Jump to content

Ahistaako?


Guest rodman

Recommended Posts

Käväsin eilen katsastuskonttorilla näyttämässä kuplan, katsastaja on itse kuplamiehiä ja kaikki menikin nappiin! Konttorille tuli matkaa noin 30 km. Perille päästyäni ihmettelin että ihan kuin kaasupolkimessa olisi ollut jotain, kävin konepellin alle kurkkaamassa enkä huomannut jousessa mitään mitään. (on nimittäin muutaman kerran jousi irronnut tai se läpyskä kääntynyt eikä ole palauttanut kaasua kunnolla.

 

Homma selkesi kun lähdin ajamaan kotiin noin 5 kilsaa konttorilta katkesi kaasuvaijeri.

Kiilasin puutikun sinne kaasarin väliin että sain hieman kierroksia koneeseen. Sitten ajeltiin se loppu 20 km vähän yli 60 km/h. Ylämäkiin vauhti hyytyi ja alamäkiin nopeus nousi. Risteykset olikin hankalimpia kun kone huusi =) Mahtoi siinä kanssakulkijat miettiä, että kaveri nauttii Kantatiellä kuplalla ajosta kun köröttelee noin hiljaa..... Mutta kotiin vaan päästiin!

Link to comment
Guest janie79

Ahdistaa kun ikuisena optimistina (pellenä) varasin katsastuksen (haukkumisen) Kuplalle tiistaiksi iltapäiväksi.. Piti olla kaikki kunnossa mutta koeajolla sammui, akku vissiin melko loppu kun ei ota virtaa vastaan tai sitten loppu bensa. Ei jaksa pyörittää kunnolla. Uudessa ohjaussimpukassa on klappia enemmän kuin vanhassa paskassa. En saa kaasaria palauttamaan kunnolla, lisään sinne jousia. Ahdistaa.

Link to comment

Stna!

 

Teetän mittatilaustyönä puusepällä uuden tv-tason joka mitoitetaan mm tulevan viritinvahvistimen mukaan. No sitte haen vahvarin sadan kilometrin päästä ku halvalla sai, ja saatana sopiiko se sinne tasoon? No ei tietenkään ku mitta oli vissiin puusepällä kutistunu stna! No nyt o sit yks vahvari ylimääräisenä ku eihän sitä voi näkyville jättää sanoo hallitus.

 

Vähä aikasemmin tulin kotiin motolla ja aloin katella et helvetti uus äänenvaimennin repes melkein kahtia ei kuukautta ajossa kyllä on laadukas! Hiuka tätä aiemmi tajusin et tarttee ostaa uudet Gore-Texit ku vanhat vuotaa voi perkele kyllä kuplal o kivempi ajel vesisateella!

 

Nii ja tietty emännän pyörästä viime viikolla takarengas paskaks halpaa vaihdettiin sitte molemmat samantien sillä rahalla olis vaikka lähteny äkkilähdöllä etelään mut ei. Harrastus maksaa!

 

Ni ja eilen emäntä töistä kotiin ja joku puusilmä peruuttanu kuplan lokariin töissä voi perkeles mitä tuuria.

 

Nii ja oma kupla tietty palasina pajalla yhä vaan...

Link to comment

Weeberi niin rikkaalla ettei mitään rajaa. ngk B8HC S 9,95ekpl katotaan löytyiskö muuta vastaavaa tulppaa ja jos sitten säätäisi sen kaasarin oikeesti.

Hyvät tulpat pilalla prkl. Tän kesän ajot 150km tähän mennessä. Kohta testaan liquid molyn 20w50 moottoripyörä öljyä katsotaan miten käy.

Link to comment
Weeberi niin rikkaalla ettei mitään rajaa. ngk B8HC S 9,95ekpl katotaan löytyiskö muuta vastaavaa tulppaa ja jos sitten säätäisi sen kaasarin oikeesti.

Hyvät tulpat pilalla prkl. Tän kesän ajot 150km tähän mennessä. Kohta testaan liquid molyn 20w50 moottoripyörä öljyä katsotaan miten käy.

 

Aika kiree kone puristuspaineiltaan/viritysasteeltaan jos NGKn tulpista kasia käytät, toimisko seiskalla paremmin?!

Link to comment
Weeberi niin rikkaalla ettei mitään rajaa. ngk B8HC S 9,95ekpl katotaan löytyiskö muuta vastaavaa tulppaa ja jos sitten säätäisi sen kaasarin oikeesti.

