Jump to content

Outo ääni moottorista


Guest skivi

Recommended Posts

Guest skivi

Elikkäs tänään kun starttasin vm72 kuplani niin alkoi kuulua outo rahina/rohina/laahaava ääni joka kuuluu parhaiten tyhjäkäyntikierrosalueella...  raahraahraah roohroohrooh, ja vähän aiheuttaa reosnointia. Häipyi hetkeksi ja vaimentui kun uskalsin pienen lenkin ajaa, mutta ei todellakaan hävinnyt? Ei nyt uskala paljoa ajella ennen kuin tietää mikä vikana. Onko edessä koko myllyn purkaminen juuri kun ajokausi alkaa? Onko jollain ollut samantyyppistä vikaa tai osaako joku tietäjä jo sanoa mitä tehdä? Joku laakeri? Mäntä/sylinteri? Tämä on eka kuplani ja tietämys tällä hetkellä lähes nolla... Öljyt vaihdettu kahteen kertaan joulun jälkeen ensin talvilitkut ja nyt on sisässä 20w40. Aiemmin ajossa ei mittään, nyt seisoi noin viikon ja nyt alkoi pitämään tuota ilkeää ääntä. Vinkkejä otetaan vastaan. 

Edited by skivi
Link to comment
Guest Pesone

hihnapyörän takana oleva moottori pelti on ainakin miulla oireillut samalla tavalla, syystä tai toisesta tullut liian lähelle hihnapyörää ja alkanut ääntämään. vähän taivuttelua niin helpottaa.

Link to comment
Guest skivi

Putosi kivi sydämeltä. Aloin tutkia asiaa niinkuin neuvoitte. Ääni loppui kun hihnan otti irti. Sitten käsikopelolla kopan takaa tunnustelin ja löysin puolikkaan muovipullon... Eipäs ole minun ja en tiedä mitä se siellä teki mutta ääni hävisi. :)  Kiitän ja kumarran. Olipas yksinkertainen vika. 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...