Jump to content

Boxer Speed Day 30.8.-1.9.2013


Guest DaFox

Recommended Posts

Semmonen varaus hei sit tohon, että kiihytyksen aikana lauantaina 10-17:00 ei tonne päähän voi turvallisuussyistä mennä. Olihan tää tiedossa? Muuten sauna siis äärimmäisen jees!!

Siis saunahan on tuolla huoltotien vasemmalla puolella metsän takana? Tosin ei kai saunaan nyt päivällä tarvii mennäkään.. :)

Link to comment
  • Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Joo, siis lähinnä ettei tota oikeenpuolen reittiä voi käyttää ajojen aikana. Ettei kukaan hortoile kiihytysradan vieressä pyyhe päällä:-)

 

Kiihdyttelijät ilmeisesti pääsääntöisesti urospuoleisia, joten vaikka aidan takana vilahteliskin pyyhkeillä puoliksi peitettyjä karvaisia olvimahoja, tuskin keskittyminen itse ajoon pahemmin häiriintyis:D

Link to comment
Guest Jussinbussi
Perjantain aikataulu/ohjema sama mikä fvwa, puolella lukee eli portit auki viimeistään klo 18 ja rautalankaa klo 22 alkaen?

 

Juurikin näin. Bändiä saatetaan vähän aikaistaa mutta viimeistään klo: 22:00

Link to comment
Joten jokainen paikalle tuleva (FFP / URHO) autokunta antaa järjestävälle organisaatiolle yhteen lippupisteeseen tarvittavan miehistön. Jos löydätte yhden tyypin joka päivystää koko 7,5h, niin hyvä. Jos vapaasehtoisia kokopäivystäjiä ei löydy, niin joudutte tuomaan sitten vaan useamman jotta piste on koko ajan miehitetty. Jos/kun tarvetta vaihtaa liputus mieheistöä kesken päivän, niin se onnistuu etukäteen sopien. Jos tarviatte osto-lippumiehiä, niin joudutte ne etsimään itse. Olen pahoillani.

 

Koska DWL:ltä on vain kaksi jäsentä paikalla jotka molemmat tarvitaan ajamiseen, lähdetään osto/lahjonta -linjalle.

 

EDIT: Löyty jo luottoporukasta, jos kohta epäilen että jos sunnuntaina sataa, liputtamassa on kuivempaa kun meidän autossa sisällä.

Link to comment

Boxer Speedday tiimkohtainen lippumiespakko peruttu, kaikki autot radalle. Lippumiehet hoidetaan tavalla tai toisella. Jos tiedät vapaahetoisia, tai olet vapaaehtoinen lippumieheksi ILMOITTAUDU heti. Ruokapalkka tapahtumapaikan ravintoloista ja tietty hienot tapahtumapaita.

 

Vapaaehtoisia tarvitaan lippumiehiksi, ei pitkiä vuoroja: Ilmoittaudu heti Kari Laurialle 044 533 1420

Link to comment
Onko kellään jouten toimivaa Bosch LSU4.9 lambda-anturia(sama kuin Air Cooledin sarjassa)? Voisin testata/ostaakkin jos joku vaivautuu ottamaan mukaan.

Siltä varalta että jollain meni ohi...

 

Auto testattu ja tankattu tänään. Huomena vielä poraa sen öljykaukalon kiinni niin kaikki on valmista lauantaille. Kuulin huhua että monia nimimiehiä olisi sivussa stripiltä..?

Link to comment
Guest Jussinbussi

Se mitään sada. Johan tuo nyt on nähty että korkeapaineet ennustetaan aina liian lyhyiksi. Sunnuntaina ei tule tippaakaan vettä. Maanantaina voi jo varovasti tihutella.

Link to comment

Nonniin täälläkin alkaa kohta olemaan laitteet iskussa huomista varten. Enään moottorin sisäänajo ja säätö mutta sehän menee tuossa 80km siirtymä ajossa pelipaikoille ja sitten tietysti pitäis vielä pari tukea rakentaa vaihteistolle. mutta vaipan tuo sai eilen yöllä.

