Jump to content

Actionkamerat


Recommended Posts

Guest Sgegis

Kyllä tää on semmonen mistä ei kannata tinkiä. Kyllä GoProII on kaikista kypärä ym actionkameroista paras tällähetkellä.

T. Muutamia laskupätkiä kuvaillut.

Link to comment

Goprosta on tullut uusi versio eli kolme. Siitä on kolme mallia. Meillä on silver edition. Ihan hyvä peli. Tolla tulee jo dps:siä sen verran että hidastukset onnistuu. Myös timelapse on tuossa mallissa. Black edition on vieläkin parempi, mutta tolla silverillä onnistuu normihömöilyjen kuvaus.

 

Toi gopron kotelo on kyllä vakuuttanut. Kameraa on heitelty veteen ja kuvattu siellä. Jotain kolhujakin on tullut, mutta itse kamera on turvassa.

Link to comment

GoPro on hankalan mallinen, itse en kameraa omista, mutta kuvailtu muutamia crossimopotouhuja tälläisella http://www.kyparakamerat.fi/contour-c-28.html?osCsid=31f5107a0ff4d3a2d7e33d8bfdf77ab1 Helppo ollut kiinnittää mihin haluaa, eikä tarvitse pelätä että jää matkalle.

Kypärässä siis kamera kiinni, Gopron joutuisi laittamaan kypärän päälle, tuon saa helposti sivullekin. Ei oksat revi päästä.

Kuvanlaatuun en kommentoi, omaan silmään hyvältä näyttänyt, mutta muilla voi olla tiukemmat kriteerit

Link to comment
Guest Antti87

Kyllä GoPro on todella pätevä valinta. Itsellä on Hero 2 ja käyttänyt sitä laskuvarjohommissa, laskettelussa ja metsästyksessä. Monipuoliset mountit mahdollistavat kiinnityksen moneen eri paikkaan. Varmaan 9/10 laskuvarjohyppääjästä käyttää tätä :)

Link to comment
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...