Jump to content

Ahistaako?


Guest rodman

Recommended Posts

Guest Jussinbussi

Jumalauta tää saatanan talvi ja toi vitun homolumi vituttaa niin paljon ettei veri kierrä päässä. Perkele 3:tta talvea peräkkäin tota saatanan läskiä on ihan vitusti ja lisää tulee. Voi vittu!!!! ilmastonmuutos takaisin!!!!!

Link to comment
Jumalauta tää saatanan talvi ja toi vitun homolumi vituttaa niin paljon ettei veri kierrä päässä. Perkele 3:tta talvea peräkkäin tota saatanan läskiä on ihan vitusti ja lisää tulee. Voi vittu!!!! ilmastonmuutos takaisin!!!!!

 

Mäntsälässä on ripsinyt kans lunta hieman... n.10cm

 

Itsellä lääke moiseen on kotosuomessa ollessa ajoittaa töistä kotiin tulo n. 1h vaimon jälkeen,

ja sijoitin avokätisen summan uuteen lumikolaan millä hänen hyvä lykkiä:)

 

Ja lisäksi myös tänä talvena olen saanut viettää reilu 2kk työmatkalla maanosissa, mistä lumesta ei ole tietoakaan.

 

Paras kola rommikola ja sekin ihan paskaa..

Link to comment
Guest Toheltaja

Tulkaa vittu Pyhännälle ihmettelemään lumen tuiskuttamista. Valkosta pakua ei perkele enää ruokatunnille lähtiessä löydä ulkoa... Eilen oli NIIN kiva tulla koko 500km tänne, kun tiet täysin mustalla asfaltilla ja kuivia jopa peräkorvessa asti.

Link to comment

No nyt vähän ahdistaa.

 

"Mäntsälä 28.02.2012 14:49:32 tieliikenneonnettomuus: pieni"

 

Hissukseen ohittelin harvaa autoletkaa ihan rajoitusten mukaan. Range Rover ei ihan pienistä puuterikerroksista edes kiemurtele nin oli mukavaa.

 

(uhkaavaa taustamusiikkia)

 

N. 100m edelläni alkoi linja-auton perä kiemurrella, ehdin kaasulta jalan nosta jarrun pintaan kun jo pyörähti bussin eestä ohituskaistalle joku 5-ov. pikkuauto poikittain. Miehekkäät väistöliikkeet, Rangen ohjaamo täynnä käsiä ja sain väistettyä oikeanpuoleiselle kaistalle kun keskipenkan puolella ei ollu tilaa. Perus ylioikaisu ja apukuskin ovi eellä bussin vasempaan takakulmaan. Vittu että tärähti. Apparin ovi repes irti, lasia tuli kun ois puhallutettavana ollu ja katto ynnä helma 40cm sivusuunnassa sisään. Perä heitti vielä keskipenkkaa vasten ja siihen seis.

 

Selvisin naarmuilla ja ruhjeilla. Eteen pyörähtäny pikkuauto selvis säikähdyksellä JA JATKOI VITTU MATKAA ENNENKU EHIN EES NAAMAA TAI REKKARIA KATTELLA.

 

On se nyt vittu kun talvi yllättää autoilijat niin ettei ees sillä oikeanpuoleisella kaistalla körötellessä saa autoa pysymään ja lähimmäiset kärsii.

 

Onneks ei ollu mutsi kyydissä vaikka olin pyytäny.

 

Kuvia tulee myöhemmin.

Link to comment

No ei sentään ollut perus M+S alla. Mut eikait noi kolarit on juurikin paskoja missä itse ei ole varsinaisesti ollut mukana aiheuttajana mutta kuitenkin joutuu itse kärsimään ja varsinkin silloin kun varsinainen aiheuttaja pääsee kuin koira veräjästä. Mutta onneksi ei sentään muutakuin materiaali vahinkoa käynyt.

Link to comment
No nyt vähän ahdistaa.

 

"Mäntsälä 28.02.2012 14:49:32 tieliikenneonnettomuus: pieni"

 

Kolmas kolari sattui tiistaina Mäntsälässä Helsinki-Lahti moottoritiellä. Osallisena kolarissa olivat bussi ja henkilöauto. Linja-auton kuljettajan kertoman mukaan hänen edessään ajanut pieni henkilöauto oli lähtenyt heittelehtimään ja pyörähtänyt kaistoilla, jolloin linja-auton kuljettaja oli joutunut jarruttamaan voimakkaasti. Jarrutuksen johdosta myös linja-auto oli lähtenyt heittelehtimään, mutta kuljettaja oli saanut väistettyä törmäyksen oikean kaistan kautta. Tämän jälkeen linja-auton takana ajanut maastoauto oli törmännyt linja-autoon ja jäänyt poikittain ohituskaistalle. Kolarista selvittiin onneksi pelkin peltivaurioin.

http://www.poliisi.fi/poliisi/keski-uus ... B300430D1E

Link to comment
  • 2 weeks later...

Tällaset yllärit takapenkin alla hiukan ahistaa:

Popniiteillä kiinnitetty peltiä, ja päällä massaa ym. pirusti. Oikeella puolella veemäisesti korin ja pohjan kiinnityskohta kaipaa hitsausta, eli taitaa mennä korin irrotus hommiksi. Ja kun ei ole kunnon tallia jossa hitsata, eikä ees hitsauskamoja, niin hiukan ahistaa.

905509.jpg905508.jpg

Link to comment

Jos ei omista hitsauskonetta niin tollaset pellin lirpakkeet kannattaa jättää avaamatta. Tai jos tollasen menee avaamaan niin turha siittä on ahdistua kun sen kumminkin jo tietää mitä sieltä alta löytyy.