 

viikonlopun tavoitteena on päästäpaikan päälle ajamalla ja ajaa 20sek aika vartilla. (viimeksi kun yritin bsd:hin päästä niin siirtymällä putosi venttiili)

post-1533-1388836901643_thumb.jpg

Link to comment
Se mitään sada. Johan tuo nyt on nähty että korkeapaineet ennustetaan aina liian lyhyiksi. Sunnuntaina ei tule tippaakaan vettä. Maanantaina voi jo varovasti tihutella.

 

Jo nähtiin Openissakin että virtuali maalimassa satoi, ja paikan päällä palo naama :)

 

Ja mennään vaan, vaikka tulis akkoja äkeet selässä :)

 

-Pete-

Link to comment
Se mitään sada. Johan tuo nyt on nähty että korkeapaineet ennustetaan aina liian lyhyiksi. Sunnuntaina ei tule tippaakaan vettä. Maanantaina voi jo varovasti tihutella.

 

Jo nähtiin Openissakin että virtuali maalimassa satoi, ja paikan päällä palo naama :)

 

Ja mennään vaan, vaikka tulis akkoja äkeet selässä :)

 

-Pete-

 

Joo, aamukuudelta starttaa 25:n hevosen lauma ja toivonmukaan vie vihreän kyyditsimen Räyskälään ja takas. Pyyhkijätkin on mutta vain symbolisesti lasia naalimassa...

Link to comment

Jottei jännitys olisi ollut liian pientä niin katksei vielä testilenkillä yhdeksän jälkeen venttiilinsäätöruuvvin kuppi.

 

Onneksi Mäntsälän palveleva VW kauppias järjesti hyllystä uudet scatin keinut klo 22:00 ja äsken sain koneen taas nippuun. Huomena viivalla. Huh...

Link to comment

Huipputapahtuma, iso käsi aplodeja järjestäjille!

Nopeimmaksi volkkariksi ehti hitlerin kosto uudella ennnätysajalla 11.01 .

Eli matalin volkkari oli nopein ja korkein tais olla hitain (tölkki reimokatolla). Lähellä oli ettei nopein volkkari ollut DieselGolffi , tällekin isot aplodit. Paljon hienoa kalustoa paikalla.

Pikkutoive ois että tän sais noin kuukautta aikaisemmaksi niin olis aamulla vähän lämpimämpi ajella avoautolla.

Link to comment
Pikkutoive ois että tän sais noin kuukautta aikaisemmaksi niin olis aamulla vähän lämpimämpi ajella avoautolla.

 

Ei tarvetta aikaistaa. Erikoisliike (Varusteleka) Konalassa myy alkuperäisen mallin mukaan tehtyjä ajattoman tyylikkäitä pitkiä mustia nahkatakkeja. Sen turvin taittuu pidempikin matka katto alhaalla kaiketi pakkasille asti.

 

T. K.

Link to comment

Hyvä tapahtuma kaikinpuolin ja hyvä sijaintikin. Toivottavasti tapahtuma kasvaa tulevaisuudessa, ja kalusto lisääntyy kentällä.

 

BDC poppoon kuvia löytyy täältä

5xGg9HD.jpg

 

Meikäläisen notsi pokkasi yleisön suosikki pystin, ja lisäksi BDC porukkana sai jonkun elämäntyö / "ihan kivoja autoja, mutta tyhmiä jätkiä" palkinnon.

Link to comment
Guest Jussinbussi

Ja tämä tapahtuma alkaa olemaan taputettu.

Kiitos kaikille osallistujille. Kävijämäärä tavoite 500 meni reilusti rikki vajaalla 700 myydyllä rannekkeella.

Parempaan tulokseen oltaisi varmasti vielä päästy jos ravintolan terassilta livahtaneet "loiset" olisi saatu kopattua. Järjestäjä resurssit ei tähän tällä kertaa riittäneet.

Tapahtuma meni resursseihin nähden ihan hyvin.

Tästä on hyvä jatkaa.

