Jump to content

BUG IN FINN 24.-26.07.2015


Tanhis

Recommended Posts

Tervetuloa viettämään vwolkkarikesän kohokohtaa ja samalla sen suurinta tapahtumaa - Bug In Finn:iä!

 

Tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa uudessa paikassaan Ruovedellä, joka sijaitsee kartalta katsottuna erittäin lähellä maamme väestöllistä keskipistettä. Etäisyyksiä kaupungeista: Helsinki 250km, Turku 220km, Oulu 400km, Pori 170km, Jyväskylä 120km, Lahti 170km, Tampere 70km, Kotka 350km, Kuopio 250km, Joensuu 360km ja Vaasa 200km.

 

Alustavasti ohjelmassa on aiemmilta vuosilta tuttuja ohjelmanumeroita, kilpailuja jne. Tapahtuman ohjelma tarkentuu seuraavissa Volkkari lehdissä, yhdistyksen sivustolla ja tapahtuman omalla http://www.buginfinn.fi–sivustolla.

TAPAHTUMA ON KAIKILLE KÄVIJÖILLE AVOIN. ESIMERKKIHINNASTO VAIN JÄSENILLE, JÄSENYYDET TARKISTETAAN MYÖHEMMIN. Voit myös liittyä Suomen Volkkariyhdistyksen jäseneksi saadaksesi halvemmat majoitushinnat. Yhteystiedot löydät tästä lehdestä.

MAJOITUS:

MÖKIT:

VARATKAA MÖKIT SÄHKÖPOSTILLA TAI PUHELIMELLA, sivustolla oleva varausjärjestelmä suljettu! Ettei muut kuin vw-tapahtumaan tulijat varaisi koko aluetta. :)

LEIRINTÄMÖKIT PE-SU
-2-H ----------------------------------------------80  €
-2-H+ 2 LISÄVUODETTA--------------------110 €
-3-H----------------------------------------------116 €
-4-H, 1 HUONE--------------------------------120 €
-4-H, 2 MH-------------------------------------140€
-2-H HUONE-------------------------------------96 €
-2-H HUONE +2 LISÄVUODETTA----------116 €

LOMAMÖKIT PE-SU
-4-H----------------------------------------------400 €
-6-H----------------------------------------------500 €
-8-H----------------------------------------------600 €

TELTTAMAJOITUS PE-SU:
-HENKILÖ----------------------------------------14 €
ASUNTOAUTO- TAI VAUNU----------------45 €/ -2 HENKILÖÄ, SIS. VALOSÄHKÖ
-lisähenkilö aikuinen 4 € / vrk ja lapsi 0-14 v. 2 € / vrk

 SAUNAT:
- SAVUSAUNA + PALJUT SEKÄ MOLEMMAT SÄHKÖSAUNAMME ( MIESTEN JA NAISTEN PUOLI)

 RUOKAILUT:
-LA JA SU AAMUPALA JÄSENISTÖLLE (muille maksullinen)
Aamisiseen sisältyy mm. Puuro, juustoleikkeleet, makkaraleikkeleet, keitetyt munat, mehu, maito, vesi, khvi, tee, hillo, salaatti, tomaatti, kurkku, silli, leivät, levite, nakkia, lihapullia tai jauhelihapihvejä.

-ERIKSEEN LOMAKYLÄSTÄ TILATTAVISSA HENKILÖKOHTAISIA RUOKAILUPAKETTEJA
-LIINAVAATESETTI 7 € / SETTI ETUKÄTEEN VARATTUNA, 8 € SETTI / PAIKAN PÄÄLLÄ

MUSIIKKI:
PE JA LA ILTOINA BÄNDI, LISÄKSI KARAOKEA

LASTEN OHJELMA:
-LEIKKIPAIKKA KÄYTÖSSÄ, ELÄIMIÄ KATSELTAVAKSI, PÄIVÄKARAOKE, PHJATTUJA KILPAILUJA JA LEIKKEJÄ JOKA PÄIVÄ ESIM. MINIGOLF JA ERILAISIA PALLOPELEJÄ

efju5k.jpg

Edited by Tanhis
Link to comment

DWL_puawo, hieno homma!