Eriasia on sitten lasikuidulla tehdyt paikkaukset.

Link to comment

Jep, ahistaa ja reilusti. Kupla on ollut nyt kaksi päivää tilapäisesti pihalla pressutallissa, ja oli tarkotus tänään siirtää se takaisin tuonne "omaan" talliinsa sisätiloihin. No, rouva tuli päivällä autolla kotiin, ja peruuttaa suoraan tuon Kuplan päälle sinne pressutalliin, tuloksena takaluukku tuhannen solmussa ja Chryslerissä kivat orkoset takapuskurissa >:-(. Voi Prkle en paremmin sano! No, huomenna luukun kanssa pajalle korjausarviota hakemaan...

Link to comment
Guest Jussinbussi

Joo kyllä asennetta täytyy muuttaa.

Tuskin se paska nytkään kuntoon tulee vaikka kytkimen laittais uusiks.

Kyllä siitä koneen vielä kolmannen kerran saa repiä se on varma.

Link to comment

Syvä kevät kupla ahistus tuli... Ensin hajosi 1500cc kone, katos 3 pytystä puristukset noh 1200 paikalleen tallin nurkasta eikhän siittä ole uhohtunu taka stefa pois.. jeejee uuestaan kone pois ja katsastus menee myöhemmäksi. ;(((

Link to comment
Guest Jussinbussi

Sama vanha lempilapsi eli toi VITUN HOMO LUMI joka ei lopu eikä sula koskaan ja lisää tulee. AI jumalauta sentään, painakaa sitä ilmaston muutos nappia nyt joku. Siinä kun oli muutama ihan siedettäväkin talvi välissä.

Link to comment
  • 3 weeks later...

HUOMIO! Tämä teksti ei ole rasismia eikä vihapuhetta !!!

 

 

Voihan taas!

Keskisuomalainen: Hakkarainen levittää raiskaustuomiota netissä.

 

Varoitus: Teksti on eritäin epämiellyttävää!!!!

En tiedä onko sama juttu, lukeminen omalla vastuulla! [Mode edit: linkki poistettu]

 

Huomaatte varmasti miten propagandakonesto onnistui suojelemaan somaleja kunnes joku rehti kansalainen vuosi tiedon nettiin.

Missään keltaisessa lehdistössä ei puhuttu mitään tästä paljastuneesta jutusta.

Paitsi että Hakkarainen levitä linkkiä netissä.

 

Toivottavasti en saa syytettä vihapuheesta kun linkitän tänne raiskarisomalien tuomiot.

 

Kuulemma poikien osoitteisiin on jo tehty "tilaustöitä"

 

Kulttuurin rikastaminen onnistunut!

 

PS.

Tämän viestin voi poistaa jos on liian rajua valtamediaa ja yleistä maahanmuuttajien paapomista vastaan.

Link to comment

Joku vitun mulkku (99% joku naapureista) oli siirtäny ruovitus jäljistä päätellen omalla autolla kuplan ruudusta toiseen parkkipaikan toisellepuolelle! (oli oikein parkkeerattu siinä mihin jätin) VITTU ETTÄ OSAA VITUTTAA!!! SAATANA!! mikä näitä ihmisiä vittu vaivaa...

 

eli AHDISTAA tää pasta TAMPERE!

 

ps. viime keväänä tyhjennettiin eturenkaat ja ne sitten meni paskaks kun lähdin ajaan kun en sitä parkissa huomannu (matalaprofiili)...

 

pps. Ostetaan maatila! lähimpään naapuriin minimissään 2km...

Link to comment
Guest Jussinbussi

No huhhuh.. ei meillä maalla sentään. Kyllä huomaa että kaupunkilaisia ahdistaa asua kaupungissa. Muuta heti pois sieltä.

Vaikka tänne Lopelle, täällä on tilaa. ;)

Link to comment

Pikkuisen hektistä aikaa tulee elettyä: moottoripyörät makaa huollossa Tampereella ja meikä metsästää osia Italiasta että säästäis (anturi Suomessa 257€, Italiassa 39€ hyvä firma tuo Hailac), sitte olis tulossa muuttoa vappuna (työn juhla jepjep), ai nii kauppakirjat pitäis kirjoittaa tästä vanhasta eka ja samalla uudesta eli pankkiin räknäilemään tarviiko lainaa ja jos niin kuinka paljon äääh marginaalit on persiistä nykyää näköjää, kuplaa en ole ehtinyt edes miettimään mutta josko se tänä kesänä jo kesäkuussa olis ajokunnossa tiukkaa tekee, töissä kiireisin aika vuodesta eli sais olla aamusta iltaan mutta ku ei kerkee...mitä vielä?

 

Itse joudutaan muuttamaan hotelliin pariksi viikoksi että pääsee remontoimaan uutta kämppää (koko keittiö täysin uusiksi ja kylppäri perään heh heh) nyt tiedän mikä remontissa maksaa :) keittiö piti tietty ottaa Ikeasta joten sekin pitää hakea ja auto plus vaunu lainata siihen ja muuttoon..kukahan tekis märkätilan eristykset itte voin laatoittaa...ja tekeekö sillä märkätilan eristyslevyllä oikeasti jotain vai pitääkö pelata aineitten kanssa hohhoijaa :) Nii juu ja mahtaako taloyhtiö tarvita kokousta ennen remppaa...toivottavasti ei :)

 

Toisaalta eihän tässä kiire ole vielä kun ehtii tänne kirjoittelemaan :)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...