Hyvät tulpat pilalla prkl. Tän kesän ajot 150km tähän mennessä. Kohta testaan liquid molyn 20w50 moottoripyörä öljyä katsotaan miten käy.

 

Aika kiree kone puristuspaineiltaan/viritysasteeltaan jos NGKn tulpista kasia käytät, toimisko seiskalla paremmin?!

 

Pitäis sen aika kireä kone ollakkin sadan hepan paremmalla puolella 1835cc. Seiskaa löyty kyllä hyllystä, mutta en lähtenyt vielä kokeilemaan tää päivä aikaa funtsia mitä laittais. Empin kannet ja kierre on lyhyt.

Link to comment
Guest Jutta
Jonkin verran voin sanoa naisten ajatusmaailman ahdistavan. Jos siitä ottaa selkoa, niin voi kyllä sanoa tietävänsä kaiken.

Toivottavasti naishenkilöt eivät nyt ota tästä herneitä nenään.

 

Herneet on liian hyviä nenään työnnettäviks. =)

Link to comment
Guest Jarkko

Pienet on ahistuksen aiheet mutta kuitenkin.

Ostettiin talvella kylpypalju Spadealersilta. Yksi pääsyistä miksi hommattiin palju tuolta oli helposti puhdistusta varten irroitettavat istuimet...

 

Nyt noi perkeleen muovilirpakkeet on taipunu itsestään mutkalle puolen vuoden käytön jälkeen, istuinlaudat lähtee kellumaan kun veden pinta nousee. Onhan penkit helppo irrottaa joo, mutta täysin käyttökelvottomat tällaisenaan. Spadealersin edustajan kommentti oli 'yritä taivuttaa niitä muoveja takaisinpäin' ... just joo, pitää patentoida noi ruuveilla kiinni pysyvästi.

Link to comment
Guest MillaI

Viimeiseen tuntii ei ole ahistanut YHTÄÄN! Mut kyl se siitä vielä..

 

Sain just uuden duunin ja tiettävästi suomessa on vain 2 naista (siis minä ja toinen) niissä hommissa!

Pääsen siis pomottamaan miehiä! Oujeee!!!

 

Linda on paremmalla maalaajalla, tää oikeesti myös maalaa, eivä vaan puhu siitä!

 

Jos Napsun peltipaketti vielä tänään tulis, niin vois sanoo et tää on ehkä tän vuoden paras päivä tähän mennessä!

 

Edit: Siis se paketti tuli JUST! ONNENPÄIVÄ!

Link to comment
  • 2 weeks later...

Kyllä nyt vain taitaa käydä niin että meidän perheeltä jaa mikkelinreissu tekemättä.

Rupesin tässä vähän kattelemaan realiteetteja. Meidän perheessä on kaksi muksua 2v ja 4v eli homma ei onnistu ihan sillain että lähdettäisiin pelkällä t34 ghialla matkaan. Varsinkin kun olin myöhään liikenteessä niin en saanut varattua kuin kahden hengen mökin ja senkin vain pe-la väliseksi yöksi, eli tiedossa olisi vielä telttamajoitus la-su väliseksi yöksi. Eli homman nimi olisi se että pitäisi lähteä käyttiksellä sekä ghialla. No matkaa kertyisi vähintään 400km/suunta kahdella autolla kulutus ~10l/100km molemmissa, eli 1600km yhteensä kilometrejä autoihin tekee ~160l bensaa.

No ei tämäkään nyt ole kauhea juttu että pelkkiin bensoihin menisi sellaiset 230€ mutta sitten tulee eteen se että -65 ghialla se matkavauhti ei kuitenkaan olisi mikään päätähuimaava kun kuitenkin tarttee välillä pysäyttää vilvottelemaan. Ja koska minulla on pe työpäivä niin matkaan päästäisiin vasta siinä neljän maissa ja siittä sitten jos laskeskelee vaikka optimistisesti 5h matkaan niin kello on perkule yhdeksän kun ollaan perillä. Eli sen päivän ohjelma alkaisi sitten olemaan siinä muutama kalja huiveihin ja taju pois tuollaisen matkan jälkeen.