Muutenkin alkaa jo olla ihan hyvä fiilis ja näyttäisi kaikki menevän melkolailla kuten pitääkin. Ihan uskomatonta siis! Tapahtuman eteen on tehty jo melkolailla paljon, mutta paljon on vielä edessä. Paikka löytyi volkkariharrastajien toimesta ja toimii loistavasti Bug In Finn -pitopaikkana. Ne legendaariset AAMUPALAT on saatu kuntoon, sijainti on hyvä ja paikan pitäisi kelvata vaativammallekin harrastajalle. Koko alue on pelkästään meidän käytössä, joten mökkitilaa on aiempia vuosia enemmän tarjoilla ja saatiin kaikki muutkin asiat räätälöityä.

ps. Siitäkin huolimatta että alue on vain meidän käytössä, mökit on jo lähes myyty loppuun, joten pitäkää kiirettä jo mielitte mökin saada. :)

-Tapio

Edited by DaFox
Link to comment

Lomakylästä kerrottiin ettei varsinaista varausta tarvita mutta he sanoivat että olisi tietysti hyvä jos matkailuautoilijat informoisivat etukäteen tulostaan ja he saisivat suunniteltua homman paremmin etukäteen. Seikkailuauto Karmannille paikka varattuna!!

Edited by Neanterdaali
Link to comment

Jaahas, taitaa mennä näpertelyksi tämä homma.

Mökit on jo suurinpiirtein varattu kaikessa ATK-hiljaisuudessa.

Bajamaja- ja tyttöjenvessapaikat sometetaan seuraavaksi.

Keskialueen sähköpaikat ovat varmaan jo hästägätty.

 

Kehvatsu sentään, lie tuolla saunan takana kusinokkospuskassa sentään yhen naurettavan pikkiriikkisen rohmun mentävä läntti vapaana...

  • Like 3
Link to comment

Mökki varattu eli eiköhän tuota emännän kanssa paikalle sitten 24 päivä suunnata ja vieläpä toivottavasti kuplalla, jos saadaan niputettu / ei leviä alkukesästä uudestaan.

 

Kuulemma 2kpl 3-hengen mökkejä ja 1kpl 2-hengen mökkejä jäljellä että pienellä budjetilla mökkiin haluavat/ pienemmät porukat eikun äkkiä varaamaan.

Link to comment
Guest Jussinbussi

Mites ootte ratkassu ruuan säilytyksen/kaljojen kylmentämisen telttaillessa?

Kaljat pysyy kylminä kun tunkee ne teltan alle maata vasten. Amatöörit ei usko että konsti toimii mutta toimii se silti ;)

 

Säilyvyyttä tosin huonontaa se että kaverit pääsee kaljoihin vapaasti käsiksi..

  • Like 1
Link to comment

Styrox koppa ja kauhea kasa kylmäkalleja on ollut mun valinta jo useamman vuoden. Myös supermarketin kala-altaalta tullut haettua jäämurskaa. Leirintäalueilla yleensä vaihtavat sulat kylmäkallet jäätyneisiin tai ottavat ne jäädytettäväksi. Oluet tietty laitetaan kylmäksi ennen reissua ettei kylmäkallet sula samantien. Hiilarijäätäkin tuli joskus koetettua ja jos sitä ei ilmaiseksi jostain saa niin aika kallis tapa saada oluet jäähän.

Link to comment

70 litrases styroxlaatikossa kylmäkallepatruunoiden lisäx 1.5 litran limupulloja jäädytetyl vedel jotka voi sit sunnuntaiaamuna sulaneena vetää janoonsa. Ja jos kaljat on tosiaan mahdollista viilentää ennen kylmälaukkuunlaittoa niin jeesaa myös. Ruotsin reissuil tullu myös haettuu paikallisiata Mäkkäreistä jääpaloja jätesäkkiin pakattuna.

Link to comment

Hyvin hoidettu.. taattua FVWA työtä.. Ja taas mökkitapahtuma..

