Jump to content

Olkatappiakselin iskarikiinnikkeen halkaisija?


Guest Type123

Recommended Posts

Guest Type123

Vaihdoin autooni alatukivarren ja iskareita asentaessani törmäsin "hauskaan" ongelmaan: paikalle menneessä osassa iskunvaimentajan kiinnike oli paksumpi kuin irrotetussa osassa. Luonnollisesti en huomannut tätä asiaa ennen palikan vaihtoa :)

 

Onko (olkatappiakselin) tukivarressa oleva iskunvaimentajan alasilmän kiinnikkeen halkaisija vaihdellut vuosien varrella? Vai onkohan tätä kiinnikettä ohennettu ao. iskunvaimentimien vuoksi?

 

Iskunvaimentajat ovat siis Konin punaiset jos sillä on merkitystä.

 

Saako jostain irrallisina iskareiden kumipuslia (vai miksi niitä kutsutaan) eri halkaisijalla vai pitääkö tuota kiinnikettä ryhtyä ohentamaan jotenkin? Muita ideoita?

Edited by Type123
Link to comment

Itse olen kanssa melkovarma että sulla on jäänyt vanhasta iskarista metalliholkki siihen pinnapultin varteen kiinni. Eli onko se iskarin kiinnitys pinnapultti yhtä paksu kierteen kohdalta kuin toisesta päästään. Jos ei ole niin silloin siinä on vanhan iskarin holkki vielä varressa kiinni ja se pitää poistaa ennen kuin uuden iskarin laittaa paikalleen.

 

Tässä kuva millainen holkki siihen vanhan pinnapultin varteen on luultavasti jämähtänyt kiinni ja näyttää nyt että se on yhtäpuuta pinnapultin kanssa. Eli tuo keskimmäinen metallirinkula.

8559.jpg

  • Like 1
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...