Jump to content

Aircooled.fi 10 vuotta! Ale ja avoimet ovet! SWAP la 31.1!


Guest Aircooled.fi

Recommended Posts

Guest Aircooled.fi

Aircooled.fi täyttää 10 vuotta!

Tasan 10 vuotta sitten lähetimme AC:n perustamispaperit kaupparekisteriin! Näin se aika rientää, kun saa tehdä töitä mielenkiintoisten volkkariosien ja mukavien asiakkaiden kanssa!

Haluamme siksi kiittää kaikkia vuosien varrella osia hankkineita asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja ystäviä ja juhlistaa taivaltamme volkkariharrastajan hyväksi sekä uusin tuottein, että juhla-alennuksella! Kaikki osat verkkokaupasta 10% alennuksella tammikuun loppuun saakka.

Uusia tuotteita on kauppaan lisätty satamäärin viime kuukausien aikana ja valikoima sen kuin kasvaa! Jos jotakin kaipaamaasi tuotetta ei kuitenkaan kaupastamme löydy, kysy meiltä rohkeasti sähköpostilla: info@aircooled.fi

Ilmajäähdytteisten volkkareiden lisäksi toimitamme uudempiinkin volkkareihin osia; mm. T3, eli tölkkiosavalikoimamme on jo Suomen suurin, ja kasvaa jatkuvasti.

Tilausten nouto onnistuu Ylöjärven varastolta arkisin sovittaessa, ja lisäksi Mäkistarttiin Lapinlahdelle/Nilsiään 6-8.3.2015 rahtivapaasti. Kauppaan on jo lisätty nämä molemmat toimitusvaihtoehdot.

31.1.2015 klo 12 alkaen Ylöjärven varastolla on avoimet ovet, jolloin tarjolla makkaraa ja mehua, sekä illanviettoa pikkupurtavalla. Tästä tarkempaa infoa myöhemmin!

ps. Wolfsburg Westin kimppatilaus on tekeillä taas helmikuussa, tiedotamme tästäkin vielä erikseen!

Edited by Aircooled.fi
Link to comment
  • 2 weeks later...
Guest Aircooled.fi

Nyt myös SWAP klo 12-16.
Osamyyjät paikalle klo 10 alkaen.

Vainiontie 4, Ylöjärvi.

Pöytiä löytyy myyjille lämpöisistä sisätiloista. Ilmoittautumiset toivottavia niin varataan riittävästi tilaa: info@aircooled.fi / 040 356 3300 / Mikko

FVWA Tampere-Pirkanmaa tarjoilee makkaraa, mehua ja kahvia & pullaa.

Klo 16 jälkeen jatketaan vapaamuotoisemmin varaston avajaisia.

Edited by Aircooled.fi
Link to comment
  • 3 weeks later...
×
×
  • Create New...