Jump to content

Tuulilasin ja sivuikkunoiden asennus


Recommended Posts

Onko viimeaikain kokemuksia tahi jopa ikkuna-ammattilaista...tuntuu type 3 fastbackin lasien asennus tuskaiselta... lasit eivät pysy tiivisteen urissa, kromimoldinkin irtoilee asennuksessa jne....takaikkunan asennukseen meni monta tuntia ja menikönä kuudennella yrkällä ja sittenkin yläreuna ei oikein täydellisesti istu - noita ei varaosina juuri liiku joten ei ihan täysillä uskaltanut murjoa...

 

Takasivuikkunoiden asennuskin tuotti hankaluuksia ja jäi asentamati...tiiviste pitäisi kaiketi aittua ulkopuolelta ulospäin peltiä vasten ja samalla saada fönari tarpeeksi syvvlle jotta narulla saisi vedettyä kantin pälle...tuntuu tiukalta ja menikin takakulmasta tiiviste rikki kun pyykkinaru hajosi ja sisusta metalli leikkasi hiukan..

 

- voikos lasin esim. liimata tiivisteen uraan jotta pysyy?? uudet tiivisteet oliat kerällä ja siksi eivät tahdo pysyä lasissa kiinni..

 

- onko kromilistan jälkiasennus ihan mahdotonta  vanha lista muutenkin kupruilee eikä meinaa asettua pysymään paikallaan...

 

- tuulilasia en vielä edes uskaltanut yrittää kun sen kromilistat tyútuvat kaikkein hankalimmilta asettumaan aloilleen kiltisti... vaha lasi eli sas nähdä hajookohan`?? Saako suomesta uusia???

 

- annattaako laittaa silikonia tms naru-uraankin vai pelkästään tiivisteeseen asennuksessa?? Vaik ollenkaan?

 

Aikanaan oli anglia ja sen ikkunat lompsahti paikoilleenähes itsestän, nyt usalaisten vwispin tiivisteiden kanssa painajaista...löytyykö veljet vertaistukea??? Pankees jeesaten ennen kuin lättään koko vehkeen paalaamoon...;)

Link to comment
Guest Toheltaja

Kahteen fastbackiin aikanaan laittelin lasit, en kokenut sen vaikeammaks ku muitakaan ilmavolkkareita. Fairyvettä monet käyttää. Mää oon laittanu valkovaseliinia lasin reunaan että luistaa myös tiivisteessä asennuksen aikana. Samaten siihen koriin tulevaan uraan myös. Sitten ku lasi on paikallaan niin saa imukupilla nykytettyä eestaas että joka reuna hakee paikkansa.

Link to comment
  • 3 weeks later...

Lohjalla Virbblad oy pojat kävi kylässä ja puolta tuntia myöhemmin homma bueno, väittivät myös saavansa saksasta lasin n. 200:lla...loistavaa osaamista....uudet WISPwestin tiivisteet usasta ei ihan täydellisesti istuneet mutta kuitenkin ihan ok...c-listojen kanssa kyllä taiteilua ja saivat hommassa hiukan siipeensäkin....

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...