Jump to content

Keskustelua muista merkeistä


Recommended Posts

Guest aquatictramp

Vaittaisin etta 123 Mersu on paras auto mita on koskaan tehty; ennen tai jalkeen. Siina on kolme muovista tehtya liikkuvaa Osaa, Jotka hajoaa. Lammityslaitteen venttiilin varsi ja kaks muuta mita en muista:/

Link to comment
Guest aquatictramp

Vaittaisin etta 123 Mersu on paras auto mita on koskaan tehty; ennen tai jalkeen. Siina on kolme muovista tehtya liikkuvaa Osaa, Jotka hajoaa. Lammityslaitteen venttiilin varsi ja kaks muuta mita en muista:/

Link to comment
Guest Jussinbussi

En muuten ole ikinä katsonut toyotasta öljyjä, vesiä enkä oikeastaan mitään muutakaan. Bensan lisäksi tietysti jatkuvana riesana on pissapojan lisäys. Onneksi sitäkin kuluu kohtuu vähän kun ajelee vähän reilummalla turvavälillä. Mutta vituttaahan sekin jumppa, luulisi että autoon osattaisiin tehdä esim 15 litran säiliö pesuliuosta varten.

Link to comment

-99 piäni-hiace jonka "pelastin" mustien miesten kuormasta 6-7v sitten. Antoivat mukaan uudet jakopään osat jotka vaihdoin silloin heti + vesipumpun. Nyt kilsoja vajaat 260t. Mitään muuta en oo tehny kuin tankannu ja m.öljyt+suodatin kympin välein. Jaa, valehtelin, yks vetarin suojakumi pari vuotta sitten. Kyyti ei oo häävi, eikä sisä-äänetkään mutta luotettava on. Jos joku menee vähemmällä rempalla niin hyvä. Tällä hoituu työmatkat, kauppareisut eikä ole enää niin väliä millaista rojua takaluukkuun heittelee. Joskus uuden nihkeenä suojailtu niin ei märänny vielä käsiin, paitsi takaluukku joka joskus jääny junan tms alle ja pakkelit rapisee. Kaikki eivät tällaisessakaan kehtaa istua, saatika morjestella, minä kehtaan. :-)

  • Like 1
Link to comment

Siis itse ajaisin mieluiten kanssa Toyotalla, mutta kun tein sen virheen että ostin nuorena miehenä jenkkiraudan ja sen jälkeen kokeilin äiteen korollaa.

 

Efekti oli hiukan vastaava kuin se että menisit Kämpin sviitistä seuraavaksi yöksi asuntovaunuun nukkumaan. Molemmissa nukkuu mutta toisessa pirun paljon mukavammin...

Link to comment

Sama itsellä mutta sen siitä sai että riisikippojen nihilismi ei vaan iske ajatteli kuinka taloudellisesti hyvänsä.

 

Ymmärrän kyllä hyvin miksi jengi niill ajelee, jos haluaa huolettomuutta elämään niin itsekin suosittelen japsia.

 

Täällä köyhyys ja laiskuus suurimmat syyt hiasella ajeluun.

Nihilismisyys tulee vasta kolmantena...

  • Like 1
Link to comment

Senseitä lainatakseni:" elämä on liian lyhyt ajettavaksi tylsillä autoilla".

 

Eli itse ajattelen asian niin, että ajamisesta saa kivan fiiliksen tai sit niin, että tehoa on sen verran, että kiihdytyksessä ei pysy lippis päässä eikä naiset mielessä. No, jälkimmäisessä tapauksessa tulee kyllä varmasti hyvä fiiliskin.

Link to comment

Muistan aikaa, kun ei kerinnyt käydä kuin maksullisissa naisissa ja nehän tekivät selväksi heti sen, että minun ei tarvitse laittaa

esim. mitään BMW:tä tai vastaavaa "jatketta".. Pari AVK:lta ostettua -04 nissania vie päivittäin paikasta A paikkaan B..

Harraste prätkät 1-pyt, V-2 ja tietenkin VW:t ovat ilma sellaisia..

Edited by arvuuttaja
Link to comment

Piti ihan kurkata muutamasta työpaikan vaihtoautosta miten Toyotat valmisteltu myyntiriviin. Palaneita polttimoita löytyi, viallista jarruvalokatkaisinta, ei mene päästöistä läpi jne... ei mitään isompaa, mutta vikoja kuluvia osia näyttäs Toyotastakin löytyvän.

 

Hiace on aika legendaarinen auto kestävyyden suhteen, mutta onhan kuljettajalle muuten kamalia laitoksia.

Joo, Arto tuo HJ 80 ruostui takaa ja uudemmat kierrejousiset vaatii todella hyvät takaiskarit, mutta jos laitetaan henkilöautoista ne kestävimmät, joilla vois kiertää muutamaan maanosan ilman remonttia, niin silloin pitää etsiä tällainen tai vielä vahvempi. Uusista autoista kuulemma jotku Kiat olis kaikkein viattomampia, mutta tällä ymmärryksellä se saa jäädä minun puolestani testaamatta

Edited by SePi
Link to comment

Sitten on museoikäinen fordfiesta. Ei ole keliä, seisotusta tai mitään muutakaan syytä etteikö tämä kampe käynnisty. Aina toimii. Mutta ne ajo-ominaisuudet. On kuin puimurilla yrittäis peruuttaa satasta.

Ei oo helppoo tää.

 

Mulla on kans ollu noita 500€ fiaskoja, on saakelin luatettavia kumppaneita, ikinä ei narissu mistään asiasta ja vei joka kerta määränpäähän.

Vähän piti hellälläkädellä huolta, ja jutteli mukavia, toimi kun switsiläinen kello.....ja aina sai omat pois kuin lähti myyntiin....

Link to comment

Ostakee ostakee sanoi savolaismies näillä sivuilla. On kaksi linjaa autoa asioissa, ostaa kalliita autoja tai halpoja autoja. Osta kallis 50k-40k hintainen auto. Hinta putoaa muutamassa vuodessa 20k. Tai osta 2-3k hintainen kärry millä hoidat asiasi. Ei ainakaan naapurit ole kateellisia! Jälkimmäisellä vaihtoehdolla ajelet kuitenkin samat muutaman vuoden ja vaikka kärry sammuu jätä siihen. Osta samanlainen vastaava ja jatka taas kolme vuotta.  Kumpi on halvempaa? Ei ole vaikea ajatella kumpi vaihtoehto on edullisempi! 

Tämähän tietysti riippuu meidän kaikkien omista valinnoista ja kukkaron paksuudesta. Itse kannatan jälkimmäistä vaihtoehtoa. Että silleen sanoi Hämäläinen!

Link to comment

Tai osta 2-3k hintainen kärry millä hoidat asiasi.

Köyhyys on suhteellista, tuollahan saa yli kymmenen käyttistä. Tosin "hieman" jouduin remontoimaan tätä nykyistäkin T4 transporteria (200 maksoin ja lisäksi satasella ehkä osia...).

Kesät kun ajelen kuppaisella T2 palliksella niin naiset hymyilee ystävällisesti. T-nelosella ajava ei näköjään saa edes sääliviä katseita.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...