Jump to content

Kesäkauden päättäjäiset 2013 : 23.-25.8.2013 Iso-Syöte


Recommended Posts

Ensi kesänä Volkkarit suuntaa Suomen eteläisimmälle tunturille, Iso-Syötteelle!

 

c26c13dceff4880bb3f1c35663661700.jpg.jpg

 

Luvassa on jälleen erinomainen tapahtuma ja tällä kertaa mukaan mahtuu entistä enemmän osallistujia, koska majoituskapasiteettia on hyvin tarjolla. Majoitusta on saatavilla tunturin huipulta niin hotellista, kuin upeista mökeistäkin.

 

Lisätietoja myöhemmin, mutta jo nyt kannattaa merkitä päivämäärä ja paikka ylös. Niin, ja suunnitella projektit siten, että kulkupelit on kunnossa elokuun lopussa.

 

Lisätietoa Hotellista ja Iso-Syötteestä:

http://www.experience-isosyote.fi/

 

Ajantasaisin tieto löytyy aina Pohojosen jaoksen sivulta.

Link to comment
Tullaan tullaan, ilmeisesti taas perinteisesti telttamajoituksessa..?

 

Telttapaikkoja en ole kyllä huomannut kyselläkään. Hotellin kanssa on vain karavaanipaikat puhuttu, mutta kai sitä johonkin teltankin laa laittaa. Hotellilta ei ole pitkä matka sinne ihan huipulle. Eli pieni patikointi ja teltta tähän näköalatasanteelle?

isosyote_huippu_AntjeNeumann_329px.jpg

 

Mutta hotellipaikkoja ja mökkejä pitäisi nyt olla riittämiin. Ja ovat kaiken lisäksi edullisia. Julkaisen tarkan hinnaston myöhemmin.

Link to comment
Tullaan tullaan, ilmeisesti taas perinteisesti telttamajoituksessa..?

 

Telttapaikkoja en ole kyllä huomannut kyselläkään. Hotellin kanssa on vain karavaanipaikat puhuttu, mutta kai sitä johonkin teltankin laa laittaa. Hotellilta ei ole pitkä matka sinne ihan huipulle. Eli pieni patikointi ja teltta tähän näköalatasanteelle?

isosyote_huippu_AntjeNeumann_329px.jpg

 

Mutta hotellipaikkoja ja mökkejä pitäisi nyt olla riittämiin. Ja ovat kaiken lisäksi edullisia. Julkaisen tarkan hinnaston myöhemmin.

 

Tohon ois kyllä kieltämättä makia vetää teltta pystyyn!

 

Hommaa Tuomo lupa mulle teltan pystytykseen tuohon niin paranoo arpajaiset!! ;-D

Tai sitte karavaanareitten sekaan soon mentävä johonki Ranen bussin lähistölle...

Link to comment

Ensin ajattelin että puhutte samasta "kotkanpesästä". Tuo näköalatasanne taitaa kuulua alueeseen johon ei jokamiehen oikeuksilla saa leiriytyä. Joten järjestäjät sanoutuu irti tuolla telttailusta. Kuten myös kaikesta muusta epämääräisestä hekluamisesta.

 

Kotkanpesä-sviitti taaseen luulisi olevan hotellin kanssa neuvoteltavissa jos ei ole jo varattu. Toivottavasti sen joku ottaa. Itseäni tuo 300 euron listahinta vuorokaudelle vähän jarruttelee.

kotkanpes_ylkerta_400.jpg

 

Koska sviittejä on vain yksi, niin hivenen vaatimattomampi majoitus toivottavasti myös kelpaa. Kuten esim uudet Tunturimökit, jotka nekin ovat varsin tyylikkäitä. Näissä on 3 makuuhuonetta per mökki ja olkkariin mahtuu pari hörhöä lisää.

http://www.hotelli-isosyote.fi/index.php?id=1_21

 

Omaan makuuni tunnelmallisempi vaihtoehto on Tunturimajat:

http://www.hotelli-isosyote.fi/index.php?id=1_20

Majat ovat pienempiä kuin mökit ja hieman kauempana hotellista ja varsinaisesta tapahtuma-alueesta (ehkä parisataa metriä).

 

 

Matkaa tapahtumaan tosiaan joillakin tulee hivenen enemmän kuin viime vuosina, mutta toisilla se taas matka lyhenee.

