitä tunnelin kannen alta mutta pitäskö vaihtaa se etupusla joka on kait jossain siellä edessä sitä tankoa.Eli apua tarvitaan vaihe vaiheelta mitä teen.Ja miten se vaihdetaan ja mitä pitää huomioida ja irrottaa..KIITTI

Link to comment

ja on tod. vit..nen vaihtaa!!! itse leikkaisin raa-asti tunnelin kylkeen kolon josta pääsisi puslan vaihtamaan...

 

oikeeoppisesti pitäisi ensin tanko pujottaa etukautta pois. etuakselin putkien välistä löytyy huoltoluukku 2kpl ruuveilla kiinni...ja sitten vaihdekepin aukosta vaihtamaan holkkia...pienet sormet ovat avuksi...

Link to comment

Sitä minä vähän ajattelinkin,Keppi heiluu ja vaihteet kyllä menee sisään.Nyt tosin ei ole mottia kiinni,että pääsisi kunnolla kokeilee.Mutta enne kun motti oli irti vaihteiden sisäänmeno loi vähän hankalaa.Olisiko vika tuossa???

Link to comment
  • 10 months later...
Guest avainsana

meikäläisellä aivan sama homma kuin ultra vw:llä.... :( Mistä noita puslia saa kun en ainakaan HC:n ja aircoolin sivuiltä kyseisiä löytänyt?

 

Mites olette korjanneet sen "pelti härpäkkeen" sieltä sisältä.... vaihde vipu menee niin julmetusti alaspäin kun painaa sitä että olisko mahdollisesti sellanen sieltä poikki?

 

Rakentelu vaiheessa yritin tiirailla sinne tunnelin sisään mutta en nähny siellä mitää muuta kun sen pelkän tangon. Missä kohtaa se tunnelin ulkopuolelta katsottuna on kiinni se "pelti härpäkkä"????

 

Auttakaa avutonta!!!!!

Link to comment
Guest Mika Raussi

Harjan varrella se muovi menee paikoilleen. Ja helposti meneekin. Se joka väittää moisen operaation olevan vaikee jos vaan on vakio rejät olemassa on tumpelo tai puhuu paskaa.

 

Teippiä vartten, että saa olkapään aikaan ja holkkia tökkien paikoilleen. Sit on paskempi jos ei oo niitä reikiä varapyörän kotelossa.

Link to comment
Guest avainsana

Nyt alko homma selkeen kiitoksia vaan kauhiasti:)

 

Enää on epäselvä sen pelti systeemin muoto missä se pusla on kiinni.... meikäläisellä ei ilmeisesti oo siittä mitää jäljellä..... siellä ei ainakaan näkyny sitä tai mitään sen puslan kiinnikkeeks kelpaavaa :D

Asiaahan auttais jos jollain olis mahdollisesti siittä kuvaa tai jonkun moista piirrustusta.

 

Kiitos viellä kerran!!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...