Jump to content

Ahistaako?


Guest rodman

Recommended Posts

Niin no lasi vakuutuksissakin tuppaa olemaan omavastuu itselläni se oli 200€ no 700€ takalasinvaihto ei kuullostanut ihan niin pahalta. BTW iso siimaleikkuri yhdistettynä kiveen on aika pätevä laite rikkomaan laseja.

Link to comment

Joo, omavastuut tietenkin,ja eipä tollaseen perus kikottimeen normi lasi paljon maksa, takalasi on aina kallimpi!.  

 

Mulla hajos duuni autosta viimekesänä etulasi Vitosta, edellä olevasta bilikasta lensi nasta lasiin, oli kakssatanen riisseli merssu nastarenkailla ,ruåtsin kilvissä ja täys manneja ,joten annoin olla.

 

Kyllä tos talvirenkaiden vaihdossakin pitäis joku roti olla, vittu urpot ajelee kasättalvet samoilla renkailla, slurkit pitäis antaa sakko heti kun huomais liikenteessä auton missa on nastat alla....................... voi vittu ku rupes ahistaa......................taidan ottaa oluen :)

Link to comment

Pyöriensuuntaus...

 

Ilmeisesti tuo on "sisäänheittotuote", tms. kun ei tunnu pajoja kiinnostavan vanhemman auton pyöriensuuntaus... "Meillä loppuu vm.-85 koneesta tiedot..."

 

Eli selväksi suomeksi sanottuna kun pitäisi hiukan itse miettiä asiaa eikä antaa koneen suoraan huudella mitä pitää milloinkin tehdä ei kiinnosta.  

 

Taas pitää avata tallin ovet ja tehdä tuokin itse... Huoh...

Link to comment
  • 2 weeks later...

Eilen matkalla Suvirantaan Kanta-Hämeen jaoston tapaamiseen. Kehuin juuri pojalle miten kupla on 123-jakajan asennuksen jälkeen pirteämpi kuin koskaan. Ei olisi pitänyt. Sitten jumalaton kolina ja matka loppui siihen. Tänään sitten tutkitaan ...

 

Kiitos Jussille kyydistä ja Åkelle hinauksesta!

Edited by Aku
Link to comment

Ahdistaa tää rikolliseksi ryhtyminen...pitäis näköjään aina muistaa et meitä on moneen junaan..Mut propsit tälle hommalle käydään selvittelemään ☺. Ennen vanhaan nää hoidettiin mies miehelle mut mukavampi näin nyt taitaa pärjätä rahalla!

Niin no eiköhän se kaikkien tiedossa ole ollut että näin voi käydä koska kyseinen lakipykälä on olemassa.

 

Vähän niinkuin ajaisi polttoöljyllä ja syyttäisi kyseisestä toiminnasta kielinyttä naapuria vainoamisesta.

Link to comment

Paitsi että polttoöjyn olisi myynyt naapuri määrittelemällään hyvällä hinnalla ja sitten olisinkin tankannut sitä laillisesti traktoriin. kuten tossa kirjoitinkin että jos tässä nyt niin kävisi että olisin syyllistynyt rikokseen niin uskoisin että ei tarvitse käydä vankilan kautta :). Nää on kuitenkin tässä maailman tilanteessa niin vähäpätöisiä juttuja et ei ne oikeesti kiinnosta kettää.

Mutta tälläisen ilmiannon antaminen on se mikä ihmetyttää--> on kyllä jäänyt paha mieli....Parempi olisi että kaikki romut maatuisi latojen taakse eikä niistä ikinä pääsis kukaan tekemään tai hyötymään mitään, vai olisiko myyjä ollut valmis myymään tuotteen suomen markkina hinnalla ja n.60% halvemmalla että siitä olisi joku innokas harrastelija tehnyt auton?EN USKO..

 

No katotaan mitä tästä tulee ja mun puolesta homma ok, virhe on ilmeisesti tapahtunut..

No kuten pö asian ja tämänkin saisi lain pykäline mukaan menemään muutaman lappusen hakemalla niin miksi ei näin tekisi.

Link to comment
Guest ranex

pitäs ruveta ettimään eukolle kiesiä, tältä vuostuhannelta, miel tiisseli ja sellanen jota ei tarttee ropata joka viikko, pakus rekisteröinti mahdollisuus kun kuitenkin yksikseen päivään ajaa vähintään 140 km, ois näin kesällä muutakin tekemistä kuin ettiä jotain härpätintä. ei oo tarvinnu viimeiseen 7 v tämän ongelman kanssa painia, kun tiisseli corsa on toimminnu kuin se kuuluista junanvessa.

Link to comment

Ei oikeastaan ahista vaan kiukuttaa saatanan lehtimyyjät, pommittavat päivästä päivään jos en satu vastaamaan ja kun kerkeen vastata, tarjotaan jopa sellaisia lehtiä jotka tullut vuosia tai vuosikymmeniä ittelle.