Syöttellä on muuten ihan paikallisiakin VW-harrastajia ja olen käsityksessä että tapahtumapaikan valinta antoi hivenen extra virtaa saada projekteja valmiiksi.

Link to comment
  • 5 weeks later...
  • 4 weeks later...

Ja varoituksen sana tapahtumaan saapuville olutta juoville henkilöille; ostakaa tarpeeksi mukaan!

 

Naapuri laittoi viestiä että Syöte shopissa saa 24-packin tänään niinkin halvalla kuin 45,84e loota.

Mutta eihän meillä kitistä muusta ku osien hinnasta, soon sama mitä juomat maksaa! :-D

 

JK: Toki saattaa olla hinnat halventuneet tai kallistuneet loppukesään mennessä...

Link to comment
Syöte shopissa saa 24-packin tänään niinkin halvalla kuin 45,84e loota.

 

Syöte Shop siinä Romekievarin kupeessa on varmaan nyt hiihtoloman sesonkihuippuna päättänyt ottaa turisteilta löysät pennoset pois kuleksimasta. Alueella on kuitenkin myös ns. normaali kyläkauppa. Löytyy kun lähtee Syötekeskukselle päin. Seuraavaksi lähin taitaa olla Kuusamontien risteyksessä oleva Kuksa elintarvikekioski (monilla matkan varrella).

 

Kuitenkin, Syöte Shop on käsittääkseni ihan eri firmaa kuin Hotelli. Hotellilta ollaan saatu mielestäni hyvät tarjoukset.

 

Muuten, jos jollakin on esim viime vuoden tapahtumasta jotain erityisen hienoa kuvaa, niin nyt olisi mahdollisuus saada omaa valokuvaustaitoaan esille tapahtumajulisteeseen. Nakkaa kuva mulle: etunimi.sukunimi@gmail.com.

Link to comment
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Tämähän vaikuttais että tänne ehtii paikalle! Eikä oo välimatkakaan liian paha.

 

Jos auton vaan saa maasähköihin kiinni niin me nukutaan tuossa itse kulkineessa. Ja vaikkei saiskaan niin nukutaan me siinä silti :)

Link to comment
  • 1 month later...

Samana viikonloppuna Taivalkosken Moottorikerho järjestää kiihdytys- ja testipäivän Pudasjärven lentokentällä. Lisätietoja kerhon sivuilta: http://www.taivalkoskenmoot-kerho.fi/Tulevat-tapahtumat.php.

Olemme neuvotelleet Volkkareille alennuksen, joten ajamaan pääsee 25 euron hintaan. Letka lentokentälle lähtee Iso-Syötteeltä lauantai aamuna/aamupäivänä. Tarkempi aika ilmoitetaan myöhemmin. Tarkoitus on, että Volsut pääsee ajamaan mahdollisiman tiiviisti ja kertaheitolla, jotta ehdimme vielä kohtuudella takaisin Iso-Syöttelle. Toki, jos jollakin on ajohaluja pitkälle iltapäivään, niin voi jättäytyä porukasta ja jäädä vielä koittelemaan omia ja kaluston rajoja. Testipäivän luonteeseen kuuluu, että ajaa todellakin saa, eli lähtöjen määrää per auto ei ole rajoitettu. Ajamiselle on säävaraus (varapäivänä on sunnuntai).

 

Lisäksi, lauantai-illalle on varmistunut esiintyjä: Zenith Reunion (http://www.zenithreunion.com/). Bändi tulee soittamaan tiukalla otteella rock-covereita ja myös omia biisejä. Soittajina on pitkän linjan muusikoita ja porukasta varmasti löytyykin tuttuja hahmoja genren tunteville. Kiinnostuneet löytää tuoreen levyn mm. Spotifystä.

Link to comment
  • 2 weeks later...

Omassa autossa yöpyjät jotka tarvitsette sähköä: suosittelen ottamaan omia jatkojohtoja mukaan. Alue kun ei ole varsinaisesti caravan alue, niin sähköt joudutaan vetämään mökkien jne seinästä. Toki, jos joku haluaa leiriytyä oikealla caravanpaikalla, niin sellaisia pitäisi löytyä tunturin juurelta. Matkaa vaan tulee pelipaikoille jo aika paljon.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...