Jump to content

EBI 2013


metake

Recommended Posts

Ainakin yksi ryhmä on Suomesta lähdössä European Bug In:iin ja samalla Saksaan n. kahden viikon turneelle. Onkohan tänne muita(kin) lähtijöitä täältä?

 

Meitä on nyt lähdössä 3 autoa ja 5 henkilöä, josta nopeasti laskemalla hoksaa että yhdessä autossa olisi tilaa. Nyt olisi mahdollisuus jollekkin kanssaharrastajalle päästä reissuun mukaan pelkkien kulujen maksamisella.

 

Vaatimuksena on, että maksat oman osuutesi laivalipuista, bensakuluista ja majoituksesta. Ja olet valmis ottamaan mukaan oman teltan ja yöpymään leirintäalueella meidän muiden kanssa, mitään hotellista hotelliin reissua tästä ei tule, mutta porukka on mukavaa, ja siinä viihtyy varmasti. Pelkällä äijäporukalla ei olla lähdössä, miehiä ja naisia löytyy porukasta, joten voit olla kumpaa sukupuolta tahansa.

 

Lähtö on 22.6. ja takaisin Suomessa ollaan 7.7. ja EBI:hän osuu siis tuohon 28. -30.6 viikonloppuun. Laivalla Saksaan ja takaisin, arvioitu ajomatka Saksassa / Belgiassa on n. 2000 km.

 

Jos kiinnostuit tai haluat lisätietoja, niin laita yv. tai sähköpostia: ake.mether@gmail.com

Link to comment

Hyvä kun on muitakin tulossa. Meidän (3 harrastajaa ja 2 VW:tä) suunnitelmana on mennä ensin Hessisch Oldendorfiin ja sitten EBI:iin. Minkä jälkeen nopeasti takaisin. On tehty tällainen (joko Bad Camberg tai Hessisch Oldendorf ja sitten EBI päälle) jo 2009 sekä 2011. Herkullisia VW reissuja! Onnea teillekin matkaan!

Yksi viehätyshän näissä reissuissa on tehdä valmistelut (lähinnä VW:n läpikäyntii) siten, ettei tarvitse korjata matkan aikana... Meillä vielä pallokeulan moottoriremontti edessä...

 

Reissuterveisin Tuomo

Link to comment
  • 2 months later...

Kesä lähenee ja tapahtumaan aikaa enää reilu kuukausi. Joku innokas harrastaja voisi vielä mahtua reissuun mukaan, vaikka vain toiseenkin suuntaan jos tuntuu siltä että lentokoneella voisi kulkea toisen suunnan. Jos alkaa matkakuume poltella, niin ota yhteyttä.

Link to comment
  • 3 weeks later...

Kyllä kannattaisi tarttua tuohon tarjoukseen, jos vain mahdollisuus on... sen verran hyviä nämä reissut ovat.

Kyllähän täältä Suomesta joitakin lähtijöitä on. Tiedän että Pohojosesta on tulossa muutamia... tosin useimmat lentävät. Sitten on Itä-Suomesta yksi harrastaja, joka lähtee pallokeulalla reissuun viettäen Keski-Euroopan VW tapahtumissa koko kesälomansa päättäen kiertueensa EBI#5:een.

Mutta ensin VW Weekend #2 alta pois...

Link to comment
  • 2 weeks later...

No huh, huh. Olipahan taas talakoot. Tässäpä hailaitit...

 

Euro Tour 2013

 

11.6. Iisalmi - Hki, Finnlinesillä Hki - Tra.

13.6. Hamburg, CSP:ltä varaosia, vaik ei niit sit tarttettukaan.

14-17.6. Wanroij, New Budel, Hollanti, kuulema n. 7000 volkkaria, ehkä oli, ehkä ei, ei pystyny itse laskemaan.

18-19.6. Wolfsburg, VW-museo, VW-tehdas, Auto-Stadt - mykistävä kokemus, taas kerran.

20-24.6. Hessisch-Oldendorf, Saksa, pussihousutapahtuma - huippuhyvä.

26-27.6. Nivelles, Belgia. PAT`s Open Day, toissavuotinen ilmaisjakelu ruoka ja juoma oli vaihtunut maksulliseen. Kohtuu omakustanne.

27-30.6. European Bug In, EBI-5, Belgia, ehkä jopa runsaslukuisempi kuin toissavuonna, kaikkea liikaa - jopa 7kpl rohmuja.

3.-4.7. Finnlines Tra - Hki, Iisalmi.

 

 

Rohmu pelitti 4300 km matkalla jokseenkin moitteettomasti, öljyä meni pikkasen(0,7l) ja bensaa pikkasen enämpi... muutapa siihen ei sitten tarvinnutkaan tehdä.

 

Kiitokset taustajoukoille ja matkaan osallistujille niin matkan aikana kuin tapahtumissakin.

 

Henkalle erikoiskiitokset kattokuorman keventämisestä, tavaroiden ja varaosien kuljettamisesta härmään.

 

Paras reissu ikänä! Granny magnet rules!

Link to comment

Jep, reissusta kotiuduttu sunnuntaina. Hiukan vajaat 2400 km, joten ihan ei ylletty Pihliksen lukemiin. Pihlikselle suuret kiitokset hyvistä neuvoista tapahtuman suhteen, ja muutenkin, niiden avulla saatiin järjestettyä mm. erinomaisen hyvä leiriytymispaikka EBI:ssä. Hieno reissu ja hieno porukka. Autot pelasi moitteetta, niinkuin toki kuuluukin, pieniä säätö toimenpiteitä tehtiin ajan kuluksi, ei muuta. Kuvia kamerassa reilut 800 kpl, katsotaan jos sais jotain näytillekkin..

post-948-13888368406011_thumb.jpg

Link to comment
  • 2 months later...
  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...