 

Kait tässä on tehtävä kaikki markkinointi/osoiteluovutuskiellot.

Link to comment

Ei oikeastaan ahista vaan kiukuttaa saatanan lehtimyyjät, pommittavat päivästä päivään jos en satu vastaamaan ja kun kerkeen vastata, tarjotaan jopa sellaisia lehtiä jotka tullut vuosia tai vuosikymmeniä ittelle.

 

Kait tässä on tehtävä kaikki markkinointi/osoiteluovutuskiellot.

Ite sanon myyjälle suoraan, jos kauppaat pornolehtiä, voidaan jutella, muuten kiitos ei! tehonnut aika hyvin :)

Link to comment

Vittu että taas ahistaa ko pitää ajaa perää ja tietysti niin hiljaa että tulee jotai pikku naarmuja uutee puskurii ja sitte jahkataa et maksaako käteisel vai laittaako vakuutuksiin sitte ko haet arvion ni haukutaa et mistä löysitki kalleimma koko maakunnas siihe ko vastaat että olen ratkaissut nämä ongelmat olemalla ajamatta kenenkään perään niin heti vittuillakseen luuri kiinni ja taas panttaamaan päätöstä :)

Link to comment
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Ei tässä kait pitäs nillittää, maassa maan tavalla.
Mutta se että hotellia vastapäätä jonkun paikallisen vatipään kanalan kukko aloittaa naapuri takapihakanalan kukon kanssa kilpa kukkumisen n05 joka aamu, alkaa vituttaa jo pikkuhiljaa.
Hotelli ihan ok, mutta äänieeistys taas ei ja omat korvatulpat ei auta ei sitten yhtään. No loppuu tuo rääkyminen abaut 07 ja altaalla päikkärit maistuu päivemmällä.....

Edit ny toi oli hiljaa 5min. ..... meniköhä se rikki?........ja taas jatkuu, meinasin jo huolestua että joutuu takas nukkumaan

Edited by P_Valtonen
  • Like 3
Link to comment

Ei tässä kait pitäs nillittää, maassa maan tavalla.

Mutta se että hotellia vastapäätä jonkun paikallisen vatipään kanalan kukko aloittaa naapuri takapihakanalan kukon kanssa kilpa kukkumisen n05 joka aamu,, alkaa vituttaa jo pikkuhiljaa.

Hotelli ihan ok, mutta äänieeistystaas ei ja omat korvatulpat ei auta ei sitten yhtään. No loppuu tuo rääkyminen abaut 07 ja altaalla päikkärit maistuu päivemmällä.....

 

Edit ny toi oli hiljaa 5min. ..... meniköhä se rikki?........ja taas jatkuu, meinasin jo huolestua että joutuu takas nukkumaan

Kreetalla oli kans tätä epävireistä laulantaa. Ne kukot tosin karjui välillä keskellä päivääkin. Sul on liian pehmee puudutus jos ei saa nukuttua.

Link to comment
  • 2 weeks later...

...tun käyttöpelit ku rassaa lomala...huomena piti olla katsastus...

 

Viime tiistaina lähettiin kiertään vähän Suomea loman merkeissä...ekat 1000km meni mukavasti ja loput 800km kuunnellessa kauhiaa kilinää/rallatusta kun toisen takaiskarin yläpään alempi prikka antautui...nooh kotiin päästiin eilen ja tilasin uuet takaiskarit ja yläpäät, että pääsee ens viikola rassaan ja leimale...tänään sit pamahti vänkärin puolen takalasin nostin ja ikkuna jäi alas :) ei muutaku lisää palikkaa tilaukseen ja ootella mikä korkkaa seuraavaks...

 

Onneks on lomaa vielä pari viikkoa jälelä ni on aikaa rassata...

Link to comment

...tun käyttöpelit ku rassaa lomala...

Älä muuta sano ;). Nimimerkillä "molemmat kulkupelit vaiheessa". Paljoa muuta ei lomalla ole ehtinyt tekemäänkään.

Tällä viikolla pitäisi ajaa Itä-Suomeen palliksella, johon ei oikein ole luottoa. Mutta ei auta, matalalla käyttöautolla ei pääse metsäteitä ja Ilovaariin on tänäkin vuonna päästävä ...

Link to comment

Ei hyvä helvetti taas kerran! Kyllä toi meidän pomo on aivan mahtava tyyppi. Kävi vähän "motivoimassa" meitä:

jos ei tulokset parane ni syksyllä saa lähteä raittiiseen. Pääsis nyt edes työkyvyttömyyseläkkeelle ni vois päästä ees

tän firman johtoon, koska sinne on siirretty muutkin työkyvyttömät näköjään... Melko varma myös siitä, että ko. hemmojen pää

on paikallaan vaan sen takia, ettei selkäranka valu housuihin.

 

Sori taas, keitti yli....

Link to comment
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...