Jump to content

Bug in Finn 2014


Recommended Posts

  • 4 months later...
Guest Jussinbussi

Mitä mitä?! EI pienintäkään musiikki ym. uhoilua ilmassa vaikka tapahtuma jo ovella.

No Erkki Liikanen ja PPP ei petä tänäkään vuonna.

Link to comment
Guest DaFox

Kaikille avoin Suomen Volkkariyhdistyksen päätapahtuma Bug In Finn Mikkelin Visulahdessa 25. - 27.7.2014.

Huom. tässä alustaba ohjelma, muutoksia saattaa tulla.

Facebook: Bug in Finn -Facebook Event

Tule paikalle, leiriydy, unohda arki hetkeksi ja nauti kesästä! Vuoden rennoimman VWiikonlopun mahdollistaa sinulle
Suomen Volkkariyhdistys ry. Jäsenistölle jaetaan portilla tapahtumaranneke, jolla jäsenet saavat rahanarvoisia etuja tapahtumassa. Huomaathan, vaikka et olisikaan jäen, voit tietysti samalla liittyä jäseneksi ja kuitata nämä edut myös itsellesi.

ps. vielä liittyä jäseneksi etukäteen Internetin kauttakin! -> Liittyminen

Leiriytyminen
Jäsenet saavat portilla BIF-rannekkeet, joilla saa alennukset esim. camping majoituksesta: normaalisti vrk-hinnat: 13,5€ / auto ja 5,5€ / hlö. Sähkö 7€. Jäsenet 10€ / auto ja 4€ / hlö. Sähkö 7 €. Sekä alennukset tietty XON puistosta, normaalisti päivän ranneke on 23€, rannekkeellamme 20€ 2 päivää. (huom. tarkista hintojen oikeellisuus!)

Paikka: Visulahti - Visulahdenkatu 1, 50180 Mikkeli

Visulahden mökit ja muut kysymykset: +358 15 18 281 tai linkin Visulahti kautta.

Ohjelma
Perjantai
Saapuminen alueella vapaassa tahdissa
- Sisääntuloportilla on Suomen Volkkariyhdistyksen infopiste - Infopisteessä jaetaan tapahtuman infolehtiset, aamupalarannekkeet jne.
- Saunontaa, uintia, syöpöttelyä, seurustelua ja muuta vapaata ohjelmaa.
- Illemmalla livemusiikkia bändin tahdissa

Lauantai
- Aamupala
- Infotilaisuus 10:00 Tämä on tarkoitettu uusille kerhomme toimintaan vaikuttamaan pyrkiville ja miksei muillekin kerhomme jäsenistölle. Infotilaisuus samassa tilassa jossa vuosikokous kello 11:00.
- Vuosikokous kello 11:00
- Cruising
- Matalin ja korkein auto, kilpailut
- Show and Shine, alueella olevat upeimmat autot palkitaan
- Köydenvetoa
- Palkintojenjako
- Saunontaa, uintia, syöpöttelyä, seurustelua ja muuta vapaata ohjelmaa.
- Illemmalla livemusiikkia bändin tahdissa

Sunnuntai
- Aamutoimia
- Sauna ja ranta käytettävissä
- 12:00 mökkien luovutus ja kotiinlähtö
- Infopisteellä mahdollisuus puhaltaa

Ystävällisin terveisin

Tapio Parjanen
Rahasto

mp. +358 44 0234 233

Suomen Volkkariyhdistys ry | Finnish Volkswagen Association FVWA
Helsinki
tapio.parjanen@suomenvolkkariyhdistys.fi
http://www.fvwa.fi

Edited by DaFox
Link to comment

Paikalla olen Torstaista alkaen, myyntiteltta on auki perjantaina iltapäivästä ja Lauantaina aamu kymmenestä.

Myynnissä:

T-paitoja, huppareita, collegetakkeja, collegehousuja, lippiksia, pipoja, mukeja, juomapulloja, pehmoleluja, lompakoita, rintanappeja, peltipurkkeja (eri kokoja), peltikylttejä, lämpömittareita, vw-ilmanraikastimia…

 

 

Lauantaina lapsille ilmainen onnenpyörä jossa makeispalkinnot!

 

Tervetuloa!

Link to comment
  • 2 weeks later...

Mukava huomata että Wolkkarit kiinnostavat myös muiden merkkien harrastajia, siitä se lähtee!!

 

Itsellä oli kans tarkoitus tulla mutta pakko oli pitää huilipäivä ja laittaa Hermannia, tuli näes ajettua kahdeksaan päivään 3400 km Amarokillla, näistä kilometreistä vielä 700 km trailerin kanssa, Tölkki hommia.

 

Pitäkää hauskaa siellä ja ensi vuonna pitää olla mukana, tölkillä tai Hermannilla!

Link to comment

Pahoitteluni aiheuttamastani mielen harmista joillekin...

