Jump to content

VW-OPEN 18.5. KIIKALA


BRC

Recommended Posts

  • 3 weeks later...
Guest teppanajänis

Aika hiljaista on,missä racehemmot? Onko kaikki siirtynyt rally polulle? Eikö kukaan ole tulossa openiin? Helppo homma Jimillä putsata koko palkintopöytä jos ei ole ketään muita tulossa. Ilmotelkaa nyt hyvät ihmiset jotain tänne palstalle,Tomi, Matti jne. #Kentsu#

Link to comment

Meillä taitaa tuon Mäen Jukan kanssa olla joku veto siitä että ajamme tuossa kilpaa. Jukka minun ex-51:sellä ja minä Kostolla.

No, Jukan moottori ei ole vielä kasassa ja minullakin on vielä pientä puuhaa Koston kanssa että saa nyt sitten nähdä...

 

Kotten

Link to comment
Guest teppanajänis

Voihan nenä,kohtalo puuttui peliin Jimi veti lipat duunissa olkapää sijoiltaan(ihana kevät) on kuukauden ainakin poissa rattihommista. Olisi ollut edes vasen olkapää niin oltais voitu teipata käsi rattiin ja menoksi. En tiedä miten openin kanssa käy ollaanko mukana vai ei. Isäpappa puikkoihin? Se on kyllä aika iso kysymysmerkki??? Mutta katsotaan keksitäänkö jotain. #Kentsu#

Link to comment
  • 4 weeks later...

Kello käy ja asfaltti kuivuu...Mielenkiintoista taas nähdä kuinka monta Volkkaria tulee kansan ihmeteltäviksi. Tiettävästi vauhtiakin on luvassa ja Kiikalassa saa ajaa ilman äänirajoitteita -eli ilo irti boxereista!

 

Muistakaa kiinnittää huomiota ajoneuvojen toimivuuteen, tiiviyteen ja turvallisuuteen. Mitä paremmat laitteet -sitä enemmän ajoa kaikille. Kuljettajan istuimen kiinnitys saa olla hyvä, turvavyö oltava, akku myös kiinni kunnolla, jarrut-ohjaus jne laitteet myös syytä tarkastaa. Ns markan vioista kannattaa heti tarkistaa kaasun palautusjousen toimivuus, bensa-ja öljylinjojen tiiviydet ja tietysti se halvin viritys = kaasu aukeaa kokonaan...

 

Toimivilla vehkeillä ja hymyillen kohti Kiikalaa. Ei ole riemulla rajaa, kun Volkkarilla(kovaa) ajaa!

 

Jussi

 

info@kuplapaja.com

 

www.vw-open.fi

Link to comment
  • 3 weeks later...

Nyt kun indeksien mukana kaikki hinnat nousevat, mukaan lukien nousee VW-OPEN kenttävuokra+ajanottolaitevuokra+vakuutukset jne "pakolliset kulut". Silti pidän pääsylippujen ja ajomaksujen hinnat ennallaan, kuten aiempinakin vuosina.

Ohjeena vain tulijoille on, että voisivat oikeasti ajaa/tulla sisään lipunmyynnin kautta, näin toimimalla mahdollistatte osaltanne tapahtuman jatkuvuuden. Kiikala on kuten muutkin kenttäalueet täynnä "porsaan" ja monen muunkin mentäviä reikiä ja meillä järjestäjillä ei ole aikaa/energiaa juosta kaikkien perässä pitkin tannerta.

Varsinkin perjantaina retkeilevät ovat enemmän kuin suuren kiusauksen kohdalla livahtaa tapahtumaan nauhojen ohitse.

Retkimeininkiä perjantaina jees ja lauantaina pauhaa muutkin kuin stereot ja tuhansia hevosvoimia nähdään taas radalla yhteensä ja jopa useammassakin kuin vain yhdessä kiihdyttelyvehkeessä...

 

Tasarahat nopeuttaa lippujen hankintaa: 5,-FVWA-jäsenet /10,-muut

/25,-koko päivän ajomaksu/ajoneuvo)

 

Kyllä lähtee!

 

 

Jussi

Link to comment
Juu aika hyvältä näyttäisi

http://www.foreca.fi/Finland/Kiikala

http://www.foreca.fi/Finland/Kiikala/details/20130518

Tosiaankin, sateen todennäköisyys vain 75%.

 

Tosin tuo on muuttunut parin viimeisen päivän aikana niin tiuhaan, että todennäköisesti ei sada lainkaan. Luotetaan siihen.

Riippuu siittä miten tapahtumaa katsoo itse haluaisin herätä kuivasta teltasta kun taas toiset haluisi nauttia kuivasta stripistä ;)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...