Jump to content

jarrusatulat eteen


Guest a-p

Recommended Posts

Eli pitää hankkia kuplaan jarrusatulat ja levyt, löytyykö kuplan olkaan sopivia satuloita muista malleista tai merkeistä? Vai ostanko kuplan omat 2mäntäiset satulat. Jos löytyy niin olisin tyytyväinen mikäli tulee tarkkamalli. Pääsylinterin joutuu ilmeisesti vaihtamaan isommaksi?

Link to comment

Taitaa olla olla nuo Talbotin satulat aika kiven alla nykypäivänä, ei enää varaosaputkan hyllystä helpolla löydykkään. Eikä niistäkään käynyt kuin se ATEn versio? Niillähän saa varsin etupainoset jarrut, joka kevytkeulasessa kuplassa on varsin turhaa, ellei sitten tehosta takasiakin. 

 

Ite päädyin tilaamaan nämä Best Pricet, kun vuosi sitten aprikoin Ähtärin satuloiden kunnostamista.

Link to comment

Talbotin satulat ja 3/4 -tyypin isot takarummut joissa 1302:n etusylinteri, on aika tasapainoinen ja ei-aftermarket bolt-on -kamoilla ei taida juuri parempaa saada. Harmi että nuo takanavat alkaa alkuperäisinä olla jo vähän harvinaiset, itsekin tarvitsisin yhden sellaisen kun seuraavasta projektista em. napa on varastettu ja sovitettu urtsikilpuriin.

Link to comment
  • 4 months later...

Talbot satulat (Bendix 82->) edessä ja Golf 4 satulat takana on myöskin tasapainoinen pari. Edessä on vakiolevyillä ja takana Empin levyllä. Pääsylinteri 1302:n vakio. Yllättävän hyvä jarrutuntuma, eikä juuri mene lukkoon. Käsijarrulla 205 renkaat kevyesti lukkoon kuivalla asvaltilla. Voin suositella. Talbot satuloita saa viela Budweg:n valmistamina.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...