Jump to content

Kokemusta penkin pehmusteista


Recommended Posts

Kuplan 60-vuotiaat penkit on tarkoitus uusia. Meriheinä pehmusteena on looginen valinta, mutta mm. TMI:llä on tarjolla myös "vaahtomuovisia"? (molded foam) pehmusteita. Onko kellään kokemusta tollaisista? Onko niistä mihinkään? Eli onko tukevat ja pitävätkö ryhtinsä?

Link to comment

se ns. meriheinä kannattaa suojata molemmin puolin AP:n mainitsemalla "lumppukaulaliinalla". Näin heinä ei mene jousien sisään. Lisää jäykkyyttää saa myös kun sitoo jousia tiukemmin toisiinsa kiinni pohjasta rauta- / migilangalla. Alun perin takapenkissä vierekkäiset jouset on kiinni toisissaan, mutta reunasta reunaan lankaa ei ole. 

Jos ei ole meriheinä palanut tai syöpynyt (kuten itsellä oli takapenkissä, akun kieppeillä) niin kannattaa pelastaa vanha. 

Link to comment

Jos ei ole meriheinä palanut tai syöpynyt (kuten itsellä oli takapenkissä, akun kieppeillä) niin kannattaa pelastaa vanha. 

 

60-vuotta on tehnyt tehtävänsä ja nämä alkuperäiset murenevat käsiin. Tai pieneksi silpuksi auton lattialle ...

 

Olisi vaan mukava tietää onko kellään kokemusta noista "foameista", koska monet puljut (varsinkin amerikkalaiset) tarjoavat pelkästään sellaisia.

Link to comment
  • 2 months later...

Just viime talvena heitin -65:een ohukaiseen kaikki tmi:n vaahdoilla ja on vimpan päälle jämäkkä ja asiallinen. En ossoo sanoa mitä ovat ajan myötä mutta yhden kesän jälkeen ainakin bueno! Heinät lemahti sen verran tavaralle ettei ole ikävä.

Makuasiakin kai..

Link to comment
  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...