Jump to content

PARUZZI.FI - huima määrä tuoteuutuuksia!


Recommended Posts

Jälleen huima määrä tuoteuutuuksia verkkokaupassamme, käyhän tutustumassa: http://www.paruzzi.com/verkkokauppa/?zoektrefwoord=nieuweproducten6maand

http://www.paruzzi.fi -verkkokaupan mahtava useiden tuhansien tuotteiden valikoima kasvaa koko ajan! Valikomastamme löytyy osia kaikkiin 40-70-luvun Volkswageneihin, T25:sia (Tölkit) tietenkään unohtamatta. Tarjoamiemme artikkeleiden määrä on kymmeniä tuhansia! Alkuperäisten VW-osien (siis ihan OEM-osaa!) valikoima on huimassa kasvussa!

PARUZZI.FI on Suomen Suurin VW-osien verkkokauppa - tilaa siis kaikki tarvitsemasi osat suoraan http://www.paruzzi.fi-verkkokaupastamme. Toki tilauksen voi tehdä myös sähköpostilla: info [@] paruzzi.fi tai soittamalla: 044-2110000.

Toimitusajat normaalisti varastosaldosta riippuen 1 arkipäivä - 2 viikkoa. Toimimme Launosissa tien 54 varressa (HKI 75km, TRE 110km), ja kauppamme on avoinna maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17-20 - ja muina aikoina sovittaessa. Varastostamme löytyy heti toimitukseen kaikki peruskulutusosat, ja mitä ei löydy heti se saadaan tilaamalla 1-2 viikossa.

Kysy, vertaa hintaa ja laatua - sekä toki toimitusaikaa!

Muistathan myös että valikoimastamme löytyy yli 400 eri toimittajan tuotteita - erittäin kilpailukykyisiin hintoihin. Mukana on kaikkea aina OEM-osatoimittajista viritysosavalmistajiin, joitain mainitaksemme esim. 123ignition, AA, ATS, AutoMeter, BBT, Bugpack, CB, Crow, CSP, Dutch Orange, EMPI, Engle, Ernst, Flat4, Gene Berg, KlassicFab, Koch's, RemTec, Scat, TMI, VintageSpeed, West Coast Metric, Wolff, Wolfsburgwest jne. jne..

Loistavia hetkiä PARUZZI.FI-verkkokaupan parissa toivoo:
Mikko & Mikko & Teppo, OberSchlachter Oy


oberbanner.jpg

mega23682.jpg

mega20445.jpg

mega5655.jpg

mega29118.jpg

mega6130.jpg

mega71503.jpg

mega4155.jpg

mega21202.jpg

Link to comment
×
×
  • Create New...