Paikalle pääsee telttailemaan, karavaanaroimaan, veneilemään ja muistan nähneeni paikalla myös vesitason. Mökit kiertää leirintäalueen nurmikenttää, veikkaisin että tunnelma on tiiviimpi kuin Visulahdessa ja taatusti tiiviimpi kuin Himoksella. Tanssilava, a-oikeudet, kotieläimiä, saunat, hiekkaranta, lapsille todella hieno leikkipaikka jne. Mitä puuttuu? Takaus helteestä?

Link to comment

Ja vastarannalta löytyy uusi hieno laivarannan ravintola ja siitä palan matkan päästä uimalaitos, jossa on hieno aivan uusi hyppytorni. Joten kanootit ja kelluntaliivit matkaan siltä varalta, että haluaa hetkeksi saaresta karata ja uimataitoa (tai uimakuntoa) ei ole :-)

 

 

EDIT: Ilmakuva saaresta http://www.vastavalo.fi/albums/userpics/12625/normal_ruovesikevaalla.jpg

 

Kylän keskusta kuvan oikeassa reunassa ja laivaranta on Haapasaren ja sen vieressä olevan pikkusaaren suunnassa vastarannalla.

Edited by Ketsa
Link to comment

Plussana pidän myös sitä että lähimmälle ottomaatille ja s-markettiin on parisen kilometriä. Mekin vaimon kanssa telttaillaan lähes joka tapahtumassa ja se on oikeasti autoakin pakatessa hyvä ettei tarvitse sitä ruokaa/juomaa kantaa pitkän matkan päästä. Esimerkkeinä vw-open, bsd tai vaikkapa visulahti missä sielläkin kaupat oli suhteellisen pitkän ajomatka päässä. Ymmärrän että lapsiperhe sen mökin haluaa jo käytännön syistä mutta, itse tuntuu siltä että jos mökkiin on majoittunut niin siitä kyllä puuttuu se jokin. ☺

  • Like 1
Link to comment

Parasta tässä uudessa mestassa on mielestäni se, että siinä ei ole sitä pirun vesipuistoa vieressä. Ei olis tullu pieneen

mieleenkään lähteä Mikkeliin poitsun kans ku olis muuten joutunut käkkimään vesipuistossa sen kaks päivää.

 

Niin, juu. Tosimies nukkuu kuplassa. ;) Toki, perheen kanssa vähän haastavampaa kaikkien mahtua kuplaan nukkumaan.

  • Like 1
Link to comment

Tää ei ole ollut "se" tapahtuma enää sen jälkeen kun se Pälkäneeltä pois siirtyi, aihetta aiemminkin käsitelty.

 

Nyt kun "kotikenttähaitta" on menetetty... Nyyh... Olisi mielestäni tapahtuman uudistumisen aika, vaikkapa tämmöiseksi mökkeilytapahtumaksi joksi se nyt näyttää muuttuneen...

 

Sitä mitä & miksi? En tiedä...

 

Sijainnista plussa, nyt länsisuomenkin harrastajat pääsevät tapahtumaan...

Link to comment

Esimerkkeinä vw-open, bsd tai vaikkapa visulahti missä sielläkin kaupat oli suhteellisen pitkän ajomatka päässä.

 

Spede-päivien lähin, aito kyläkauppa löytyi 1.3 km:n päästä. Ei ollut hirveän kaukana ja kaikki tarvittava (ainakin meidän leiriin) löytyi, kun vain osasi etsiä.

Kauppareissusta jäi hyvä fiilis, viimeksi tuollaisessa on tullut asioitua pikkunappulana.

Edited by Jiibee
Link to comment

Kyläkaupat on kyllä jeez, ja siellä vierailin itsekin yhden kerran. Totesin jälkeen päin että tulee halvemmaksi tuoda sapuskat/kaliat kotoa kuin ostaa sieltä kyläkaupasta. ☺

Käytiin kyseisessä kaupassa toteamassa kanssa että hintataso on karannut hiihtokeskusten kauppojen tasolle. Mitta kait kerran vuodessa käyvät uskovaiset pitää paikan pystyssä.
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...