Jump to content

Kytkinpaketti / painelaakeri kysymys


Guest ViH

Recommended Posts

Laittelin tuossa viime kesänä tuohon minun 69 malliseen stanu 1200 kuplaan, 72 mallisen kuplan moottorin (1300 kaksireikäkansilla) ja tuo kombo pelasikin varsin hyvin jokusen päivän mutta sitten kuului naps ja kytkin meni löysäksi. Ilmeisestikkin onnistuin kusemaan tuon asennuksen jotenkin ja painelaakeri paskoi. Nyt ajatuksena olisi tiputtaa kone irti ja laittaa uusi kytkinpaketti ja painelaakeri tuohon autoon mutta nyt kun lueskelin noita aikaisempia keskusteluita niin en ole aivan varma minkälainen kytkinpaketti ja painelaakeri minun pitää tuohon hankkia. Tuon painelaakerin tyyppihän muuttuu vm. 70 joten mitenkäs tässä toimitaan kun laatikko on vm. 69 ja moottori vm. 72?

Link to comment

 Painelaakeriksi se vanhempi ja kytkinasetelma valitaan sen mukaan, eli siis vanhempi malli. Kytkimiä on kahta eri kokoa, 180mm ja 200mm,

sulla todennäköisesti 180mm.

Pistä vielä vaikka kuvia kun saat koneen alas niin varmistetaan asia.

Link to comment

Vaijeri ei ainakaan ole poikki kun tuo kampi johon kytkinvaijeri tulee kiinni laatikon päässä on myös ihan lerppa. Mutta siis nyrkkisääntönä kytkinpaketti ja painelaakeri valitaan aina laatikon vuosimallin mukaisesti,sillä ei ole merkitystä minkä vuotinen kone pultataan laatikon jatkeeksi?

Edited by ViH
Link to comment

Mutta siis nyrkkisääntönä kytkinpaketti ja painelaakeri valitaan aina laatikon vuosimallin mukaisesti,sillä ei ole merkitystä minkä vuotinen kone pultataan laatikon jatkeeksi?

Juuri näin. Toki kytkimen halkaisija valitaan vauhtipyörän mukaan.
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...