Jump to content

Projekti '54 VW 1200


-tipi-

Recommended Posts

Ei ota valokoppaan, jos rengas on suorassa, muttei ne juurikaan lattialla maatessa mahdu kääntymään. Koppia ei oo modattu.

 

Tässä muuten kuva orkkisakselilla, ilman koria, ja 5.60 renkailla. Madallusta tuosta tilanteesta ainakin toi 27,5cm.

 

a%20017.JPG

 

Ja laitetaas vielä ennen ja jälkeen kuvat:

jouluaatto05%20011.jpg

tontitus%20004.jpg

Link to comment
  • Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 4 weeks later...
tulee mieleen se dr bombay, kenties kadonnut serkkupoika?

onkohan tipil nyt muuten kannun matalin auto ;D

Mitataan Himoksella!

 

Ja niin tehtiin, Tuloksena -30mm, eikä edes eturenkaista laskettu paineita tai kuski ollu kyydissä. Noh ens kesänä sitten temput kehiin?

 

Tunteeko joku tuota liekkipaitaista herraa taustalla tai onko jollain muulla elävää kuvaa tuosta "rapulailtapäivän ratoksi" voimistelusta? Vois paiskaa vaikka johonki juutuuppiin, tai poltella levylle ja viskata DWL:n Racingin pilttuuseen BoxerSpeedDayssä tahi postiin mulle?

 

IMG_0018.JPG

Link to comment
  • 3 months later...

Voimistelua ja raakaa voimaa, niin kuin Jani sanoi. Onhan sillä kokemusta tuolta Himoukselta, kiitos vaan avusta vielä kerran. Ja yksinään jos on niin, niin pitää kammeta kakkosviitosella. Tosin kun se on tontissa, nousee samanpuolen etu- ja takarenkaat yhtä aikaa, kun takaa tunkkaa. Nuo palikat on tuossa sen takia, kun toisella puolella oli täys korkea 145 paikallaan.

Link to comment
Guest Raggare

ite totesin puskurinraudat noheviks nostaa, tai takana saatto käyttää jotai vippaskonstia kuten putki siihen jousilatankannen juurelle ja sit putkee tunkkaa et saa lisää tunkkia alle ja.. :D

kyl tipin pitää tehä 8" akseli noille

Link to comment
Guest UMK Seppelin

Oli se hyvä, että sain nuo vanteet Tipille. Ei tarvinnut hurjista tarjouksista huolimatta luovuttaa Ruotsin pojille. Toivottavasti ovat hyvät... Eipä ole joka pojjjaaalla.

Link to comment
  • 1 month later...

Se laakerointi ei ole ongelma - itse sorvautin ovuaalin erikoisrattia varten putken yläpään ja ratin keskiön mitoilla sopivan nylon puslan. Koska tuo ratti ei varsinaisesi kiepu montaa sataa kieppiä minuutissa niin puslan voi tehdä aika maltillisella toleranssilla (lue: välys niin, että pyörii ilman voiman käyttöä mutta ilman tuntuvaa säteisvälystä). Samassa yhteydessä ja samasta syystä vaihdoin rattiakselin, siinähän työtä tulee käytännössä siitä kun askartelet uudempaan akseliin sen liukupinnan tööttiä varten. Toinen juttu on, että eri vuosimallien akselit on hieman eri mittaisia mutta muistini mukaan edes sitä rattiputkea ei tarvitse vaihtaa. Väittäisin, että tuo akselon vaihto on nopein ja helpoin tapa hoitaa asia.

Link to comment
  • 2 weeks later...

12Voltti muunnos käynnissä, vielä uupuu toinen merkkivalopoltin edestä (särky kun oli ahdas reikä heijastimessa) ja lataussäädin tasavirtaselle.

, turvallisuus ennen kaikkea. Tulevat toimimaan vinkkareitten ohella, jahka saan etuvastukset vinkkareille, niin nekin toimii samasta vipusesta.
Link to comment
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Tämä ajossa oleva 'keskeneräinen' projekti voisi olla myynnissä, tai erikoisosat siitä, kun alkoi porsastelu kiinnostaa. Possun jarrut, säätöalusta, Calpartsit jne. Hyväntekeväisyyteen en lahjoita, mut kysele jos kiinnostaa.

 

Wappuna tuli ajeltua:

 

holiisi.jpg

Link to comment
Guest Damien
taytyy sanoa että aivan hävyttömän nätti! Vanteet täysi kymppi:)

 

En oikein tuostä väristä tykkää, mutta on kai niitä rumempiakin kun valko-sininen. Ite olisin kyl laittanut vähän räyhäkämmät vanteet mutta kyllä noi orkkispeltivanteetkin T-nelkkuun käy ihan hyvin varsinkin noin virka-ajossa. Tontittaa pitäisi ainakin.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...