Jump to content

DWL 15v Open Air #11 - 3.6.2017 feat BAT & RYYD


Recommended Posts

DWL täyttää viisitoista vuotta! Sen kunniaksi järjestetään perinteinen VW-tapahtuma

 

DWL Open Air #11 - 3.6.2017.

 

DWL:n teini-ikää juhlistetaan vielä entistäkin jämäkämmin lauantaina 3.6.2017. Paikkana on vanha tuttu Ylämyllyn Välikangas, Maalarinpolku 6. Päiväohjelma on vielä suunnitteilla mutta iltaohjelma on hyvään festaritapaan bookattu hyvissä ajoin!

 

Pääesiintyjänä on ainutlaatuinen, platinaa myynyt, Suomen listaykkösenäkin viikkoja viettänyt Bat & Ryyd!

 

batetu140725AA_vi.jpg

 

Illan aikataulu:

 

  • 19.00 Trubaduuri Paul
  • 20.00 L.A.Sol
  • n. klo 21.30 BAT & RYYD

Paikan päälle on perinteisesti tullut porukkaa jo perjantaina, ja lauantai-päivälle on suunnitteilla myöhemmin ilmoitettavaa ohjelmaa. Ainakin perinteinen tallikierros järjestyy päiväkruisailun yhteydessä. Paikan päällä voi majoittua omassa autossa tai teltassa. Keli on aurinkoinen ja lämmin. Pusaan Facebookiinkin tapahtumailmoituksen kunhan saan aikaiseksi ja laitan jakoon.

 

Tapahtumassa palkitaan ainakin pisinmatkalaisin, raadin valinta, paras DWL:n sisäinen projekti ym.

 

Tapahtuman järjestää Die Wolfgränze Luftwaffe VW-Klubi Ry ja tapahtumaa tukee Suomen Volkkariyhdistys FVWA Ry.

  • Like 6
Link to comment

Nyt, näähän vaikuttaa että Los Kinkeros on siellä.

Hyvä testiretki ennen EuroTouria.

 

No niin tänne tarkoitus tulla.. Iisalmesta yks umpikiero savolainen jässäkkä lähtöö matkalta mukaan.. Kuulemma se EtelelänHetelmäkin meinaa raahautua paikalle.. Me ajetaan mutkitellen Kieron kanssa niin saadaan pitkämatkalaisen pokaaliin kilometrejä..

Edited by Urbantoy
  • Like 1
Link to comment
  • 1 month later...

Vielä kuukausi kesäkuun ensimmäisen viikonlopun Joensuun alueen kovimpiin volkkarijuhliin Ylämyllyllä! Mie en oikein malttaisi enää, Bat & Ryyd on niin kova! Eikä se L.A.Sol:kaan ihan paska ole vaikka biisit ovat entistä raskaampia ja laulaja ei koskaan meinaa muistaa sanoja.

 

Pekka Pouta huikkasi moshpitistä, että kelien veikkaus on kuulemma pääsääntöisesti ilmajäähdytetty. Lyhyitä etanolikuuroja saattaa myös esiintyä tapahtuman kiihtyessä tropo- tai jopa stratosfääriin!

 

Noinkohan pitää hommata mellakka-aidat vai riittääkö rekkalavan nousukorkeus siihen ettei fanit revi Batilta trikoita ja Ryydin viittaa! Viime viikonloppuna vappuna meno on näköjään ollut ainakin verrattain kauhiaa!

 

 

Lauantaina päivällä tapahtuva tallikierros on myös perinteinen, kenties valitettavankin perinteinen kun kalusto on aikalailla samaa kun ennenkin :)

  • Like 1
Link to comment

Lähin majoitus Ylämyllyn motellissa ( http://www.myllymaja.fi/ ) viitisen kilsaa, jossa voi la-su -yönä tai aamiaisella törmätä julkkiksiin jos vaan tunnistaa :D

 

Alle 10km päässä myös ensimmäinen Lahden Classicissa viikko sitten Vuoden Automuseo -palkinnon saanut Myllyn Vanhat autot: http://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/maakunta/item/141550-myllyn-vanhat-autot-on-vuoden-ajoneuvomuseo-huikea-laajenemistahti

 

http://www.automuseo.info/etusivu/

 

Puavo

Link to comment
  • 2 weeks later...

Näillä näkymin olen lähdössä Hesasta perjantaina noin 13 aikoihin.

Perjantaina päivällä, ehkä hiukan aikaisemmin suunniteltiin lähtöä, koska (taas) oli tarkoitus ajaa reittiä Kouvola - Mikkeli - Pistohiekka - Puumala - Savonlinna - Joensuu. Aika lähelle meidän aikataulut osuu ja aikataulut ja reitit joustaa tarpeen vaatiessa.

Link to comment

Maitovalas laitettu eilen ajokuntoon tätäkin retkeä varten..

Lähti tulille kuin palmun alta ku akkuun saatiin virtasta..

 

Perjantaina nokka kohti jojensuuta..  Onko sähköä seinästä tarjolla? Agregaatti on kyllä mukana hätävarana..

Link to comment

Onko metaken porukan kokoontumispaikka ja -aika selvinnyt?

Jos sä liityt letkaan niin hyvinkin suurella todennäköisuudellä se voisi olla Lahti, ja varmaan koitetaan olla siellä Lahdessa hyvissä ajoin, eli varmaankin joskus yhdentoista maissa.

