Jump to content

Mistä haitari/paperialumiiniputkea ?


Recommended Posts

Mistäs porukka on hankkinut mustaa paperialumiiniputkea ? Ennenmuinoin tuota ostin Etolasta ja Kumicenteristä mutta nykyään Etolassa ei myydä kuin jotain *elvetin sisustus krääsää ja Kumicenteriä ei näytä olevan olemassakaan :(

 

Pitäisi pallukkaan saada 70mm haitariputkea lämppärin putkiston saattamiseksi loppuun keulassa ja konehuoneeseen tartteis pätkän noin 60mm putkea ilmanputsarilta akun yläpuolelle.

Edited by KimmoH
Link to comment

Paruzzilta ja Aircooledilta jo aikoinaan kaivelin mutten sivuilta onnistunut ko. putkia löytämään vai enkö vain osannut hakea oikeilla sanoilla?. Keiteleen kone ei mahda olla interkelenetissä ??? Hotcars ei ole koskaan vastannut yhteenkään sähköpostikyselyyn...

 

Etrahan voiskin tosiaan olla, pitääpä kömpiä huomenna tiskille...

Link to comment

Varaosakeskuksessa ei ollut kuin muutama puolen metrin pätkä, tilaamalla olis saanut 70mm 5 metrin kiepeissä. 60mm olis ehkä se optimaalisin kun se passaisi suoraan orggis kumitiivisteisiin mutta 60mm putkea ei pahvisena/mustana saanut.

 

Etrasta sais vain 70mm alumiiniputkea ja sitäkin 5 metrin rullissa.

 

Nuo Paruzzin pätkät on liian lyhyitä, nyt ei siis haeta konehuoneen lämppäriputkia vaan sitä pallukan etuakseliston yli luikertelevaa. Nuo paruzzin pätkät vois tietty passata ilmanputsarille ja siihen haluan mustaa pahviputkea.

 

Toollssihan tietysti unohtui ja siitä ohi ajelin :(

 

Pitääpä vielä metsästää ja tuumailla... Etuakseliston suunnalla tosin tuo pahviputki ei varmaankaan se paras ratkaisu ole kun sinne vesi kuitenkin roiskuu ajaessa ?

 

Motonetissä pyörittelin 60mm taipuisaa pakoputkea käsissäni mutta se mokoma taitaa olla 10-20cm liian lyhyt. Mistähän tuota taipuisaa pakoputkea saisi ostettua määrämitassa ?

Link to comment

Biltemasta löytyikin Flexirör (87-2610) putkea ja se sopi kuin nenä päähän. Kahdesta 75x650mm / 50-100mm paketista sai tehtyä tuon etuakseliston ylityksen ja nyt lämmintä pukkaa kabiiniin saakka \o/

 

Putkenpätkät on fiksusti paketoitu pahvilaatikoihin, kaupassa pyöriessä hyllyn ohi sai kävellä monta kertaa ilman että nuo osuivat silmään. Kaveri oli sitten bongannut putket Bilteman kuvastosta ja koodin kanssa etsien lopulta löytyivät ;)

  • Like 1
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...