Jump to content

30Pict -2 kaasutin..


Recommended Posts

Terve

Taitaa olla aika innokas tukkee tyhjäkäyntipiirii tuollainen wanha solex.. Mulla on mopossa tuollainen ja silloin aluksi putsasin ultralla sen kuten tavan kaasuttimet konsanaan..no melkein kerran viikossa sai painaa pudistusnestettä ja painetta suuttimen/säätöruuvin välillä jotta taas aukes..no nyt ajattelin sorvailla siihen uuden läppäakselin holkin ja samalla laitoin taas rungon reiluksi tunniksi ultraan hyvän pesuaineen kanssa muhimaan..tavan puhaltelut ja ajoa pari päivää..ja taas alkaa tukkee...aika kiusallinen epeli! no ei sen tarvis tuossa keikkua kun tän syksyn ajelut, mutta sais se kyllä huolettomammin pelaa sekin aikaa...onkohan näissä kaikissa pikku vw kaasareissa samaa ongelmaa, vai onko joku malli wanhempanakin luotettavampi ja sopisi tuohon 1300 koneeseen?

Link to comment

30 pict-1:ssä on kahta versiota joiden kannet ei oo periaatteessa yhteensopivat keskenään mutta päällepäin hyvin samannäköiset. Selkeästi erinäköiset tai eri pulttijaolla on sitten jotain muita kuin 30 pict-ykkösiä, esim. kanttiset kohokammiot on sit esim. 30 pict-2 jossa siinäkin sama pulttijako. Tässä hyvät kuvat selittämään eroja 30 pict-1:stä: http://1967beetle.com/30-pict-1-carburetors/

Link to comment

Joo ...ei sinne kaasuttimeen mistään uutta roskaa nyt tule..ja onhan se jo aika hyvin puhdistunut siitä mitä se alkujaan pitkän seisonnan jälkeen oli. Olisihan ne ristiporauksien plommit voinut vielä porata pois ja rassata "hartsit" sieltä sopukoista pois, mutta ei taida kannattaa ,kun tuo kaasutin on kumminkin siinä vain väliaikaisesti. Eli kaasuttimen omat jäänteet sitä aika ajoin tukkiin  siitä ei pääse mihinkään, nyt voisi hankkia toisen täksi pariksi kuukaudeksi ja puhdistaa sen..tän voisi joskus sitten kunnolla vielä talven pimeinä iltoina rassata ja jättää hyllyyn, tämä on nyt tiukalla akselilla ja muuten pelaa hyvin.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...