 

Meillä on mahdollisesti startti Pälkäneeltä, joten sen vuoksi on vielä hiukan suunnitelmat reitin osalta auki, mutta tuo Lahti - Mikkeli - jne. reitti sopii meille kyllä hyvin jos haluat liittyä seuraan :)

Link to comment

Tarrankin saa, jos löydän vanhan tarrapussin tallini lattialta, järjestysnumeron saa piirtää siihen sitten ite, jos joku on pysynyt laskuissa mukana. Se kun ei aina ole niin simppeliä, tänä vuonna on siis DWL ry:n 15v juhlat, sinänsä DWL on perustettu 2001, mutta rekisteröimiseen meni byrokratian vuoksi hyvä tovi. Viime vuona juhlittiin Open Airin kymmenvuotistaivalta, vai oliko se 10. Open Air, kuka muistaa. Oliskohan muuten eräs hallituksenjäsen pyytänyt multa vanhasta tarrasta mallikappaleen muutamia viikkoja sitten uusien teettämistä varten, ehkä yllätymmekin iloisesti?

 

Muistakaa että tavataan Liperin Ylämyllyllä Maalarinpolku 6:ssa, ei siis Joensuussa. Ei ole vielä maalaisserkku taipunut yhdistymiskosiskeluihin.

Edited by -tipi-
Link to comment

DWL Open Air - ohjelma valmis yhdellä erinomaisella lisäyksellä:

 

Tapahtuman yhteyteen aukeni mainio mahdollisuus tutustua tapahtuman lähellä olevaan automuseoon Myllyn Vanhat Autot, joka on valittu lajissaan ensimmäiseksi Vuoden Automuseoksi tänä keväänä!

 

Tästä syystä siirretään tallikierrosta hieman iltapäivän puolelle - ohjelma olisi nyt kokonaisuudessaan seuraava:

  • klo 11.00 - Vuoden Automuseo Myllyn Vanhat Autot

- Ylämyllyntie 87 b

- Sisäänpääsymaksu 4 eur / hlö (norm. 6e/hlö)

- Museossa yli 200 ajoneuvoa, on volkkareitakin, erittäin mielenkiintoinen ja hieno kattaus!

- Toivotaan museoon suurempaa osallistumista kun se on nyt pelkästään meitä varten avoinna lauantain!

http://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/maakunta/item/141550-myllyn-vanhat-autot-on-vuoden-ajoneuvomuseo-huikea-laajenemistahti

 

  • alk. n. klo 13-14 - Lounasaika, kukin tyylillään, Ylämyllyn shellin noutopöytä museon naapurissa on hyvä ja kaupungistahan saa hyvää ruokaa myös. Tässä jotain tärppejä jotka ovat suht nopeita ja erinomaisen toimivia kaikki:

- Burgerit: Kerubi, Big D's BBQ
- Kebab & pizza: La Dolce Vita, Fiesta, Roihu

- Nepal: Mount Ganesh

  • klo 15.00 - Tallikierros: Puavo & Oldis - Raivaajantie 16. Sieltä sitten letkassa Tipin tallille Pelkkakadulle. Takaisin Maalarinpolulle joko letkassa tai erikseen, miten kukin haluaa kruisailla.
     
  • klo 19.00 Trubaduuri Paul
     
  • klo 20.00 L.A.Sol
     
  • klo 21.30 BAT & RYYD

Tervetuloa kaikki! Itse tapahtuma on ilmainen kaikille osallistujille - tapahtumaa sponsoroi Suomen Volkkariyhdistys FVWA ry. Tapahtumassa kerhon toimintaa tukien myynnissä makkaraa ja kaffetta!

 

Keliksi on luvattu erinomaisesti myös viritetymmille ilmajäähyille soveltuvaa. Tosin jos on tosi jäykät öljyt niin ei kannata heti startista mottia huudattaa.

  • Like 3
Link to comment

Selvä. Mun täytyy tehdä muutama tunti töitä perjantaina, joten en mitenkään ehdi yhdeksitoista Lahteen. Menkää te menojanne - mä tulen sitten perästä. Joensuussa nähdään.

Reitti täsmentyi hiukan ja ainakin tämän hetken suunnitelman mukaan ajetaan Kouvolan kautta, joten saatetaan kuitenkin osua samaan paikkaan samaan aikaan. Voidaan vaikka soitella huomenna että missä kukin liikkuu?

 

Ja täältähän näkee missä me ollaan menossa: https://volkkarit.paikannuspalvelu.fi/

Link to comment

Plussalla pysyy mutta aika marginaalisesti. Just nyt sataa vähän räntää mutta sulaa heti maahan. Kuten Jani sanoi, alkaa vitsi "DWL Open Airissa on aina kylmä" hissuksiaan vanheta. Onneksi sentään meno on kuumaa, tai ainakin nyt haaleaa.

Link to comment

Kyllä Maitovalas lähtee kesänakeilla liikkeelle huomenna aamutuimaan.. eipä lihat pilaannu ku on viileetä :-)

 

Onhan se eteleän hetelmille tuo lumi outo asia.. ja liukkaat kelitkin rajoittuu makkariin

Edited by Urbantoy
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...