Jump to content

DWL Open Air 8.6.2013


jolkkon

Recommended Posts

DWL Open Air #7 on 8.6.2013 - Tervetuloa!

 

Jo seitsemättä kertaa järjestettävä Suomen ehdottomasti paras VW-tapahtuma järjestetään samalla paikalla kuin aina ennenkin Joensuun lähellä Liperin Välikankaan teollisuusalueella.

 

Bändi, paljon volkkareita, hyvää porukkaa, Åken työnäytös ja paljon paljon muuta sekä ties mitä. Leiriytymismahdollisuus.

Link to comment
  • 3 weeks later...

Nostatetaanpas tätä kun tapahtuma lähenee. Erittäin lähipiiristä kuuluneitten tietojen mukaan paikalle saapuva L.A.Sol -bändi on ottanut ohjelmistoonsa takaisin paljon suosittuja klassikoita uusien biisien ohessa! Myös jäsenistöä vaihtuu tälle kesälle, ja uutta soundia tuottaa tuorein kiinnitus kosketinmaisteri Tapsa! Rock'n'rollia ja hevijä riittää ilta-kahdeksan jälkeen ainakin yleisön promillen-kahden nousun verran!

 

Vajaan viiden kilometrin päässä tapahtumapaikasta on myös erittäin suositeltava automuseo Myllyn Vanhat Autot (www.automuseo.info).

 

L.A.Puavo

Link to comment
  • 3 weeks later...

DWL Open Air SWAP järjestetään 8.6.2013 tapahtuman yhteydessä.

 

Kaikki ajoneuvoaiheinen romu kelpaa myytäväksi. Vauvan vaatteita (ilman autokuvaa tai logoa) tai Myrna-sarjaa ei tapahtumassa toivottavasti nähdä.

 

Hinnat:

Paikkamaksu 0€

Provisio 0€

Ei pakollista ennakkoilmoittautumista

 

Paikalle ovat tervetulleita myös (puoli)ammatilliset VW-osakauppiaat.

Link to comment

Inventaariota tallissa tehty viime viikonloppuna, kiertoonsopivia [cough]romuja[/cough] aarteita jo löydettykin. Swappitavaran esittelyyn löytyy paljon lääniä mutta kattoa pään päälle ei valitettavasti ole. Onneksi DWL Open Airissa paistaa aina aurinko, ainakin pilvien takana!

Link to comment
  • 2 weeks later...

Open Air lähestyy, kelit kohdallaan ja kova tunnelma jo nyt! Sisäpiirin tietona bändillä on nyt esittää jopa ennenkuulemattomia kappaleita, mutta ettei yleisö olisi ihan hämillään niin on siellä vanhoja tuttujakin.

 

Paikalle roudataan DWL:n kalustoakin ihmeteltäväksi ihan kivasti, ja perinteiset pystitkin jaossa bändin tauon aikana, sen perinteisen koko päivän ainoan vesisadekuuron ropistessa.

 

Myös lauantai-aamuun mennessä tilatut Evobrain.net -verkkokaupan glymit ovat kuulemma noudettavissa, ja paikan päältä Swapista voi ostaa lisää kiiltoa.

 

Sopivan aikaisin tullessa, perinteinen tallikierros ja kruisinki kaupungissa on myös ohjelmassa ainakin Raivaajantien osalta (prkl pitää siivota tänään/huomenna). Kaupungissa on menossa Silva-messut mm. joenrannassa, höyrylaivaa ym. katsottavaa sielläkin.

 

Edellä mainittuja kuopiolaisia ei tarvitse pelätä vaikka vastuu onkin aina kuuntelijalla.

 

Tervetuloa kaikki VW-harrasteliat! Lisäinfot vaikkapa Puavo / 0400 659 452

Link to comment

Jos sitä pojan kans tultas kattelee paikan päälle nyt päivällä, se kun on niin innoissaan noista kuplista nykyään :) Illemmalla kattoo jos tulis sitten kuljettajan kanssa, käyttis VesiWariantilla tosin, kun ei tuo oma ilmajäähy vielä aivan valmis ole :)

Link to comment

Tässä ensimmäinen julkaistu otos... Stuttgartin serkkuja oli useampi, eikä tässä edes kaikki.

Toki siellä oli kuplia, palliksia, junakeuloja, tölkkejä...(myös olut), pari kilpuria.

 

Hieno ilma, hyvä bändi, leppoisa tunnelma....

post-2304-13888368057267_thumb.jpg

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...