 

Jussi

Link to comment
Guest teppanajänis

No jo vain uutta ennätystä yhdelle sun toiselle p....a radalla,vanha kunnon Räyskälä ei näköjään petä ketään vielä tänäkään päivänä vaikka asvaltti on se mitä se on. Oi muistan vielä kultaisen 80-luvun jolloin Kotten ja minä jne... 2013 Kosto 11,01 ja Jimmy Stenbäck 12,1 eli TööLöön tallin kunkku on vielä Kotten...... Wanted 2014 dead or alive. # kentsu #

Link to comment
Guest Jussinbussi

Se nudistiryhmä mikä halusi näytellä pieniä pippeleitään esiintymislavalla ja muutenkin möyhää vähän kaikille ja joka paikassa voisi oikeasti hetken aikaa miettiä miten tällaisissa tapahtumissa tulisi AIKUISTEN ihmisten käyttäytyä.

Seuraavan kerran lähtee rannekkeet kauniisti kädestä ja herrat ohjataan portista ulos.

 

Muutenhan alueella olikin sangen leppoisa tunnelma. Kiitos siitä kaikille muille.

EI muuta.

 

Jussi

Link to comment

Kiitoksia!

 

..niin Boxer Speeddayn järjestäjille, osallistujille ja kaikille tapahtuman läpivientiin osallistuneille. Boxer Speedday järjestettiin vuorossaan jo seitsemättä kertaa. Tapahtumaa voisi siis sanoa jo perinteisiksikin. Tapahtuma järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa tässä laajuudessaan ja pitopaikkana toimi vuorostaan Räyskälän lentokenttäalue. Mukana järjestelyporukassa oli sekä tapahtuman luoneita konkareita, kuten myös aivan uusia naamoja. Iloksemme saimme mukaan myös paljon uusia naamoja muista Volkswagen hengessä toimivista kerhoista. Radalla näkyikin jos jonkin sorttista ja merkkistä kalustoa, kaluston iästä ja jäähdytystyypistä riippumatta. Suurinta osaa tapahtumapaikalle saapuneita kuitenkin yhdistää kiinnostus Volkswagen merkkisiä autoja kohtaan, vaikkei sitten sellaista välttämättä omistaisikaan.

 

Tapahtuman tavoitteena ollut kävijämäärä saavutettiin ja tapahtuma sujui muutoinkin mitä parhaiten. Kävijämäärän ylittäessä tavoitteensa osoitettiin tapahtumalle selkeästi olevan kysyntää myös ensi vuonna. Tapahtumaan liittyen voi antaa palautetta ja kehitysideoita myös sähköpostilla osoitteeseen: bsd@fvwa.fi

 

Erityinen kiitos pienelle ja sitäkin enemmän tämän tapahtuman eteen täitä tehneelle porukalle. Tunnistatte kyllä itsenne, kuten varmasti myös muut tähän tapahtumaan osallistuneet. Tätä tapahtumaa suunniteltiin yli vuosi, harmitti valtavasti kun ei kyennyt itse osallistumaan edes loppurutistukseen, saati tapahtumaan terveyden takia – palkitsi tosin päästä käymään hetkeksi paikalla katsomaan kuinka hienosti kaikki oli hoidettu. Erittäin iso hatunnosto teille, kotimaista volkkarihistoriaa? 

ps. ”Esteri” kyllä yritti jossain vaiheessa tulla kuokkimaan, mutta taisi lopulta säikähtää boksereiden pauhetta ja pauketta..

 

Terveisin Tapio Parjanen, ex-pj. 2012-2013, yhdistys aktiivi ja rahoista vastaava.

Link to comment

Kiitos mahtavasta tapahtumasta! Kylläpäs olikin mainio meininki... miinus haalarihörhöt jotka olisi pitäny (jälkiviisaus ompi hyve) heti taluttaa korvasta pihalle.

 

Erityiskiitos Kapelle ja mönkkäri Esalle tosi kovasta panostuksesta!

 

-Jaakko-

 

Ps. oma homoerottisen värinen splittinikin paransi enkkaansa 14,4s / 148kmh. Mee happy :)

Link to comment
Ihmetyttää vaan että missä on kaikki kiihdytysharrastajat eteläsuomesta?

 

Elokuun alussa isot kisat ruotsissa ja norjassa volkkaristeille ja monien kausi siinä syystä tai toisesta. Ehkäpä myöskään heikkopitoisen/kuntoisen maineessa oleva räyskälä ei innosta enkka-aikojen metsästäjiä?

 

Olisko alastaro toiminut paremmin, ehkäpä.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...