Jump to content

Hattuhylly DIY?


Recommended Posts

Onkos kellään sattunut silmään hattuhyllyn rakennus DIY sivua/videota? Ajattelin jos kerrankin pääsisi helpolla ja löytäisi jostain valmiit mitat yms. Eihän toi nyt hankala ole tehdä vanerista/mdf:stä. Oma kuplani siis 68 mallia jos se mitään merkkaa tässä.

Link to comment
  • 4 months later...
Guest hammer_man

Oletkos mistään löytänyt hyviä ohjeita hattuhyllyyn? Itse aloin väkästelemään omaan -70 kuplaan hattuhyllyä kaiuttimia varten, ihan perinteisesti mittanauha, pahvia ja sakset. Seuraavaksi pitäisi hankkia levyä ja ruveta sovittelemaan paikoilleen. Tarkoitus olisi tehdä "jalkojen" päällä makaava hylly, jolloin alle saisi piiloon vielä hyvää säilytystilaa tarvittaessa. Jaloista olisi myös helppo ruuvata kiinni pohjaan, jotta ei lähde äkkitilanteissakaan liikkelle sieltä :)

Link to comment

mulla on omassa jonkun itsetekemä(?) hattuhylly. Toteutettu niin että takakulmista korikannattelee ja etupuolella kolmiopuu joka makaa takapenkin raudan päällä. Kestää laittaa aika hyvin painoa päälle. Voin ottaa kuvia ja mittoja kun kotiudun reissusta, mikäli tarve. Hylly on -68 kulpassa.

Link to comment
Guest hammer_man

Tuollainen viritelmä sitä sitten omasta kehkeytyi. Ehkä hiukan turhan paksua tavaraa tuo 20mm, mutta sattui olemaan sopiva pala varastossa. Verhoilukangas kiinni spray-liimalla ja alapuolelta vielä nitojalla.

JHXFBMdzDBjtuxOqk5P87m7mMHaIhUJS54z_rr7C

IMG_6687.JPG

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...