Jump to content

Onko kärjetön sytytys viallinen?


Recommended Posts

Ei toki ole tarkoitus hajota...

 

Jos se ei toimi kylmänäkään, niin se kannattaa palauttaa. Jos se toimii kylmänä mutta kun moottori lämpiää niin ei ota kierroksia niin todennäköisesti lämmintä ilmaa pääsee moottorin alta vuotamaan yläpuolelle. Esimerkiksi jos moottorin ja konehuoneen välinen tiiviste puuttuu niin oireet on juuri nuo sun kuvaamat, tyhjäkäynnillä ja pienillä kierroksilla käy mutta kun laittaa lisää kierroksia niin melkein tukehtuu.

Link to comment

Kato lampulla toimiiko ennakot oikein koko kierrosalueella ja tuleeko kunnon signaali/kipinä kierroksilla, vai pätkiikö lamppukin kierroksilla. Jos ennakot toimii, mut lamppu pätkii, niin vois olla modulissa. Jos taas ei ennakot nouse, niin vika lienee muualla. Nää kärettömäthän ei taida kestää, jos pidetään virtoja päällä pitkään ilman et kone on käynnissä.

Link to comment

itsekin voisin testata toista sytkää, ennakkoa säätelen alati mutta tuntuu huononevan nyt. kylmänä käy hyvin kun kaasari vielä ryypyttää. toisinaan tosin taas muutenkin. Hki seudulla siis sytkän ja puolan voisin nopsaan testata + ostaakin. sama sytkä temppuili aiemmassakin koneessa.

Link to comment
  • 2 weeks later...

Jooop.. palanut se oli, potikassa näkyi pari palamis kuplaa joten sisällä oli oikosessa jotain. (virtoja ei ollut jätetty päälle). Joku muu asia oli syynä... Uudella eri valmistajan (pelottavasti saman näköinen) pelasi ja päästiin

BSD:ssa näyttämään eräälle RS octaaviukselle taivaan merkit....

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...