Kyseinen anjovis kuljetti kuitenkin uuden vw-harrastajan tapahtumaan, oman volkkarinsa hajottua.

Mietittiin kyllä auton peittämistä säkeillä, mut uskottii kaikkien vw-harrastajien olevan avarakatseisia ja ymmärtäväisiä....kuinkas kävikään...

 

Ja mitä tuohon merkkiuskollisuuteen tulee niin se on meikäläsellä menetetty käyttiksien puolella=)

 

Muuten oli hieno tapahtuma ja mukavaa seuraa riitti, kiitokset järjestäjille!

  • Like 3
Link to comment

Onneksi saabi oli visusti piilossa heti DWL-poppoon "naapurissa" bajamaja kopeilla... Meidän volkkari kun nyt vaan sattuu olemaan palasina vielä(kin) :D Oli meillä sentään kuplan osia hirrrrveesti saabin kyydissä (kiitos neoretro:n).

 

Itse tapahtuma oli näin ensikertalaisten näkökulmasta oikein jees! Mitä nyt allekirjoittanut meni vetämään vähän perjantaina överiksi paikallisen herrasmiehen vodkachilimehukatilla (ei maistunut kun mehukatti) ja ehkä vähän omallakin pullolla mitä piti muutamille randomeille tarjoilla. Tämän plus lauantai aamupäivänä mökillä vielä nukkuessa vallinneen helteen seurauksena kärsin järkyttävästä olotilasta lauantaina klo 19 liepeille ja tästä syystä mäni sitten laatikon kasaus homma peruttavaksi = lievästi sanottana persuuksilleen. Harmittaa kyllä niin että ihan v*tuttaa, mutta osaapa taas edes hetken olla ihmisiksi.

 

Kiitos kumminkin paikallisen herrasmiehen (jos edes näitä lukee), ihme hiippareiden vesivolkkareiden liepillä siinä noin klo 00-01 aikoihin lauantaina rajatun camping alueen kulkurin puoleisessa kulmassa, venäläisen poppoon joiden kanssa väännettiin hirveen huonosti enklantia ainennii 3 tuntia, hienon tiilisauna kivijalalla porukan jotka eivät laittaneet pataan vaikka menin jotain sönkkäämäänkin jossain vaiheessa (eihän siinä mennytkään kun varmaan puoltuntia jutellessa), ja toki kahden hihhulin joiden kanssa aamuyöstä ihastelimme vielä DWL:n kalustoa mökkikujallamme. En minä oikein tiedä mistä kiitämme, mutta ainenkin hauskaa oli ja avoin ilmapiiri.

 

Jos sitä ensivuonna uskaltaisi tutustua laajemminkin porukkaan kun ei toivottavasti tarvitse hävetä väärän merkkisellä vesivessalla paikalle saapumista :D. Kuitenkin kaikenkaikkiaan hiano tapahtuma, kiitos järjestäjille. Ja kiitos meidän puolestamme kaikille paikalla olleille, näytitte kuinka näinkin suuri tapahtuma voi olla ilman tappeluita tai älytöntä ördäämistä (ainenkaan omaan silmään ei moista näkynyt) kaikessa sovussa vaikka kuitenkin mukana niin meitä vähän nuorempia, lapsiperheita, ja ns. vanhoja partoja.

Edited by Henkar
Link to comment

Taidettiin *Henkar* olla vastapäisissä mökeissä sitten, itellä on tuo vihreä kupla, missä oli kattoteline ja matkalaukku katolla.

Itsekin ensikertalaisena olin paikalla ja sanon myöskin että hienosti järjestetty tapahtuma oli. Kovinkaan montaa henkilöä en jututtanut, mutta ehkä ensi kerralla sitten paremmin :)

Link to comment

HUH HUH, Olipahan reissu!

 

Meidänkin remmi oli ensimmäistä kertaa mukana ja aivan huippu viikonloppu oli huolimatta siitä että auton aiheutti tressiä ihme vioillaan.

 

Latauksen kanssa ollut vikaa torstaista asti ja perjantaina 12 aikaan sain vehkeet pelaamaan, osista kiitos vielä nimimerkille WescuM!

Tien päällä samat viat kuitenkin ilmaantui taas ja joutui työntelemään käyntiin joka pysähdyspaikalta, perille kuitenkin päästiin.

 

Porukka oli todella rentoa alueella ja mikäs siinä auringonpaisteessa oli rillata ja ottaa olutta. Henkar:lle kiitokset raparperikeitosta, mutta mitenkäs ei näkynyt emäntää vaihelootan kasauksessa? :D  Meillä siis oli se toinen mökki heti sen esiintymislavan vieressä, Kuusankosken radion kupla ja jettakeula kakkis siinä pihassa.

 

Saunassa oli kanssa hyvä meininki ja sellainen murteiden sekamelska, mukavasti siis porukkaa eripuolilta Suomea.