 

Sitten pääsisikin lauantai aamulla nauttimaan ilmaista aamiasta jos sellaista nyt edes oli ja siittä sitten vähän katselemaan muutamaa paikalle eksynyttä volkkaria ja toteamaan että eihän täällä ole juurikaan uusia autoja joita ei olisi jo projekteina seurannut jollain foorumilla. Sitten kattomaan vähän dinosauruksia, vahakabinetista julkkuja, automuseon antia ja sitten vesipuistoon leikkimään. Ja siinä se se lauantain ohjelma sitten taisikin olla sen jälkeen kun on päässyt kavereitten kanssa ottamaan muutamat oluet ja ihmettelemään paikan antia ja haukkumaan tapahtumapaikkaa ajatellen että kuinkapaljon paremmin asiat olivatkaan himoksella. Ja taju pois kun on väsynyt kaikesta muusta päivän aktiviteetista.

 

Sitten koettaisikin sunnuntai ja oikeastaan heti aamutuimaan täytyisikin jo sitten ruveta tekemään lähtöä että pääsisi ajoissa vielä kotiinkin katsomalla ensiksi kuitenkin väenvalinta joka taitaa mennä parhaalle äänien kalastajalle eikä oikeasti hienoimmalle autolle ja siihen vielä vähän palkintojen jakoa niin homma selvä ja vähintään 400€ köyhempänä kotiinpäin.

 

No ei siinä kaikki mielessä kävi jopa vaunun paikalle vetäminen mutta kun otin selvää että mitä leirintämaksut sille maksaisi niin ei 28€/päivä oikein innostanut varsinkin kun ensiksi ajatteleen kuinka halpaa sen vetäminen olisi.

 

Ja kaiken päälle kun vielä lisää 100€ yhdestä mökkiyöstä niin koko soppa alkaakin olemaan valmis.

 

Niin joo ja kävi mielessä vetää myös ghia paikalle trailerilla mutta kun sellaisenkin vuokraaminen piruvie maksaa niin silti matkasta tulee tuhottoman kallis (lue torpissä käy samalla rahalla) niin luulen että laitan rahani mielummin säästöön ja lähdetään ensivuonna ruotsia pidemmälle katsomaan jotain oikeaa tapahtumaan.

 

Ja pitää nyt sanoa että en nyt ihan 100% ole perehtyt bif aikatauluihin tai ohjelmaan enkä visulahden toimintaan mutta tuollainen on omakäsitys mitä biffillä on antaa eikun ottaa multa.

Link to comment

Lähde Timo kavereiden kesken, olisi se nyt kiva saada Ghia ja sinut mukaan.. Paljon vaivaa olet nähnyt auton eteen, joten kyllä sitä nyt kelpaa käydä näyttämässä. :) Aivot narikkaan ja lomamatkalle, kyytiinkin varmasti mahtuu, jos et halua Ghiiaa mukaan ottaa. Eiköstä vaan joo?

Link to comment
Guest pihlainen

Kas, kas kun besserwisserit ja wasserboxerit lyö tapahtuman jo ennalta lyttyyn.

 

Ennustakaapa satelliitit vielä säät ja kelitkin kohilleen, kiitos.

Link to comment

Miulla oli visulahdessa kyllä hyvä telttailla, mitä nyt en päässyt ihan kokonaan telttaan sisälle kun jalat oli jääny ulkopuolelle.

 

Ahistaa lähteä Ilosaarirock-viikonloppuna kohta basistin häihin soittamaan, takasin festareille ennättää vasta ysin maissa illalla.

Link to comment
Ahistaa kun harrastajilla ei lääkitys kohdillaan?

 

Aina valitetaan ,mutta mitään ei haluta tehdä asioiden eteen.

 

Helpotti,ja nyt aamulääke ottamaan.

 

Eli jos tapahtuma on huono on vika harrastajissa eikä tapahtuman järjestäjissä.

 

En siis tuomitse mitään tapahtumaa huonoksi etukäteen enkä sano että mikään fvwa tapahtuma olis ollut huono.

Link to comment
Guest tommi

Minkä kumman takia jotkut haluaa käydä kauppaa tekstiviestien välityksellä ? Eipä voi hankalampaa tapaa keksiä, itse ainakin pystyn puhumaan puhelimessa ja tekemään monia muita asioita samaan aikaan, tekstiviestejä näpytellessä on hankalampaa. Mullakin on myynnissä ties mitä osia ja autoja, odotan vain telepaattisia yhteydenottoja, kun ei noihin tekstareihin aina ole aikaa.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...