Jump to content

62 T3 1500s ? notchback


Recommended Posts

Eikö s malli tullut vasta 63 tuplakaasuttimien myötä vai oliko 61 s mallia ?

Rekisterikilven valossa on tuo s merkki mutta sehän voi olla vaihdettu myöhemmästä mallista.

Auto on valmistenumeron perusteella valmistettu marraskuussa 61 ja rekisteröity heinäkuussa 62.

post-3477-0-92815100-1472675105_thumb.jpg

Mikähän näihin on korjauspeltien ja lokasuojien saatavuus ?

  • Like 2
Link to comment

Riippuu tietty lähtökohdasta mitä ei saa mutta jos jo t34 ghiaankin saa yleisimmät ja ns vaikeimman korjauspellit reprona niin eiköhän niitä löydy aikahyvin myös perus kolkkeihin.

 

Hyvät lokarit ovat kiven alla eli ne joutuu itse korjaamaan.

Link to comment

Korjauspeltejä helposti saa koriin ulko ja sisähelmat. Lattiapellitkin saatavissa. Jenkeistä isp westiltä ilmeiseti eniten mutta hintaa tulee. Lokasuojia ei saa uusia mistään, jos ei jostain ebay stä tartu nos loksuja. Korjauspaloja saa lokasuojiin helposti takalokasuojien etuosasta n300mm korkealle, etulokasuojan tuulilasin kulmaosat ja lampunkehyksen yläpuoli. Puskureita saa rst tehtyinä Vietnamista suoraan ptt bumbersilta tai sitten jos haluaa kiertää tullimaksut niin englannin kautta harrington groupilta. Kattavin osavalikoima type3 mielestäni löytyy isp westiltä mutta hintaa tulee. Eivät oikein halukkaita tekasee kuitteja.

Onko kuvan autossa valot ja lasinpyyhkijät sellaisella painonappisysteemillä = 64 tai vanhempi. Jos yhdellä kaasarilla ja 1500 niin pitäisi olla n malli ja siinä ei pitäisi olla noita puskurin pystytolppia. Minkälainen on etuluukun kromi? Nekin on erilaisia eri vuosimallissa.Myös verhoilusta pystyy päättelemään jotakin. Voihan se olla että tuohon on lipsahtanut joskus vanhemman pohjalevy.

Link to comment

Valoilla ja pyyhkijöillä on sellainen painonappisysteemi. Minkäänlaisia listoja ei ole ja keulassa on sellaiset pienet etuvilkut. Joskus maalattu kun toisessa etulokasuojassa paljastuu alta punainen väri, istuu huonosti paikoilleen ja pakkelia löytyy ovista ja helmoista. Tällä hetkellä löytyneitä varsinaisia puutteita ruosteiden lisäksi on kuskin peili takaheijastimet on rikki ja avaimet on hukassa. Auto oli seissyt ilmeiseti 80 luvulta lähtien ladossa että peltitöitä piisaa.

post-3477-0-57827300-1472832631_thumb.jpg

Vieläkös 62 oli ns merimiesautoja ?

Auto kun on valmistettu valmistenumeron mukaan marraskuussa 61 ja rekisteröity vasta 62 heinäkuussa.

Tosin ensimmäinen omistaja on ollut laivanvarustaja kauppaneuvos joten lienee ollut varaa ostaa suoraan maahantuojaltakin.

Link to comment

Vanteet on kuplasta. Orkkikset taitaa olla hankala löytää. Muistaakseni omassa '64 S:ssä oli kans luovutuksen ja itse rekisteröinnin välissä useampi kuukausi. Oliko tämä sitten auto kaupan vapautumisen aiheuttamaan ruuhkaa, vai onko '62 ollut käsittely vielä hitaampaa?

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...