Jump to content

kakkaa päässä?


Recommended Posts

Kyl ol surkee kootteri kuski, jos tolle linjalle lähtee niin kyllähän auto olis pitänyt jättää jo heti alussa eikä ajella ympäri vihdin syrjäkyliä. Siin oli taas taas joku Nummelalainen raggari. Mitähän kävis jos olis vastakkain kupla ja jäätelökauppias:D:D

Link to comment
Guest Mika Raussi

Oli sitten poliisin pakko ajattaa se pihalle. Samalla vaaransivat liikennettä ihan pirusti ja tais osuakin vastaantulevaan auton kun pikkasen kopsahti. Toki kivaahan se varmasti on ajaa vähän kilpaa.

Link to comment
Guest fgronlun

Tais olla vaan viilattu 50cc ku ei pakoon päässy! Olis ollu läppäpytty niin olis ollu toisin! Kannattaa pistää vaseliinia rek kilpeen niin ei näy nuo numerot niin selvästi..

Vakavasti puhuttuna niin kyllä se melkein alkaa oleen niin ku ostaa kunnon prätkän tänä päivänä niin saa heti kaupanpäällisiks hautaseppeleen. Jos ykkösellä mennään päälle sataa ja 180 vielä vetää nokan pystyyn niin tappovehkeitä ne on. Ittellä kuoli lapsuuden kaveri tänä kesänä, pääsipä ilta lehteen! Kuulemma vetäny nokka pystyssä toisen auton perään..

Onnex jäi nuo kaskpyöräset 80cc suzukiin pv:hen ja toisiaan ei ne majjat ikinä noi kauaa peräs pysyny, vaikkakin ojassa maatiin kaulaa myöten kurassa ja vauhtiraita kalsareissa.

 

Kuulin muuten tarinan tiedä jos on totta mutta kuulemma vaasassa kauan sitten niin auto ja pyöräilijä kolaroivat. Auto oli kupla ja auton kuski kuoli pyöränkuski selvisi.. off topic mutta..

Kuulemma ollu auto ilman securit t.lasia

Link to comment
Siin oli taas taas joku Nummelalainen raggari. Mitähän kävis jos olis vastakkain kupla ja jäätelökauppias:D:D

 

Avokupla vs. Pandakarhu 1 - 0

 

;-)

 

t. Mika

 

HAHA

 

;)

 

Nummelassa kaikenlaisia häröjä...

 

Jan (helsinkiläinen... muutaman vuoden tauon jälkeen taas)

Link to comment

Öööö... miks kaikki vastaa niinku poliisi olis tehny väärin??? Se aivokääpiö mopedisti itte ajo pihalle, sehän sen mopedin sarvissa oli... =D

 

Tosi on toki, että mitä järkee ajaa takaa kun rekkari oli naamarin essä... Mutta samaa pitäs varmaan kysyy siltä mopedi jannulta, ellei ollut varastettu pyörä!

Tällänen paviaani taas pilaa monen muun mopedistinkin maineen, kohta mummot huutaa kadullu kaikille joilla on kypärä päässä...=D

 

-MP-

Link to comment
Guest Perämettä Gruising

Itellä ei pyörää oo, mutta vaaransivat turhaan monen hengen nuo poliisitkin. Jos tosiaan oli varastettu niin ymmärrän mut muuten aika liiottelua. Olis sen saanut kiinni koti ovellakin! (Olis siel päässyt kovempaakin!) :) Tuttuja teitä!

Link to comment

Hei, on täällä palstalla myös asiantuntijamopoilijoita ja ihan jokapäivä-tunturoijia! Pentele, jos mun mopo on yhtä vanha kun miekii, ni jotain katetta vakuutusmaxuille pitäis saada kun on "pappailtu" jo 15-kesäisestä lähtien. Nimim. Halavatun Pappa. eli palavatun happo.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...