 

Kiitokset kaikille meidänkin poppoon puolesta ja ensi vuonna uusiksi!

Link to comment

Mites palkinnot meni, kun olin vaihdelaatikko opissa sillon? Originelle oli Broidin Karmann Ghia TC, Jutta sai jonku vessanpöntön kokosen pytyn ja paras vesiwessa oli vissiin valkonen Caddy?

 

On tuo kyl urpoa miten vanhoissa typerissä perinteissä roikutaan, eikä pystytä esim palkitsemaan sitä top kymppiä laitteen tyypistä välittämättä. IMHO

Link to comment
Guest Jussinbussi

Mites palkinnot meni, kun olin vaihdelaatikko opissa sillon? Originelle oli Broidin Karmann Ghia TC, Jutta sai jonku vessanpöntön kokosen pytyn ja paras vesiwessa oli vissiin valkonen Caddy?

 

On tuo kyl urpoa miten vanhoissa typerissä perinteissä roikutaan, eikä pystytä esim palkitsemaan sitä top kymppiä laitteen tyypistä välittämättä. IMHO

 

Siinä kohtaa kun siirrytään tähän top 10 palkintojuttuun niin yksikään alkuperäinen auto kuin myös pystylamppu tai myöhäispallis saa YHTÄKÄÄN palkintoa vaikka olisi miten tehty.

Tämä on jo niin monesti nähty. Valitettavasti.

Link to comment

 

 

On tuo kyl urpoa

 

 

Olihan se vanha jako hylätty jo viimevuonna. Palkitaan top 5, josta eritellään paras ilma ja vesi. Lisäänä tuo originelle joka on joko omintakeisin tai muuten omalaatuisuudellaan tuomariston mielenkiinnon herättänyt kapistus. Omavalmisteesta museoautoon.

 

 

myöhäispallis saa YHTÄKÄÄN palkintoa vaikka olisi miten tehty.

 

Menihän siellä nytkin pytty riemunkirjavalle pikkujakopallikselle, missä oli lapion kokoset takavalot...

Link to comment

OK, eli kaikissa Top5 palkinnoissa ei ole enää vanhoja kategorioita, joka siis ei olis muuttanu meininkiä millään lailla. Nykysysteemi sentään antaa hieman vapauksia tuomaristolle palkita oikeesti hienoja autoja. Sehän jää sitten makukysymykseksi, mitkä niitä kenenkin mielestä on, koska julkiset palkitsemiskriitterit puuttuu. Oliko tuloksia kellään? 

 

Palstan sheriffit ei tainnu olla valitsemassa "pahiten pilattua", vai mikä se epävirallinen pysti oli?

Edited by -tipi-
Link to comment

Se epävirallinen on taidettu jakaa viimeks himoksella vajaa kymmenen vuotta sitte? :)

 

Muut voittajat selviää yhistyksen sivuilta. http://www.fvwa.fi/keskustelu/viewtopic.php?p=98945#p98945

 

Pitää mainita, että Petteri putsas doppelilla pöydän ja otti ne mitä halus, siihen ei ollu kellään mitään sanomista. Onnittelut suvereeneista "peoples choice" ja "matalin" voitoista.

  • Like 4
Link to comment

 

 Henkar:lle kiitokset raparperikeitosta, mutta mitenkäs ei näkynyt emäntää vaihelootan kasauksessa? :D  Meillä siis oli se toinen mökki heti sen esiintymislavan vieressä, Kuusankosken radion kupla ja jettakeula kakkis siinä pihassa.

 

 

Kuten tuossa aikaisemmin mainitsin, kävi meikäläiselle paha virhearvio paikallisen miehen chilikeiton kanssa ja siihen päälle vielä raparperikeittoa, huolehtimatta kuitenkaan asianmukaisesta vesihuollosta niin lauantaina olo oli karmeinta koskaan mitä olen kokenut. Käytiin kyllä vähän ennen kasausta lounaan syöntiä yrittämässä kulkurilla, mutta en saanut alas kuin salaattia ja litroittain vettä, mehua, ja maitoa. Istuimme jopa hetken puolivahingossa kasausteltassa, mutta kun olot ei parantuneet oli sitten sanottava pelipoikki ja mäntävä vichypullon kanssa vetämään tirsat. Typerää touhua ja tarinan opetus löytyy linkistä (youtube)

 

No tämä ei suoranaisesti kerro miksi emäntä ei ollut kasaamassa, mutta hän kun itse ei ole tekniikkaa vielä juurikaan harrastanut niin olisi tarvinnut minut henkiseksi tueksi ja apukäsiksi neuvomaan vähän työkalujen yms kanssa ja oli kai siinä ripaus jotain myötätuntoakin mukana kun näytin kuulemma niin kärsivältä. Jatkossa jos tilaisuus vielä kyseisen laiseen tapahtumaan tulee niin pitää ymmärtää pelata varman päälle.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...